101030
.
  • Borg
    Ráadásul az, hogy "sejtelme sincs a vevőnek" az audi-vw-nél még kevésbé igaz, mint a henkelnél. És attól hogy egy cég, nagyjából egy kategóriába gyárt 2 terméket, még lehet a kettő között minőség/ár különbség.
  • I.C.ram
    Azért mosópor teljesen más.... autóipar túl telített, hogy magának csináljon konkurenciát. Lásd VW Phaeton-Audi A8 esete. Nincs olyan autógyár jelenleg, ami egy kategórián belül több típust szolgál.
  • DanielT
    Alapvető gazdasági szabály, hogy magunknak csináljuk a konkurenciát barátom :) Így 2x akkora az esély, hogy a vevő nálunk kössön ki. Nézd meg a Henkel céget pl, hány fajta mosóport (vagy más terméket) csinál teljesen más arculattal a reklámokban a legjobbként tüntetve fel mindegyiket, úgy hogy sejtelme sincs a vevőnek, hogy a végén bármelyiket választja is, úgyis a Henkelnél csörög a kassza.
  • I.C.ram
    Ja és arra a legnagyobb bizonyíték, hogy az S600 és a Rolls nem egy kategória:

Mercedes mi az francért dobta volna piacra a Maybachot, ha már van a kategóriában autója?? Alapvető gazdasági szabály, hogy magunknak nem csinálunk konkurenciát.
  • Kit--Kat
    Jó mind1, az ilyesmiket úgy sem értik meg, a lehető legtöbb mindenbe más állásőonton vannak itt.
  • I.C.ram
    Szvsz a Rollshoz max a Maybach hasonlítható.
  • I.C.ram
    Ha nem tudod felfogni a luxus és luxus közti különbséget, akkor sajnálom. Már az is lol, hogyegy s600ast hozol egy szintre egy Rolls Royce-cal, a luxus autók királyával.
  • desigo
    arra még azért egy kicsit gyűjtened kéne ez a legolcsóbb:)
  • Joey_The_Man
    nwemhiszem , h van annyi pénzük, hogy a vb-t megvegyék cakk-pakk..
  • robotnyk
    OFF

2. Hogy juthatok a Sport Klub-hoz?

A helyi illetékes kábelszolgáltatójánál kell megrendelni és az árakról is ott tájékozódhat, illetve egyénileg a DigiTV-től is megrendelheti. Ők felszerelik az antennát, berendezést és a csomagjukban benne van a csatorna 40-180-180 vagy www.digi.tv

A UPC Direct-en május 15-től érhetől el az SK (Plusz csomag),
    A UPC kábelrendszerein pedig június 1-jétől az ún. Családi/ Extra csomag részeként.

ha jól tudom, 16 meccs lesz sportklub exkluzív élő, gondolom a kevésbé fontosak, a többi a sima retekklubon lesz

ON
  • Mentol
    OFF
    Nebassz! Ha jól értem, akkor ez az adó nem elérhető a sima kábeles úton, csak az UPCDirceten, meg a DigiTV-n keresztül. A fociVB közvetítés kizárólagos vajon? Azaz, csak ezen az adón lesz látható? Mert, akkor az emberek nagy többsége valószínűleg nem fogja látni a meccseket...
  • Joey_The_Man
    http://sportklub.tv/
  • Mentol
    Ááá, csak ez a "filmes élmények" téma...
  • Mentol
    Ez a Sport1, meg a Sport2 lenne? Még életemben nem hallottam SportKlub adóról...
  • Joey_The_Man
    Rally-ról jut eszembe.. kint voltam a Duan-Rallye dunaújvárosi prológján.. Ezek a WRC-k eszméletlenül mentek.. Janika 307wrc-je gyönyörű.. A legdurvább élmény nekem a Fabia WRC volt(valami irdatlan gyorsan ment el előtem).. hosszúegyenes végén álltam.. tőlem kb 2 méterre suhant el.. ( itt már 180-200kph-t ostromolták kb).. és onnan visszafékezett egy jobb 3 -asra.. :DDDD akkorákat szóltak..
  • DJ Bee18
    amin a VB is fog menni
  • DJ Bee18
    történt valami???
  • Lteebee
    Célzott ilyesmire...
  • Mentol
    Mi az a Sporklub? Amúgy élő adás lesz (24órán át)?
    MonteCarlo Rallyról van valakinek infója, az jobban érdekel(bár most a LeMans is izgi az olajkályha miatt)?
  • Joey_The_Man
    A mi Gyulánk meg azt mondta, hogy A monacoi futamon többet fogyasztanak a kocsik, mert rövidebb a pálya..
  • Lteebee
    Le MAns megy majd a Sportklubon, azt mondta tegnap a mi Lacink f1 közben.
  • Joey_The_Man
    de valakitől aki szereti az autókat nincs távol, viszont egy rolls annál inkább :D :D
  • Mentol
    Csá!

Hááát, srácok, mintha picit megint elszálltatok volna. De inkább nem is mondom, mert még itten leugatnak...

Inkább arról mondjon valaki valamit, hogy fogják-e közvetíteni a LeMans-i 24 órást, meg a MonteCarlo Rally-t? Hol, mikor?
  • DJ Bee18
    aha :DDD, csak az még egy Rolls vásárló számára is távol van :D
  • Joey_The_Man
    Ha presztizsautó kéne veszek egy Maserati MC12-t :DD Azzal lehet presztizselni.. :PP
  • DJ Bee18
    Ezek ausztrál fordok?
  • DJ Bee18
    hajnal 4-kor még fönnvagy? :DD
  • CSOCSO
    kecijol nez ki:)
  • CSOCSO
    nah mindegy. megyek aludni...

• CSOCSO
    ha meg mar manim van akkor inkabb maybach.. az mar valoban rolls kategoria es jobban is megy:D
  • CSOCSO
    ja... europaban meg a misz déjzi veszi...
  • DJ Bee18
    Épp ezért mondom, nekünk, akik autóbuzik vagyunk, szeretjük, nem való Rolls az egyértelmű :DDDDD
  • CSOCSO
    valszeg hogy az angol uriurfi aki csak zvarovski ekszerekkel kirakott 24 karatos aranykiskanallal kevergeti a kurva teajat az valszeg rolls-t fog venni meri helyett.. nomeg az niggerpimp allat is.... en inkabb megmaradok a mercinel... legalabb nem kell felnem attol hogy a sofor bacsi nem tudja kielozni a maseratit es belecsapodnank a szembe jovo kamionba.. merthathogy rolls olyan mint egy rinocerosz.. a balna merci meg lenyomja a 911 et.. meg a corvettet is...
  • DJ Bee18
    de a Rolls akkor is más, nagyobb presztízzsel rendelkezik, jelen esetben azért fontos ez, mert a Merci is a presztízsből él többek között. Az, hogy nálatok niggerek veszik, itt az európai kultúrában viszont a Rolls kicsit más jelent. Ilyn autóra nem tuningolós autóbuziként kell gondolni :DDD
  • Cvd
    Direkt megnéztem a jelenetet, neked sem ártana. A zöld bogárral pl. annyi van hogy az megy 20-szal a sávjában, a kér autó elmegy mellette 60-nal a másikban. Többször is egyébként, gondolom ugyanazon a helyen több menetet is felvettek, mert csak nem áll minden sarkon zöld bogár. Egyszer ugrat is egy kicsit, merthogy lejt alatta az út és elemelkedik az autó. Soha egyetlen pillanatra nem volt meg az ütközés esélye, és ez sajnos látszik a filmben is. Ugyanez igaz a többi autóra is, mind épphogy csak vánszorog az úton, mindig méterekre.
    A korlátra (vagy a teherautóra) csapás is inkább csak ráhúzás, esélye sem volt hogy átszakítanák, akárki megcsinálja ugyanazt. Viszont tényleg van egy jobb rész mikor kivételesen jön két autó szemből és félrekapják, csakhogy ez minden kutyautő autós üldözésben benne van, semmi extra nincs benne. A végén meg a kerékkitöréses megállásnál ordít hogy felgyorsították a jelenetet, ez már kőkeményen a mai CGI trükkök megfelelője, hol marad el a kaszkadőrmunka? :)
    Összefoglalva harmatgyenge lett már az a jelenet, pl. az emlegetett Ronin is többet tud. Vagy a Mad Max 1, ahol tényleg minden trükk nélkül zúznak bele lakókocsikba 150-nel (igaz majdnem biztos hogy akkor üres az autó). És mindez még mindig mocskos messzire van egy Ghosridertől, ahol tudja az az ember hogy nem ügyes kaszkadőrmunkát lát, hanem a kőkemény valóságot. Nem 60-nal játsszák el hogy majdnem összeérnek véletlenül, hanem 2-300-as tempóval cikázik a forgalomban centikre az autóktól. Az üldöző "rendőrautó" sem irányított körülmények között csattan, hanem igazi rendőrök igazából.:)
  • CSOCSO
    kurva nagy tevedesbe vagy!!! olvastam a cikket...

mar hanyingerem van ettol az ettermes mekdonalcos buzerans hasonlitgatastol.....
    meg ettol a golfot a ferrarihoz tipusu szarsagtol... jobb esetben is ez a ketto olyan mintha gallardot hasonlitanam az f430ashoz.. ahol mondhatnak azt hogy belulrol az f430 jobban csillog.. de ehhez kepest a merci jobban megy, kenyelmesebb nagyob a hely elol hatul mindenhol es szeb b belul kivul mint a kurva rolls... mit nem lehet ezen felfogni????
    a rolls ra azt irtak hogy nobody needs it everydoby wants it... ergo nem minden arany ami fenylik.. senkinek nem szukseges egy ilyen auto ennyi maniert megis mindenki ezt a szart veszi.. tegyuk hozza elobb vennek en is s600 ast mivel nekem a rollsrol csak az aranyfogu kigyurt suta niggerraperek jutnak eszembe ahogy viritanak az MTV-n hogy " nezzetek mit vettem de ki se tudom mondani a nevet amugy"
  • I.C.ram
    Olyat is hallottam arról a filmről, hogy az egyik szerelőnek odadtak egy Ferrarit, hogy próbálja ki, az meg ki ment vele a városba, hogy feszítsen a csajának :D
  • Kit--Kat
    Jaja, volt 1 versenyautós filmje, asszem valami LeMans. Azt is komolyan csinálták igazi pilóták hajtották a gépeket, az egyikük rá is fázott, a Ferrarijával neki ment a falnak és végül lekellett amputálni az egyik lábát. David Pipernek hívták, talán valaki ismeri.
  • I.C.ram
    szóval a lényeg, hogy luxus és luxus között van különbség! Sehol nincs luxusban egy s600 a rollstól.
  • I.C.ram
    CSOCSO... A rolls kicsit más kategória mint egy S600.... Kb mintha egy Murciélago-t hasonlítanál egy ugyanolyan teljesítményűre tuningolt Golffal...