101030
.
-
Sziasztok! Ezt nézzétek, gazdagok új szórakozása :D Szerintem egy-két hónap és itthon is látni majd ilyeneket. Pimp My Wheel
-
persze!!! most lattam par napja egyet.. -
Borg #45722 Igy van. Pénzt akkor kell átadni, amikor az eredetvizsga, meg a szerződés a kézben van, és alá van irva. -
egy 1.4-es civicet venne a bnőm ezt
addig ki se fizesse amíg nincs nála eredetiség vizsgáról a papír? -
Borg #45720 Az átírását csak akkor csinálják meg, ha érvényes eredetvizsgálat van rajta.
Tehát az eredetvizsgát az eladónak kell intéznie, majd úgy átadnia az autót, és aláirni a szerződést, hogy ez már megvan. Amúgy hatósági ára van köbcentinként x ft. -
használt autónál... -
elvileg a szalon intézi, de sztem te fizeted -
Autóvásárláskor az eredetiség vizsgát mikor kell megcsinálni?
Még a vásárlás előtt?
Vagy az átíráskor?
Mennyibe kerül kb?
Az eladó fizeti?
Thx -
kemény hangja van
tuti nem állnák mögé:) -
a Fordot nem sajnálom, de a szegény kacsa... :( -
Vigyázzatok, ha egy Boeing 747-es mögött akartok elhúzni.. Na meg autópályán a oldalszélre.. :DD -
Én multkor Budaörsön láttam egy ilyet.. -
ez valami gyönyörű.. -
CSOCSO, ilyeneket szoktál látni?
-
nem csoda.. néha magam sem igazodok ki saját magamon..
-
Borg #45709 nem
-
Amúgy rájöttem ez a "mi feltűnőbb a másiknál" faszság. Mert a környezettől függ...
PL. Stuttgart környékén sokkal feltűnőbb egy RR, mint egy Merci. Mo-on sztem több Merci van , mint RR, ezért a RR szembetűnőbb, mert ebből kevesebbet látnak. De lehet, hogy Monte Carloba a kaszinó előtt (nem jártam még ott), feltűnőbb lenne a kis Merci a sok RR között.. :SSSS
Kicsit faszságokat írok már, de remélem gondolatokat ébresztek
-
volt ilyen ml mercivel is -

A hátúlján az írás nagyon komoly :))) -
Borg #45705 Ehhe :)
Lerohadt a citroen? -
azt hittem egy karikatura 

-
amugy mopst lattam az uj Gl mercit az utcan.. jol nez ki -
hat egy leszoritoszarnyas szelesitettseggu merci azert jobban feltuno mint egy honda vagy bmw egy aluszarnnyal... -
Ha megnézed az összes Rolls egy batár járgány volt. Egy S merga hozzájuk képest játékautónak tűnt mindig. -
szerintem ennyi erővel bármi feltűnő hátulról, amin leszorítószárny van... -
hat... en lattam mar nem egy fantomot... az elejerol nagyon feltuno... de hatulrol elobb tunik fel a clk dtm... -
Régen nem kísértem figyelemmel a Rollsokat.
Azt hittem, a Silver Seraph az irány. -
így így.... -
ha én meglátok egy CHARGERt, felölem lehet körülötte 20 ferrári, fantom, vagy eseler 
-
A legmesszebbmenőkig nem értek egyet. Nem a faszpótlós részével, hanem az elejével. Milyennek kellene lennie a világ legpatinásabb luxusautójának úgy mégis? Abszolút klasszikus stílusjegyeket vonultat fel, sehol nincs túlcsicsázva, egyszerűen monumentális méreteivel uralkodik a többi autócskán. Erre való, ettől Rolls-Royce. -
Igazság szerint nem gondoltam ennyire tolakodó, hivalkodó külsejűnek egy nagymultú brit luxusautót.
Én a kissé szolidabb elegancia híve vagyok.
Ez a Rolls már egy kissé faszpótlónak tűnik. -
Így van, ott álltam :) Egy Rolls tól mindig mindenhol lepadlóznak, mert egy állat. :) -
Pontosan :) -
Gumballon is kijötte egy csomó laikus el voltak ájulva a Phantomtól, az SLR eket le se szarták.. (persze ez kicsi tulzás, de így volt) -
Én pontosan nem magamból indulok ki.. Én amúgy mind2-t észreveszem.. Nekem többet ér a Merci dtm, míg az átlagembernek pontosan nem! -
simán beleszürkül a forgalomba.. hidd el
csak szakavatott szem veszi észre.. -
Tank. -
de ha nem is feltűnőbb, azért az látszik rajta, hogy nem egy csóró autója :DD, ezt is megnézik az biztos -
Remélem lesz alkalmad, mellbevágó lesz. :)
Addig is :) Talán érzékelteti, hogy kicsit más dimenzióban mozog mint a többi autó. -
Nem láttam még.