101030
.
-
Mentol #46245 Naneeee! Már megint?
Amúgy csak neked megsúgom, hogy ezek nem Golf, de nem is Mazda lámpák! Hanem Kama3 lámpák!!! -
Ha már az Alfáknál tartunk akkor:
Nekem sose tetszettek az Alfák. Lehet azért, mert nem próbáltam és még csak nem is ültem benne, de ez az új Spider nekem kifejezetten tetszik. -
1. Mit tudsz azokról a váltókról?
2. Az Alfáknál a motorhang volt mindig a szép(nyitott motorháztetővel szokás elismerően hümmögni egy Alfa motorja felett, ott pedig nem a kipufogó szól), nem a megcsinált kipuffhang.
3. A TS tényleg csak marketing. -
Ezt tudja: 0-100 Km/h
-
Borg #46241 Csak ugye azokat még egy 1.6-os autónak sem művészet alázni :) Sosem volt jó gyorsuló (váltó).
A hang meg kipuff kérdése csak az alfáknál, már régen nem a motorral érik el a szép hangot. Még a TwinSpark sem a teljesítmény kedvéért van ott, de azért jól mutat a TS ugye :) -
[Walaki]D`Lair #46240 Pedig ha tudnád, hogy mennyire fos a futóműve a többi hot hatch-hez képest...:D:D:D -
Najó nem, elismerem, tényleg szép az :) -
LOL! :DDDD -
Szép-szép, de nekem egy Alfa 147 GTA jobban kéne :) -
Nézz át a tuning autó mánia topikba, linkeltem egy unalmas aszfalt cirkálót :D -
Ja csak a merci cserébe még egy unalmas aszfalt cirkáló is. :P -
"Az Alfa Romeo az igazi autóbuzik autója. Egy kihívás az egész, nem egy unalmas merci :P"
Hát újabban úgy tűnik a merci is a autóbuzik kegyeire játszik, mert egyre több a meghibásodás :DD -
Jaja. 2008 körül jön asszem. -
Durva is lenne véglegesnek a V Golf+Mazda6 lámpáival :D -
Ez concept? -
Alfa Romeo 169
-
"Csakhogy az Alfa nem az adatokról szól; aki élettel teli sportkarakterre vágyik (értsd nyomatékgazdag, vezetőbarát motor, izgalmas hang, igényes futáskultúra), nem csupán a számokat nézi, és nem német és amerikai márkáknál nézelődik." -
mostmár igen, de eddig nem volt. -
Hát megint azok a köcsög fakezű amcsik...
Mi a szarért engedik beleszólni a GMet az alfa életébe? Ezek hülyék :( -
[Walaki]D`Lair #46226 dede -
2007-től újra lehet kapni Alfákat az USAban, és a Maseratikkalegy szalonból árulják majd őket. Kiváncsi vagyok, hogy milyen motor lesz bennük. -
Akkor ezt szomorúan fogod olvasni :(( -
Tudtommal nem igazán van opel motor az Alfákban. -
Miről beszélsz? Emlékszem mikor az 1.8as TS 156os Alfánk lazán alázta a 318as BMWket. Hangja is ezerszer szebb volt. -
Jah, az erős, dinamikus !OPEL! V6 os motorok :DDD -
Régen az összes Alfa hátsőkerekes volt. Ez csak a 90-es évek közepétől kezdett meghülyülni és elsőkerekhajtásra gyúrni :( Sőt baromi sokáig az Alfa gyártotta a legjobb Boxermotorokat is, sőt az egyetlenek voltak a normál személyautók piacán. Szóval régen műszakilag is igazán egyedi volt az Alfa, de mára feladták az elveiket, és mára csak az erős/dinamikus motorok, meg a szép külső maradt meg az egyediségből :( De én még így is nagyon szeretem. -
Hát lehet, hogy te szeretsz egy kigyúrt állatot is harmadiknak, de én akkor már inkább maradok a 2 nő + én triónál :D -
Raknának ők hátsókerék-hajtást, de állatira megdrágítaná a kocsit, mert nincs a polcon a cucc hozzá mint az elsőkhöz. -
Hát lehet hogy ebben van valami, de épp ma láttam 2 Alfa GT-t, mondom, nem nagyon szeretem őket, de igazán jól néz ki, csakhát ha így kinéz, magyarázza már meg valaki, hogy hogy lehet egy sportautóba elsőkerékhajtást rakni?
Minden szép eddíg a pontig nekem...
A brera meg már nem tetszik, túlnagydarab, meg súlyos is...
Ááá...
Ez az én bajom... -
A szeszélyes gyönyörű nő az autóban üljön mellettem, ne a kocsi viselkedjen úgy :D Az autóm legyen betonszaggató komoly vadállat. -
Az Alfák jók voltak a 60-as 70-es években. Te a 80-as évekről beszélsz. :P
és szarok bele, ha meghibásodik.
Azért veszel autót, hogy eltünj a forgalom szürkeségében, vagy azért mert szerelmes vagy bele? :)
Az Alfa Romeo az igazi autóbuzik autója. Egy kihívás az egész, nem egy unalmas merci :P
Már annyiszor írtam, hogy az Alfa egy szeszélyes gyönyörű nő, latin temperamentummal. Német autók meg doppingolt NDK-s sportolónők.
Válassz :D -
[Walaki]D`Lair #46214 De, pont aztért nem:DDDD -
Áhh nem értesz te hozzá :D -
[Walaki]D`Lair #46212 Sose vennék régi alfát, bár a 75 az nagyon tetszik...:)) -
A szart... Ez az autó többet ér ma, mint egy vadonatúj középkategóriás kocsi :)
6-7 milliótól indulnak. Zsír ez az autó. Alázta rendesen a mezőnyt. -
[Walaki]D`Lair #46210 Vót valamikó' :D:D -
Ne igyál előre a ....... :) -
nah végre nem veszekedtetek:) -
Olvastam valahol egy cikket ahol péppé cáfolták a létező összes a vásárlóknak fontos szempontból. Érdekességnek jó, másnak sem. -
Borg #46206 Vagy legalábbis eddig nem lett.
Azért egy ilyet bevezetni a piacra nem kis idő, főleg ha a saját meglévő termékeik pozícióját is veszélyezteti.