101030
.
-
Láttál már élőben RR Phantomot? Akkora, hogy a Merci teteje nem éri el a motorháztetejét. Hidd, el, hogy egy hangyányit látványosabb... -
Ez nehogy már ne lenne feltűnőbb: :DD
-
Magadból indulsz ki.
Te egy RR-t nézel meg, az átlagmagyar azonban egy mercire jobban izgul. -
Amúgy DTM-el kapcsolatban sztem nincs igazad.. Előbb megnéznek egy RR Phantomot az 100%.. CLK DTM élőbe én is alig vettem észre a külső jeleit, h nem csak egy sima c osztály (keréknél a légbeömlők, jó a szárnyról is fel lehet ismerni.. de a plebsz a RR -re koncentrál, mert kb akora állat, mint egy t-34)
És én eleganciát írtam, nem sznobságot a clk dtm -hez.. -
Én is ezt mondom. "ha valaki annyira durván sznob, h inkább jár a szarabb, de drágább autóval (RR)" & "nem az hogy nézzétek Maybachem van.. gecigazdag vagyok ám..."
Magamat idézgetem itt..
-
Amit írsz = amit én írtam:"Szerintem izlések és pofonok.. abszolut." -
kinek ez, kinek az. de a lényeg, hogy ne is hasonlitsanak. jol elkülönithetök legyenek egymástol. nem akarom, hogy oda jusson az europrai auto gyártás, mint ahova a NAGY MULTÚ (respect!
) amerikai autók: meg kell nézni, hogy ,milyen embléma van az auton...
-
#45674-#45675
Perszehogy. -
ezaz :DDD -
persze jó gép, de a legdrágábbak között van, ha nem a legdrágább a ketegóriában...
De inkább Accord kéne :) -
Borg #45674 Nade ha hozzávágnák ki nem örülne? Eladom azt veszek rendes autót az árából. -
Tucatnémet, kell a fenének:D
Komolyra fordítva, ha hozzámvágnák, örülnék.
Ha lenne annyim, autót vennék, ami szerintem japán, vagy japán alapokon usás. -
Borg #45672 A köritést el se olvastam eddig, szal teljesen abban a tudatban voltam, hogy megane van a képen :D Mindegy, tucatfrancia, kell a fenének... -
Passatról mit gondolsz? -
Igen, de nekem az elegáns autón keskenyebb vonalak vannak.
Egy vectra vagy egy 407 az nálam tank.
Ez persze tök szubjektív. -
Félre ne értsetek, 2001-től 3,5 évig két Laguna II Grandtour szolgált a családban (egymás után), szép is volt jó is, de ez a facelift nagyon elment unalomba. -
jaja, azért ez a Laguna 2 nem volt egy megszokottan dizájnolt darab amikor kijött -
Még annyit tennék hozzá, hogy én pl. nem tartom magamat különösebben tehetségesnek autóvezetésben.
Szal egy igazi sportkocsival valszeg magamat és másokat is veszélybe sodornék.
Inkább egy nyomatékos, közepesen erős luxuskocsi, mint egy sportkocsi. -
Várjuk ki a Laguna 3-at, úgy lesz fair.
Most amit én látok, az egy kissé hivalkodóan, tolakodóbban elegáns és egy klasszikusan elegáns, keskenyebb vonalvezetés. -
( ha valaki vesz egy CLK DTM AMG-t senkinek nem fog feltűnni az utcán, és szerintem ez az igazi elegancia, nem az hogy "nézzétek Maybachem van.. gecigazdag vagyok ám..." )
El vagy te tévedve. Az igazi sznobnak az jelenti a presztízst, amikor mindenki megnézi, és látják, hogy gazdag :DDD
Amúgy biztos a DTM-et nézik meg többen, feltűnő jelenség -
nekem meg S mercit nem jutna eszembe venni, inkább egy Maserati :DD
Attó hogy más az igényed, még van a másiknak előnye. Meg a sebesség egy rossz viszonyítás jelen helyztben. Nekünk nehéz megérteni, de sok ilyen ember szemében, a Merci csak egy tömegtermék, a Rolls az egyedi luxus megtestesítője, és a presztízs. Sznobizmus nem az ár-érték arányt nézi... -
Látod erről beszélek, sok embernek tetszik, soknak nem. Megoszt bennünket, és ami ezt okozza, már nem lehet egy unalmas visszafogott forma.
francia társával fair összehasonlítani:
Laguna:
407:
Egyik se kéne, de a 407 jóval feltűnőbb jelenség -
extra ronda lenne ha a "szájat" kiemelék más szinnel -
Az emberek többségének előbb tűnik fel egy merci, mint egy maybach.
Mert már volt olyan kulcstartójuk. -
"Az említett újságokba meg az általa tesztelt csajok kerülnek be."
:D -
Én is ilyen cégnél... -
Egyszerűen mások az igényeid, mint egy Rolls-vásárlónak, ennyi.
Amúgy azt gondolod, aki vesz egy Maybachot, vagy egy Rollst, az nem vehet mellé egy S-t, egy RR-t, meg két jet skit?
Az említett újságokba meg az általa tesztelt csajok kerülnek be. -
Kicsit leegyszerűsítetted a dolgokat.
Tudom, hogy itt egyesek döglenek a csiricsáré, carbonszálas, stb ökörségekért, de vannak akiknek ezerszer többet ér, egy meggyfa, mahagóni, libanoni cédrus, stb burkolat, amit kézzel munkáltak meg, egy aranyozott km/h keret. Szarvasbőr ülés, gyöngyház váltógomb stb, mint az, hogy most 240nel vagy 260nal döngethetnek a Central Parkra néző lakásukból Manhattan szívében lévő cégükhöz :P
Ezt nem tudom miért nem tudjátok felfogni. Luxus és luxus között igenis van különbség!
Egy autót nem aszerint áraznak, hogy most 8 méter hosszú, és 6ezres motor van benne. -
amugy nekem az a 900 RR jobban tetszett kinezetre mint a mostani 1000 ami a 600 asra hasonlit -
tudom en is... az utolso 900 az ordog szarvu lampas volt ami ha jol emlexem igy is 954 ccm es volt.. nohde mindegy... szal 1000RR.... de ha azt mondom hogy 4 orat aludtam akkor elnezed nekem eme nyelvbotlasomat? most megyek aludni.. nah szasztok -
azert a clk dtm nem tunik senkinek se fel dolog azert eros volt:D:D:D:D szvsz a legtobb embernek egy sima clk 500 is maga lenne az elegancia meg a kenyelem es luxus.... oke.. nincsen hatul 4 szivarhamutarto... nincsen hatul is kilometer ora.... de.... nekem ( nekunk?) egy clk is olyat nyujtana amit eddig alig alig tapasztaltunk a kis pozsotunkban meg alfankban meg egyebb autoinkban -
Cvd #45653 Évek óta nincs 900rr, fel lett hizlalva egy literesre. Vagy öreg, használt motort vennél tele zsével?:) -
Szerintem ezen felesleges vitázni, ha valaki annyira durván sznob, h inkább jár a szarabb, de drágább autóval (RR), akkor tegye. neki találták ki.
( ha valaki vesz egy CLK DTM AMG-t senkinek nem fog feltűnni az utcán, és szerintem ez az igazi elegancia, nem az hogy "nézzétek Maybachem van.. gecigazdag vagyok ám..." ) Szerintem izlések és pofonok.. abszolut. -
Ja csak a Maybachhoz jár egy rakás más dolog, amiről a legtápabb s merci csak álmodhat. -
mindegy... -
ezzel nem is vitatkozom hogy tobb mani kell egy maybachoz::D:D:D
egyertelmu nem? merci 150.. maybach 330 ezer dolcsi...
abban is igaz hogy teljesen mas vevokre van a ket auto.. de mindketto luxus... ezert is vetettek ossze es a magazin am ercit hozta ki.. mivel ugyanugy kenyelmes ugyanugy elegans minosegi meg minden... sooot nagyobb hely van benne mint egy rollsban es legalabb oda is lehet erni a valahova ha sietni kell...
en mercit vennek... a rolls meg maradjon meg misz dejzinek vagy az otven fillernek... -
LOL ez nagy baromság :D -
Hát elég szomorú...
Szerintem itt abban mindenki egyetért, hogy az S merci és a Rolls nem egy kategória... Teljesen más vevőköre van a két autónak. S mercit szinte akármelyik magyar milliomos is simán vehet, de egy Rolls vagy egy Maybachot nem sűrün fogsz látni a magyar utakon. Azokhoz kicsit több tőke kell már. -
amugy a maybach mar nem tartozik a mercihez szal a mercinek igenis fel kell hoznia az S mercit -
jajj mar.. az a baj hogy nem latjatok a fatol az erdot...... tobb ceg tobb haszon.. barmennyire is tobb ado meg tobbi bullshit..de hat ha egyszer ketszer annyi a kurva vevo