101030
.
-
Borg #46165 elcseszted, képpel kellett volna jönnöd -
Borg #46164 Ha kitiltanám abból is megértené mindenki :P -
46160 -
képet! -
LOL! :DDDDDDDDDDD
Idézz! Könyörögve kérlek :DDDDDDD
Méginkább javaslom minden érdeklődőnek ezen említett topikok részletesebb olvasgatását :DDD -
tessék:
-
Nade áhh, mind1...
Van más módja is, és nem a kitiltás, vagy egyéb más módszer...
Leírod hogy van szted 1!!! szer, és ennyi, he nem tetszik válaszol, vagy nem, de te nem...
És ugyanez fordítva...
Hidd el, hogy ebből is megérti mindenki, hogy mi van, nem kell 200hsz en keresztül rágódni egy rohadt képleten, vagy lóerőkelle, vagy nyomaték, vagy egyebek... -
Borg #46158 Ugye most nem akarod elmondani nekünk, hogy csak itt járattad le magad eddig?:) Vagy álljak neki idézgetni a konzolos fórumból, vagy netán a benzin vs dieselből, ahonnan folyamatosan panaszkodtak rád? :DD -
LOL! Hol is szálltál be ebbe a topikba? 45000 komment körül? Muhahaha. -
Borg #46156 ok :D
DanielT-nek:
-
Ejj, elcsesztem!
Ez volt az eredeti #46149
":DDDDDD Elfelejted, hogy attól, hogy ilyeneket mondasz, a többiek elolvassák az eddigi kommentjeidet :DDD"
-
Én nem azt mondom, hogy ne írjanak, csak ne csak feltétlenül egymásnak, ugyanazt a nótát fújva... -
Borg #46153 Igazad van. Csak én nem viselem ha valaki ekkora idióta. Bár van más eszköz ellene, de az még ráér :) -
ha nincs borg meg daniel akkor ez a topik is a sullyesztoben kotne ki.. csak kar hogy az anyazas kozben nem linkelnek valami jo kepeket is...
pls szabjuk meg hogy minden 3. hsz nal egy kepet KELL linkelni:D -
Ohh mimegy itt megint...
Hát lassan kezd ez a topic is nagyon elfajulni, kár érte...
De ha Borg, és DanielT egyszerűen nem férnek meg valami oknál fogva...
Komolyan mondom, mi lenne, ha megállnátok, hogy felvegyétek a fikázást, vagy egyéb más sértegetést, vagy mittoménmit...
Sztem meg lehetne állni...
Vagy hülye lennék, hogy én így látom? -
Borg #46150 Nekem ettől nem kell félnem, ellentétben veled :) -
Meg kell nézni ki mióta van ebben a topikban és mi volt az első kommentje... 45xxx valahánynál kell keresni :DDDD -
Borg #46148 Mér nem akarod folytatni? Én élvezem ahogy lejáratod magad. Bár már máshol is megtetted ugye, van benne gyakorlatod... -
Borg mester! Találtam neked egy idézetet a nyomaték kérdésben történt péppé p0wnolásod befejező akkordjaként :DDD
Caroll Shelby: "Horsepower sells cars, torque wins races..."
Jegyezd meg jól.
(már nem akartam folytatni, de ezt most láttam meg valahol) -
engem nem torolt le pedig hogy lefikaztam a hondat a multkor:D -
hát kedves moderátor úr ezt csak egyféleképpen lehet értelmezni:
"1 lóerő = 1,36 kilowatt"
egy lóerő egyenlő egyegészharminchatszázad kilowatt
bár én csak négyes voltam matekból, ha máshogy is lehet értelmezni akkor sry... -
Borg #46144 Én meg az megjátszottan értetlenkedő usereket. -
Hát pedig valaki törölte... Ezen már kár rágódni... úgyis megszoktam a törölgetési kényszerbeteg modokat :P -
Borg #46142 Én nem tudok róla, hogy bármit töröltem volna tőled. -
Itt ebben... mittudomén talán 2-3 napja. -
Borg #46140 Melyikkel? Melyik topikban? Mikor? -
Aha persze... Akkor a múltkori üzenetemmel mi lett? -
Borg #46138 Ebben csak az a vicces ugye, hogy semmi nem lett törölve innen... -
meg linkelni be szép autókról képeket -.- -
Nem vitatkozni kellene hanem ész érvekkel meggyőzni a másikat! -
Nem érdekel kicsit idegesít, hogy vannak moderátorok, akik moderátorabbak a többi moderátornál... Eddig flottul ment ez a topik mod nélkül is... -
Ennek nincs értelme. Témához kapcsolódó beszólás(nem hozzászólás) szerintem abszolút belefér, de ebből csak baj lesz. -
Vicces Borg, hogy jómoderetárhoz és Honda-fanatikushoz hűen neked mindent szabad, de amint lefikázza valaki a Hondát rögtön törlöd, pedig még csak személyeskedés sem volt benne, ti meg itt személyeskedtek vice-versa és persze azt szabad :P
Éljen az objektív moderátor! :D -
sztem nem rajtam múlik :DD -
Borg #46131 Szívás 2007 -
Borg #46130 Lent vagyok, remélem ezzel vége a felesleges kötözködésnek. -
azér te is leereszkedhetnél a földre mostmár... -
Borg #46128 Na, legalább te fejlődőképes vagy :) -
nem érted a kiszámítási mód lehet ez is: xLE=1,36xKW Osztjuk mindkét oldalt x-szel, kijön 1 LE=1,36 KW. Ez a matematikai kiszámítási mód.
A fizikai képlet valóban 1,36 LE=1 KW
Tehát helyes mindkettő -
Borg #46126 Igen így nézett ki, mert kezded felbaszni az agyam az idiótaságoddal. De gyorsan ki is szerkesztettem belőle, bár lehet úgy volt jó ahogy.