101030
.
  • I.C.ram
    Steve McQueen tényleg jó pilóta volt. Elég brutál autógyűjteménye is volt, amit a fia örökölt, aki szintén autóbuzi lett, és szinten nagyon jól vezet.
  • Kit--Kat
    Tévedsz úgy mennek forgalomba, hogy pl. McQueen ugrat, 1 bogár mellől, és kocsik között kel cikázni meg kanyarodnia, mert szemből is jönnek, mindamellett, mondjatok 1 filmet, ahol kamu trükkök nélkül, 1-1ben mutatják belülről a tempós kanyarokat kigyorsítást szereplőstül, mindenstül stb ....
    A kaszakadőr munka pedig nagy, mert ha nem emlékeznél, van, hogy fél centivel térnek ki a szembesávban a másiktól auót elől, odacsapják a korlátokhoz a kocsit, és ezt ésszelkellett, nehogy átrepüljenek, ja és a lényeg: Ezt ők tényleg megcsinálták, oda effeketzték a necces helyzeteket, mint pl. a Bad Boys 2ben.
    És ez így többet ér mint 10 effekzetett jeletn, mert tényleg megcsinálták. A Ronint tisztelem, még kb. ennyire.
  • CSOCSO
    ja es ha mar tudtam kavarni valamicske kis vizet itt az allovizu tavacskaban akkor elmondanam meg hogy az amcsi car and driver magazinban osszevetettek a rolls roys-t es az uj merci s600 at.........

ehhe:D

a merci durvan elverte a ketszer annyiba kerulo rolls-t!!!

kenyelmileg.. helyileg, latvanyilag minosegileg mindenhogyan... a rolls egy lassu niggermajom cár auto.. mig a merci egy ferrari tulajdonsagaival biro kacsalabon forgo palota.....

tegyuk hozza a rolls eleje gyonyoru de tenyleg tiszta niggerciganyauto...
  • Joey_The_Man
    Eltudom képzelni :DD
  • CSOCSO
    :D

ahh en mentem vele jobbra balra.. uber erzes volt az almomban:D:D:D: felelmetesen eros volt a kocsi:D
  • Joey_The_Man
    Amúgy meg leszarom a Tom Cruise-t :DDDDD
  • Joey_The_Man
    Pár hete én meg egy carrera GT-vel.. de nem szálltam be, hanem csak ámuldoztam, h az enyém.. Nem hittem el!! De a végére nagyon megörültem már! :D Mire felébredtem olyan kurva szar érzés fogott el. :DD

nem sok álmomra emléxem, erre azért igen :DD
  • Joey_The_Man
    csak azért mondtam, h 250 -nél visszaváltani nem lehetetlen.. bár a veyron nem nagyon passzol ide.. :PP sebaj..

Szállító2-t csak a motorhangok miatt volt érdemes megnézni.. többek között murci.. de persze nem volt olyan nagy élmény...
  • CSOCSO
    hat nemtom... en vartam hogy HUÁÁÁÁ....oszt elment egy utcanyit arreb oszt kesz... hat hurraaaaaaaaaaa
  • CSOCSO
    hurra... :D

tom cruise meg az ajtajat se birta kinyitni a kurva veyronnak.. mer annyira szar:D

amugy SLR el almodtam!!!!! budapesten csapattam!!:D:D:D:D
  • Joey_The_Man
    A Murci odapörkölt benne :DDDD hangja isteni volt :D
  • Joey_The_Man
    Veyron -nál 360 -nál váltod a 7.-et..
  • CSOCSO
    jajj mar... jo.. regen lattam a filmet de nem emlexem olyanra hogy levaltottak volna kettesbe 250 rol.... az egy dolog hogy nem mutatjak azt hogy valtogatnak lefele de tenyleg nem mlexem felbogo motorhangokra amik a visszavaltasokkor keletleznek:D:D:D:D:D:D mindegy.. nem mutattak a nagy akcio kozben.. ez van.. sajna mas ertelmes autos film nincs... ezt valld be!!! a szallito2 gagyibb volt.. a lambos reszt ugy vartam mint am essias oszt nem tortent semmi... a bullit mar unalmas ahogy a ronin is meg a tobbi regi film.... ronin meg bullit sizntu akciot meg sajna ma mar nem lehetne eladni...
  • I.C.ram
    Nehezen tudom elképzelni, hogy van olyan elmebeteg valaki, hogy 250-es tempónál padlógázzal leváltson :D Ahhoz már több kell mint bátorság :D
  • CSOCSO
    igy van ez mind benne lesz:D:D:D:D:D
    a 18 sebessegrol nemtom miert nem lehet leszallni.. azert mert a pofadba csak azt mutattak hogy non stop felvalltanak attol nemtom miert kell ugy erteni a filmet hogy lefele soha nem valtottak...volt ott nemtom hany kanyar.. szerinted vegig 6 osba mentek???? nem mutattak azt hogy levaltanak??? jaa hat akkor tenyleg 18 sebesseges az auto mert csak azt mutattak meg 4 szer hogy 3 asbol felpakolnak az 5 kanyar utan 6 osba....
  • I.C.ram
    Szvsz még a párbeszédek is CGI bluescreen háttérrel lesznek megoldva... Tuti lesz benne blur-effect, motortrtbe zoomolás, mikor valami majd eltörik a 86 kbaros nyomásnál. Lesz benne dobhártyjaszaggató niggró zene, funky-örület, kikent bögyös macák, akik rohadtul vagányan fognak mindent cisnálni, lesz benne pár buzis japó csóka, szöke amcsi köcsög, 18 sebességes manuális váltók, + 5-6 hátramenet fokozoat. ja és sok kis majom a moziban, akik másnap már követelik apucitól az nfs legújabb rését jobbesetben... rosszabb esetben autót, amit majd jól széttuningolnak a nagyfater traktorjából elcsórt alkatrészekkel.
  • I.C.ram
    meg a sok szétbuzizott autóról. Legyen az neonozott bmw vagy rózsaszín supra. Kőbuzisak ezek az autók :D
  • CSOCSO
    amugy most olvastam az egyik magazint.. irtak az uj FnF reszrol... meselte az egyik csako hogy beszaras amit a drifterek muveltek.. valami 1 honapig mas se csinaltak csak a drifteleseket vettek fel semmi szunnap nelkul es a drifterek minden nap minden percben ujra es ujra vegigdrifteltek ott ahol kellett anelkul hogy barmi nagyobb kart tettek volna varosban vagy magukban.

nemtom mennyi CGI lesz a filmben de aszondtak hogy uber modon fognak driftelgetin a filmben...
    bar ha jol emlexem az fnf2 ben is az elejen levo CGi azert volt mert rendes kamerakkal lehetetlen lett volna megoldani azt amit CGI vel.. no de mindegy...
  • CSOCSO
    igy van.. en is meglestem mert itt mindenki odakat zengett hogy a vilag legnagyobb uldozese... hat LOAL.. a 10 eves ronin egy perce izgalmasabb mint a bullit egesz autosresze...
  • CSOCSO
    te a sok csiptuningos streetracingos suzukirol meg honda crx rol beszelsz?
  • CSOCSO
    szvsz mikor 30 al autoztak a supraval is izgalmasabb volt mint a bullit..
  • Cvd
    Mondjuk a Bullitban sincs hűde kemény kaszkadőrmunka. Úgy rémlik hogy nem mennek kétszázzal forgalomban, nem cikáznak a szembejövő forgalomban vagy hasonló. Van benne egy rakás csikorgó kerekes kanyarvétel 50-60-nal, meg egy kábé 150-es tempójú üldözés majdnem töküres országúton, az egyetlen izgalmas pillanat a vége. Bármelyik kutyaütő kaszkadőrnek rutinmunka az egész. Steve McQueentől mondjuk becsülendő munka és biztosan nagy szám volt anno, de erősen megkopott azóta és csak a hírneve miatt él még mindig.
    Csak hogy mondjak példát is, bármelyik Ghostrider epizód 2 percében több van. Ott tényleg 200-300-at megy erős forgalomban, nem megrendezett körülmények között az életével játszva. Azzal összehasonlítva a Bullit teljesítménye azért megmosolyogtató.:)
  • Joey_The_Man
    na megyek nézem az IH-t
  • Joey_The_Man
    utólag így már viccesebb az általad elképzelt szituáció :D
  • I.C.ram
    Látom nem sikerült értelmezni a mondatot :D Olvasd el mégegyszer.
  • DanielT
    Ööööö, nem :)
  • Joey_The_Man
    Azt hittem idéztél a Die hardból :DDDDDD
  • DanielT
    Mert amit emberrel képesek megcsinálni, arra már oda sem pillantasz.
  • DanielT
    Zárjuk, de ezen mit nem értesz? :D Beszól a gyerek, hogy "hú, ettől má' azé' el kellett vóna' haláloznia" Erre te egy jól irányzott könyökmozdulattal kissé deformálod orrsövényét, majd felteszed a költői kérdést, hogy ezt most akkor megfelelt -e a helyzettől elvárható valóságnak. Ennyi.
  • I.C.ram
    Engem nem is az irreális dolgok zavarnak, hanem az, hogy mindehez nulla kreativítással a számítógépekkel oldják meg. Tehát a kaszkadőrök (az igazi munka) hiánya egyre erősebb! Nem tudok úgy ámúlni egy cgi grafikán, mint egy emberek által véghezvitt akción.
  • Joey_The_Man
    ezt nem nagyon értem ,de zárjuk le
  • Joey_The_Man
    az se volt semmi :D
  • DanielT
    Könyékkel orrba. "Na, ez valósághű volt?" kérdéssel lezárni a vitát.
  • Lteebee
    Szállító 2.-ről miért nem esik szó, meg a kobratizenegy?

:/
  • Joey_The_Man
    van mikor idegesítő tényleg.. :D
    de én az a típus vagyok aki a Die Hard-ot is végignézi kritizálás nélkül.. AZ viszont idegesít, ha valakivel együtt nézem és folyamatosan keresi a filmben az irreális dolgokat és mondja hogy "na persze.. má biztos kipurcant volna.." stb .. az nagyon zavar.
  • DanielT
    Naja. Nem dokumentumfilm, a valóságot megkapom amikor a moziból hazamegyek, ott viszont dübörögjön, vinnyogjon és süvítsen a nitró mint a zállat :D
  • I.C.ram
    Engem irrítál a sok kikent buzi, a giccses szarjaikkal. Eleget látok belőlük a városban, nem kell nekem még fizetnem is a látványért... Tudom... elég intoleráns vagyok :D
  • Joey_The_Man
    Én személyszerint egyszermegnézem azt kész.. Nem a valóságot keresem.. :D
  • I.C.ram
    Ja és megnézném, hogy mai fejjel, hogy csinálszt te olyan manővereket, mint a bullitban... mert szerinted az tok szánalmas :D Majd ha tök higgadt fejjel végigcsinálsz egy olyan üldözést, rutinszerűen, akkor majd elhiszem, hogy szánalmas szar... :P
  • I.C.ram
    ha neked a szitnetikus zéró valóság-baromság jön ben jobban, akkor nézd azt. Szerintem sokkal izgalmasabb az mikor tudod, hogy a valóságban ez baromi necces helyzet, és a forgatás alatt tényleg megcsinálták, és nem pár 3d-geek renderelte le neked az egész faszságot.

Inkább legyen egy üldözős jelenet 180-200zal, mitn egy kamushopping 450 km/hás számítógépes szarság.

Én nem tudok valahogy komolyan venni egy ilyen szintetikus üldözést, mert számítógépen olyan sebességgel, olyan trükköket csinálnak, amit nem szégyelnek... semmi súlya nincs a dolognak.