101030
.
  • Kit--Kat
    szerintem sírni, azt nem itt kéne
  • bertino
    ez ?
    ez az én hozzáállásom, sry ha csalódást okoz
    változni nem nagyon valószínű, hogy fog
  • desigo
    Milyen hozzáállás ez?!
  • bertino
    ott más az egész, ott van alap, nem ugy, mint itt, ebben a lerobbant ratyi országban
    ami csak még ratyibb lesz
  • I.C.ram
    Azért mégis csak a 1x milliós kocsi még amerikában is. Nem kevés tőke kell egy ilyen flottához.
  • DanielT
    Céges autó =az egyik leghatékonyabb adóalapcsökkentés és fel lehet tüntetni plusz juttatásként fizetésemelés helyett. Régi multi trükk :)
  • I.C.ram
    Nem venné rossz néven :P

Mondjuk kicsit megdöbbentett, hogy amcsiban így szórják a Navigatort :D
  • DanielT
    Hónap végén repülőt kap :D Év végi prémiumként pedig egy kisebb országot :D
  • I.C.ram
    mármint annál a cégnél.
  • I.C.ram
    Amcsiban. :D Tesóm kb 1-2 hete dolgozik ott, aztán már is a segge alá vágták :D
  • DanielT
    Nem ezen a kontinensen :D Itt Corsa jár :)
  • bertino
    nem Mo.-n
    vlszleg Amerikában, arról beszélt
  • desigo
    Hol adnak ilyen céges autót?
  • I.C.ram
    Hehe tesóm kapott céges autónak egy fullos Lincoln Navigatort. :D Már le is nyomott vele egy Detroit-New York távot :D
  • robotnyk
    Ide hordtam szervizbe

Kecskemét
    Értékelése: 10

szervíztapasztalat 5/3

muhaha :D
  • DanielT
    Ez is érdekes...

Aszongya 0 kilóméterrel vette és 3 év alatt költött rá 200,000 Ft ot. Ezt az összeget sokallja, ami 3 év alatt egy ilyen autónál lófing. Továbbá érdekességként említem, hogy 2 év garancia jár az autóhoz, szóval ezek alapján csak 1 év alatt kellett ennyit fizetnie, de nem egészen így írta. A hibalistán viszont egy izzócsere és egy fékbetét csere szerepel. Corollából ült át vadonatúj 4.4 -es X5 -be. Persze. Következő kocsijai: Nissan, Toyota vagy Honda. Vajon ezekből melyikek? Note, Yaris vagy Jazz? Lol. Kamu.
  • DanielT
    "Ja és egy nagyon fontos dolog,ami sem a használati utasításában nincs,sem a kereskedő nem hívja fel a figyelmet,hogy kihangosító nélkül(csak úgy a kézben tartva,de nem a rendőrtől félve)nem szabad használni a mobilt,mert !!!tönkre teszi a motorvezérlő elektronikát.!!!Lelendő vásárlóknak feltétlenül javaslom a gyári telefonkiépítést.Utólag elég drága(kb.400.000.-Ft)"

Ezt így képes volt leírni egy idióta barom a Népítéletben. És ezek az emberek szavazhatnak, gyereket csinálhatnak stb... őrület.
  • fifi
    így van.
    anno a T4-el én 8.5-el jártam. apám /ugyanazon az úton/ 10-el
  • DanielT
    Oké, legyen vegyes, de még vegyesben is meg lehet ugyanabban az autóban a 3-4 liter difi.

Pl, nekem a vegyes az BP(a hatalmas dugókban) és autópálya 130-140 -nel. Lehet, hogy másnak egy kisebb város, ahol simán tud haladni, és nem autópályán, hanem közúton közlekedik.

Ezekből a "jelentéktelen" különbségekből születnek a hihetetlen fogyasztási adatok... Az én elvem: megnézem a gyári adatokat és ennyi. Kész. Pont. Minden más már az emberen is múlik, tehát nem lehet alapul venni.
  • fifi
    vegyes
    engem mindig a vegyes érdekel.
    volt nagypolszkim, ami télen városban 20-at evett :)
  • DanielT
    Azt azért nem ártana tisztázni itt a nagy fogyasztási adatokkal való dobálózás közben, hogy város(az sem mindegy, hogy melyik), vegyes, közút, vagy autópálya.

Ugyanaz az autó, saját példámból kiindulva simán 4-5 litert is ingadozik használattól függően.
  • bertino
    automata... annak az alap 10 felett van...
  • fifi
    nekem a 2.4 TDI 8-at evett...
  • I.C.ram
    Én ismerősömnek is volt. Annyira nem nyomta neki, és lazán evett ennyit. Aztán később vett egy 3ezres v6os autómatát, az meg 16-17et evett, ha kicsit jobban nyomtad.
  • Magnumrolcsi
    "7-8L"
    Ismerősnek A omegája van és ennyit eszik. Ha jobban nyomod neki szép, hogy többet eszik.
  • streeter
    Hazsnáltan nem drágák. Inkább veszek 2milláért egy 6 éves fullos kocsit mint 2,5-ér egy 1.2-es Fábiát és faterom is ennek a híve ezért nézelődünk ilyen kocsik között.
  • bertino
    ilyen fiatalon ennyi zseton van, hogy ilyenek közt válogatsz ?
    nem semmi...
  • streeter
    Hát szerintem mérebe a volvo v40 az sehol sincs a kombi B omegához. Meg szerintem felszereltségben se. Mondjuk inkább vennék egy mv6-os B caravan-t full extrával mint egy v40-et 1.8-as motorral.
  • CSOCSO
    opel OMeGa:D
  • I.C.ram
    De most Omga Aról volt szót. Újabbakat nem ismerem. De Omegát nem vennék tuti. Vannak annál jobb kombik is hullaszállító méretben. Vegyél inkább Volvot.
  • streeter
    Én egy 2000-es évjárítú 2.6-os V6-os motorral néztem ami 181 lóerő. Ez azért nem nevetségesen gyenge.
  • I.C.ram
    Ja és 115 lóerő egy 2ezres motornak 1992 körül szerintem elég vicces.
  • I.C.ram
    Ja álmodban. 2ezres lazán megeszik 9-et. 7 lityó pff jó vicc.
  • DanielT
    Az a minimum, hogy ezek után linkelsz egy videót róla működés közben :D
  • Magnumrolcsi
    Miről beszélsz??
    Fogyaszt kb. 7-8L. A motor sem gyenge. Igaz kicsit randa.
  • fifi
    bázzeg ma reggel 9-kor nekiálltam, hogy központi zárat szerelek a kocsiba.
    most végeztem 22:15-kor :D
  • I.C.ram
    Én csak azt tudom, hogy A Omegánál szarabb nem sok van. Baromi gyenge motor, óriási fogyasztás, vetemedő kasztni, viszont tényleg hatalmas jármű, de csúnya is.
  • DanielT
    Mint mindenkinek, így neked is www.totalcar.hu/nepitelet
  • bertino
    asszem RWD
    és az nagyon powa
  • streeter
    Opel Omega C-ről kinek van valami menettapasztalata. Érdekelnének a jó és a rossz tulajdonságai meg minden amit tudni kell róla. Most tervezem egy vásárlását de sokat nem tudok róla.