101030
.
-
LOOL :DDDD
Csak nem az övé? :) -
el is törném a kezét, ha az én bugatim ajtaját csapkodná -
Borg #45922 Cruise-t kicsit megszopatta a Bugatti :D -
az a resze nincs meg csak a tokyoi -
az a focis dolog nekem is tetszik.. :DDD Kipróbálnám egyszer.. kézifékkel állatkodnak csomót.. -
igen.. és a végén Tiff megy az 599-el.. meg sumi is ottvan..
most megnéztem megint.. nagyon állat ez az autó.. kezdek beleszeretni..
-
igen, az a beceneve. messze van az újság, nem tudom mi a faszi neve igazából :p
amúgy ha már fifth gear, néztem tegnap a 8-05ös top geart, végén aygo - vw fox focimeccs nagyon brutál :D -
??? nem.. a tokyios bizbaszbam mutatnak egy helyet ahol jopar orult osszegyullik iccaka az autoikkal ae86.. skyline stb... nomeg par hulye allat akik diszkot csinaltak par autobol:D -
bovi aki gyartja nem? -
ha jól tudom, akkor Bovi Silver Sting a neve, a Silver Sting még elmegy, de a Bovi a Brókernet nélkül is elég érdekesen hangzik :p -
Jaj az Ultima megint alkotott 0-160-0 : 9.4 sec(kmh)
http://www.youtube.com/watch?v=tyr5dgTJ6Jo -
Én pl tuti nem vennék ilyen névvel autót, hogy Brókernet. Egy szaros kis magyar cég nulla presztízzsel, múlttal. Ha még mondjuk a Ganzról nevezik el, ha ő adná bele a pénzt, akkor azt mondom oké, végtére is Ganz nagymúltú járműgyár volt, nagy presztízzsel nemzetkozileg is, de egy ilyen nímand szar cég... Ahh... Valahogy a Brókernetről mindig az a kicsit buzis TV2 csáó jut eszembe, aki régen híradós volt most meg a Dolce Vita "nagyon színvonalas" műsort vezeti. -
Abba van a 599 GTB ugye ? hát nem tudom.. még nem csapott annyira szíven, pedig azt hittem ütős lesz..
eleje: tetszik gyönyörű, hátulja: hát jobb, mint a Scalietti motor: Űberfasza (enzo) beseje is király.. de valahogy mégse.. -
Borg #45911 Talán... sok hülye kifogást ki lehetne még találni erre :) -
Baromira nem értettem félre. -
talan a valtoba nem kapaszkodni kene... -
nah.. lattam a z4 es incidens.. a tokyio bizbasz meg erdekes volt csak rovid.. de nem az fnf rol volt szo -
Borg #45907 nc :) -
Jah, ennyire vagyok képes. És ez csak az egyik hatalmas hibája a kocsinak ne feledjük el. Ja és mindegyiken lejön. -
Borg #45905 Ez egy szar próbálkozás volt elbagatelizálni az ügyet :) -
Levonhatod a tanulságot, hogy ha legközelebb Z4-et vezetsz(mikor is lesz?) akkor előtte ütögesd vissza rendesen a helyére a váltót. Kész szerencse, hogy szóltak!
-
Borg #45903 Aszondja
"its germans...you know...they make things so well...hmmm"
:DD -
nem.. de mindjart letoltom meglesem:D
amugy eppen azt a reszt nezem mikor tokyioban mutatjak az autokat.. lehet hogy azuj FnF autokat -
Borg #45901 Láttátok már a Fifth Gear 09x03-at?
A BMW Z4M-et tesztelik, és gyorsulás közben a kezében maradt a váltó az ürgének :DDDDDD a bayerische prezisionstechnik lol :D -
Inkább nem írok erre semmit. Totálisan félreértelmezed az egészet. -
lol így meg lol úgy...
Azért elvárom, hogy ne ennyire primkó reklámot találjanak ki... Komolyan nem érzi senki rajtam kívül, hogy egy autót porig aláz egy ilyen név? Ilyen névvel nem lesz egy gramm presztízse sem. Érdekes, hogy a Pagani meg a Saleen is képes volt kultúrált nevet adni a kocsijának, pedig ők is függtek a befektetőktől erősen...
Ez a tipikus proli mentalitás, mikor abszolút igénytelen reklámokat csinálnak. Nyugaton ilyen nem fordulhat elő, mert ott van kultúrája ennek. -
Lol. A semmiért rakják bele a százmilliókat ugye? Meg jókedvükből, még véletlen se legyen egy kis reklámértéke sem. Lol. -
Hogy lehet egy autót úgy hívni, hogy Brókernet??? Kurva anyjukat ezeknek a faszfejeknek...
Következő magyar autó meg T-Com vagy Danone? lesz??
Amúgy az autó nem túl szép szvsz :( Bár ebben a szupersport kategóriában nekem egyik magáncég autója sem tetszik, sőt... Pagani szerintem ocsmány, Saleen is ratyi eléggé... Egyedül a Lamborghini Murciélago tetszik ebben a kategóriában úgy igazán. -
gyorsulás 0-100: 3.8s :) -
A miénk. És híres...
magyar:www.nice.hu
francia:www.leblogauto.com
angol:www.edmunds.com/insideline
Holland:www.autoblog.nl
-
Hú de fasza videot találtam 
Lotus (valszeg Exige) és Bugatti Veyron mennek a pályán. a bugattinak odalép a gyere 2 ec alatt eltűnik a képről..

http://video.google.com/videoplay?docid=8248936799149790023&q=bugatti
meg van bugattiból is felvétel itt: http://www.autoblog.nl/archive/2006/06/04/video-bugatti-veyron-op-circuit#more-5757 -
azt, hogy az elején van alul az a ledsor.. és sztem elég hülyén néz ki.. főleg éjjel -
ez szerintem is jó de amit te mondasz azt nem vágom -
-
nem erre gondoltam.. ez jól néz ki -
-
de gyors voltál :) javítottam S6-ra
simának? nem tudom -
A kombi A6-nak is az van nem? -
Az S6 nak láttátok miylen hülye ledjei vannak ? (nem kapcs. a képhez) -