101030
.
-
Jó de ezeknél újjabb még nincs:) -
Honda Civic ?
-
Borg #46083 Jó kérdés :) -
mi van letakarva? -
[Walaki]D`Lair #46081 jaj de elfogadnám azt a sárgát :)) -
hát akkor ebbe most én tenyereltem bele :DDD
Bocs rosszul értelmeztem :) -
Borg #46079 Kéne valami gondnak lennie vele? -
Egyetértünk, nem tűnik fel? :)
Na most áruld már el, ezzel a mondattal mi a gond? -
Borg #46077 -
Nem biztos, hogy meg tudnám magyarázni, szubjektív teljesen.
Benne lehet a Clio II. viszonylagos kiforrottsága, valszeg nincsenek jellemző típushibái és nem 1-2 db sportot adtak el belőle.
Nem mondom, hogy a clio olcsó, de sportkivitelnél nem mondható drágának, viszont egy felső, vagy középkategóriás francia autó azért már kockázatos lehet anyagilag.
Akkormár inkább egy kicsit gyengébb japó, az nem szarik be. -
Ez kb olyan, mint Baumgartner. Rá se voltam túl büszke. Bár mentségére legyen, hogy azt hitték, hogy német :D
Úgy vagyok vele, ha már cisnálunk valamit, akkor az legyen 5 pontos, vagy ne legyen semmi. Ilyen névvel, hogy Brókernet... csak körberöhögik az embert. :/ Nincs kultúrája a magyar autógyártásnak, és a reklámszakmának. Még mindig ledöbbent, hogy lehet egy autót brókernetnek hívni :( Köv mi lesz index.hu? vagy t-com? :P Ennyi tartás igazán lehetett volna a brókernetesekben. Nem az autó készítőjét fikáztam, bár az autó nem tetszik, ahogy a többi egyedi szupersportkocsi sem, de ez nekem nagy érvágás, hogy brókernetnek hívják. -
inkább örülni kéne, hogy legalább ilyenünk van a sok fikázás helyett, tipikus magyar hozzállás... -
hihetetlen milyen bugyute ez a műsorvezető. Fahang powah, enyhe langyi a csávó :D -
Maga az autó... háát kicsit turcsi az orra, és az oldala is kaotikus azzal a sok barázdával... a hátulja mego lyan japános :( -
Na már csak ez hiányzott :P a langyi tv2 műsörvezető+brókernetlogó... mi jöhet még. -
brókernetes verda most a TV2-n -
Én inkább típusokat nézek
A Hondát és az Audit is szeretem:) -
Pff... Érdekes, ha valaki olasz autót fikáz, az oké, de ha németet, vagy japán, az már tilos. Vicces... Eddig egy kocsi fikázos hozzászólás nem volt törölve, mégis megvoltunk.
Áh mindegy megszoktam a moderátorok kiemelt pártatlanságát :P -
vajon? -
Miért töröltétek ki a hozzászólásom? -
[Walaki]D`Lair #46065 Akkor miért szólsz bele? :P -
Borg #46064 Meganet nem, de Cliot akkor miért?:) -
Sportosa mégane sport, meg minden, de bizonyosan nem vennék én sem.
Cliot még csak-csak. -
Mindenesetre gáz és fék kuplunk nélkül elsőkerékhajtásnál butus dolognak tűnik nekem, mint hozzánemértőnek. -
-
Borg #46060 És szerinted én mit irtam? Pont az a kis idő, amíg felveszi az új fordulatot, az a különbség ránt a kerekeken... -
[Walaki]D`Lair #46059 Azért csinálják, hogy visszaváltáskor a nagy fordulatszám különbség hatására a motorfék ne rántsa meg a kerekeket... -
[Walaki]D`Lair #46058 Egyik ok, de nem is ez az igazság... -
Azt turbós kocsiknál szokták csinálni azért, hogy a fordulatszám meg legyen és a turbó bekapcsolva maradjon. Én legalább is így tudom. -
[Walaki]D`Lair #46056 Közelsem ezért csinálják hogy gázt adnak visszaváltáskor ;))) -
Borg #46055 Egyébként ma nézegettem egy Méganet, ebből amire Renault Sport van írva, az a 2l turbó nem? Legalábbis optikailag nagyon úgy nézett ki az egész. Akkora fékek voltak rajta elöl, hogy kb 1.5mm volt a felni meg a féknyereg között :D
Viszont az ülései valami hihetetlen gagyik voltak. Mintha egy sima family autóból származtak volna, se oldaltartás, se semmi... Ebbe csak opcionális a sportos ülés, vagy mi?
Másrészről viszont elég jól néz ki. Csak kár hogy francia :)
Majdnem ugyanilyen volt:
-
Borg #46054 Igen, csak ehhez a kuplungot is ki szokták nyomni ugye, és azért csinálják motorfékezés közben egyenesben - jobblábbal féken és gázon -, hogy a fordulatszám ne essen annyira a visszaváltások között, tehát ne a váltás után teljen el az a kis idő, amíg felveszi a magasabb fordulatot a motor.
Mert azt azért remélem nem akarod megmagyarázni, hogy egyszerre fékezni és gázzal gyorsítani van értelme :) Max ha a fékezett kerekek nem azonosak a hajtott kerekekkel, de ez meg ugye kézifék esetén lehet max FWD-ben. -
de attól még lehet fékezni akármilyen teljesítményű, gyorsaságú autót, hogy az ember akár padlóig is nyomja a pedált :-)
fulladás nélkül is -
Borg #46052 Tudod mit, próbáld ki. Menj ki a ringre, úgysem voltál még. Aztán gurulj rá egy kanyarra olyan gyorsan, hogy ne tudd bevenni. Aztán amikor a közepe felé elkezd mászni az autó, akkor fékezz rá ész nélkül. Aztán majd nézd meg mi történik az amúgyis orrnehéz FWD autóddal :) Egész addig felesleges erről itt vitatkozni.
Meg aztán ballal mit akarsz te a féken, amíg a jobb a gázon van? -
[Walaki]D`Lair #46051 Jézus...ez már fáj :D:D:D -
Borg #46050 Pontosan. Itt nem "mezei" városi kanyarodgatásról van szó, hanem hogy a pályán hogyan közlekedsz. Ott meg nincs finoman ráfékezés, ha kell fékezel, ha meg nem akkor csak motorfék. -
ja, oks, én nem olvastam vissza, csak tiédre reagáltam :) -
[Walaki]D`Lair #46048 1. Ha gázt adsz nem fog annyira
2. "közben finoman ráfékezel ballal" próbáljunk már meg olvasni...
-
vagy beblokkol és akkor egyenesen go tovább :-) -
[Walaki]D`Lair #46046 Jesszus ne mondj már ilyen marhaságokat :DDDD
Ha elsőkerekesnek gázadás közben finoman ráfékezel ballal, akkor ráterhel az elejére és jobban fog kanyarodni :)))