101030
.
-
szerintem sírni, azt nem itt kéne -
ez ?
ez az én hozzáállásom, sry ha csalódást okoz
változni nem nagyon valószínű, hogy fog -
Milyen hozzáállás ez?! -
ott más az egész, ott van alap, nem ugy, mint itt, ebben a lerobbant ratyi országban
ami csak még ratyibb lesz -
Azért mégis csak a 1x milliós kocsi még amerikában is. Nem kevés tőke kell egy ilyen flottához. -
Céges autó =az egyik leghatékonyabb adóalapcsökkentés és fel lehet tüntetni plusz juttatásként fizetésemelés helyett. Régi multi trükk :) -
Nem venné rossz néven :P
Mondjuk kicsit megdöbbentett, hogy amcsiban így szórják a Navigatort :D -
Hónap végén repülőt kap :D Év végi prémiumként pedig egy kisebb országot :D -
mármint annál a cégnél. -
Amcsiban. :D Tesóm kb 1-2 hete dolgozik ott, aztán már is a segge alá vágták :D -
Nem ezen a kontinensen :D Itt Corsa jár :) -
nem Mo.-n 
vlszleg Amerikában, arról beszélt -
Hol adnak ilyen céges autót? -
Hehe tesóm kapott céges autónak egy fullos Lincoln Navigatort. :D Már le is nyomott vele egy Detroit-New York távot :D -
Ide hordtam szervizbe
Kecskemét
Értékelése: 10
szervíztapasztalat 5/3
muhaha :D -
Ez is érdekes...
Aszongya 0 kilóméterrel vette és 3 év alatt költött rá 200,000 Ft ot. Ezt az összeget sokallja, ami 3 év alatt egy ilyen autónál lófing. Továbbá érdekességként említem, hogy 2 év garancia jár az autóhoz, szóval ezek alapján csak 1 év alatt kellett ennyit fizetnie, de nem egészen így írta. A hibalistán viszont egy izzócsere és egy fékbetét csere szerepel. Corollából ült át vadonatúj 4.4 -es X5 -be. Persze. Következő kocsijai: Nissan, Toyota vagy Honda. Vajon ezekből melyikek? Note, Yaris vagy Jazz? Lol. Kamu. -
"Ja és egy nagyon fontos dolog,ami sem a használati utasításában nincs,sem a kereskedő nem hívja fel a figyelmet,hogy kihangosító nélkül(csak úgy a kézben tartva,de nem a rendőrtől félve)nem szabad használni a mobilt,mert !!!tönkre teszi a motorvezérlő elektronikát.!!!Lelendő vásárlóknak feltétlenül javaslom a gyári telefonkiépítést.Utólag elég drága(kb.400.000.-Ft)"
Ezt így képes volt leírni egy idióta barom a Népítéletben. És ezek az emberek szavazhatnak, gyereket csinálhatnak stb... őrület. -
így van.
anno a T4-el én 8.5-el jártam. apám /ugyanazon az úton/ 10-el -
Oké, legyen vegyes, de még vegyesben is meg lehet ugyanabban az autóban a 3-4 liter difi.
Pl, nekem a vegyes az BP(a hatalmas dugókban) és autópálya 130-140 -nel. Lehet, hogy másnak egy kisebb város, ahol simán tud haladni, és nem autópályán, hanem közúton közlekedik.
Ezekből a "jelentéktelen" különbségekből születnek a hihetetlen fogyasztási adatok... Az én elvem: megnézem a gyári adatokat és ennyi. Kész. Pont. Minden más már az emberen is múlik, tehát nem lehet alapul venni. -
vegyes
engem mindig a vegyes érdekel.
volt nagypolszkim, ami télen városban 20-at evett :) -
Azt azért nem ártana tisztázni itt a nagy fogyasztási adatokkal való dobálózás közben, hogy város(az sem mindegy, hogy melyik), vegyes, közút, vagy autópálya.
Ugyanaz az autó, saját példámból kiindulva simán 4-5 litert is ingadozik használattól függően. -
automata... annak az alap 10 felett van... -
nekem a 2.4 TDI 8-at evett... -
Én ismerősömnek is volt. Annyira nem nyomta neki, és lazán evett ennyit. Aztán később vett egy 3ezres v6os autómatát, az meg 16-17et evett, ha kicsit jobban nyomtad. -
"7-8L"
Ismerősnek A omegája van és ennyit eszik. Ha jobban nyomod neki szép, hogy többet eszik. -
Hazsnáltan nem drágák. Inkább veszek 2milláért egy 6 éves fullos kocsit mint 2,5-ér egy 1.2-es Fábiát és faterom is ennek a híve ezért nézelődünk ilyen kocsik között. -
ilyen fiatalon ennyi zseton van, hogy ilyenek közt válogatsz ?
nem semmi... -
Hát szerintem mérebe a volvo v40 az sehol sincs a kombi B omegához. Meg szerintem felszereltségben se. Mondjuk inkább vennék egy mv6-os B caravan-t full extrával mint egy v40-et 1.8-as motorral. -
opel OMeGa:D -
De most Omga Aról volt szót. Újabbakat nem ismerem. De Omegát nem vennék tuti. Vannak annál jobb kombik is hullaszállító méretben. Vegyél inkább Volvot. -
Én egy 2000-es évjárítú 2.6-os V6-os motorral néztem ami 181 lóerő. Ez azért nem nevetségesen gyenge. -
Ja és 115 lóerő egy 2ezres motornak 1992 körül szerintem elég vicces. -
Ja álmodban. 2ezres lazán megeszik 9-et. 7 lityó pff jó vicc. -
Az a minimum, hogy ezek után linkelsz egy videót róla működés közben :D -
Miről beszélsz?? 
Fogyaszt kb. 7-8L. A motor sem gyenge. Igaz kicsit randa. -
bázzeg ma reggel 9-kor nekiálltam, hogy központi zárat szerelek a kocsiba.
most végeztem 22:15-kor :D -
Én csak azt tudom, hogy A Omegánál szarabb nem sok van. Baromi gyenge motor, óriási fogyasztás, vetemedő kasztni, viszont tényleg hatalmas jármű, de csúnya is. -
Mint mindenkinek, így neked is www.totalcar.hu/nepitelet
-
asszem RWD
és az nagyon powa
-
Opel Omega C-ről kinek van valami menettapasztalata. Érdekelnének a jó és a rossz tulajdonságai meg minden amit tudni kell róla. Most tervezem egy vásárlását de sokat nem tudok róla.