101030
.
  • Magnumrolcsi
    Aki mondja másnak ......
  • Borg
    Mit akarsz tulajdonképpen? Mit vársz el tőle?

Ha te 100kmh felett frontálisan karambolozol, akkor az öv, meg a lufi is csak akkor ment meg, ha kibaszott nagy mákod van. Üljél akárhány millás autóban. Van ami ellen már nincs védelem.

De ugye, ha be sem kötöd magad, mint ahogy a BMW-s...
  • I.C.ram
    meg a minőséget...
  • desigo
    Akkor teremtsék meg a biztonságot is.
    Ne csak az emblémát kelljen már megfizetni!
  • Borg
    Bizonyos autók megteremtik a lehetőséget a dinamikus vezetésre. És, bizonyos autók megteremtik ehhez a feelinget is, ami késztet arra hogy csináld.
    Teljesen logikus, hogy ezekből az autókból fog kikerülni a több balesetes.
    Nem a sofőrökre kell tipizálni, meg általánosítani.
  • desigo
    ez is durva:(

lehet,hogy a BMWsek sofőrjeivel vannaj a gondok...
  • I.C.ram
    Akármennyire is szar autónak találom a BMWt, most meg kell, hogy védjem, mert nagyon sok függ attól, hogy mik voltak a körülmények. Lehet a BMW az ütközés után még 5-6x nekivágodott valaminek stb.
  • desigo
    Most látom a híradóban,hogy egy német BMW (asszem 5-ös) frontálisan ütközött egy előző generációs Honda Civiccel.A BMW utasa meghalt a civicben pedig "csak" súlyosan sérültek de túlélték.
    Úgy gondolnám,hogy nem egy kategória...
  • I.C.ram
    szerintem rohadt stricis/buzis. Tuti, hogy nyikorog ez a műbőr végig egy-egy kanyarnál.
  • CSOCSO
    jajj nem is vettem eszre a piros belsos zondat. nah az mar ertelmesebben nez ki mint a sarga!!

de meg mindig fa van helyette... oedig inkabb CF kene.
  • Joey_The_Man
    A sárga F-ben meg ő vitte a struccbőrt saját maga, hogy ezt rakjátok bele srácok... :PPP
  • Joey_The_Man
    Komolyan mondom nem vagytok normálisak...

Élőbe láttátok luxusautóshow-n ?? Meg az utcán ?? eszméletlen..

streeter: Az ezüst Zondát eladta, vett helyette sárga F-et És amúgy a Zonda F -en nincsenek annyira fent a tükrök..(bár nekem az tetszett). A szárnyat meg persze szinte mindent egyéni igények szerint lehet kérni... Alapból a Zonda F -en egybe van a szárny. PL. ami ki volt állítva Roadster F a luxusautóshown..
  • I.C.ram
    Az! :D
  • streeter
    Most hogy mondod tényleg ül benne egy csávó
  • Mentol
    "napszemcsi"...
  • Magnumrolcsi
    Igen!
    Az elején még a csávót sem láttam a kocsiban úgy beleolvadt a képbe :)
    Ha napszemcsi nem lenne rajta észre se venni.
  • I.C.ram
    Unokatesómnak beszart a zsír új 530XD BMWje.... ennyit a nagy német minőségről. Állítólag szériahibás az egész. Kéri is vissza a pénzét. Vicc, hogy egy 16 millás autó beszarik pár hónap alatt.
  • I.C.ram
    Ez minden, csak nem szép.
  • streeter
    Hát igen azzal a kevés fával sikerült elszúrni kicsit. Az SLR beltere meg tényleg iszonyatszép.
  • CSOCSO
    nemtom.. nekem tul csicsa. olyan mintha szetpimpeltek volna egy 40 eves sportkocsit. Persze minosegi a cucc mert bor meg plus meg minden van benne. De akkor is.
    nekem egy SLR belso jobban tetszik.
    nem is mondamam hogy szebb..egyszeruen csak odaillobb.

lehet hogy ezen a kepen csaj a fa dolgokkal van a bajom. ha akormany meg a valtot nem nezem egesz elfogadhato a cucc
  • DanielT
    Oda kellett tenni, hogy ki lehessen látni valamenyire a magas far miatt. Egyébként tényleg érdekesen néz ki, de tovább fokozza az egyediségét :)
  • streeter
    De most mond meg nem idétlenek ott fent azok a tükrök???
  • DanielT
    Tehát az autó jellegzetességei :DDD
  • streeter
    Most nézem hogy az Astra rendszáma magyar :D Gondolom azé az arab csókáé. De van neki már egy sárga Zonda F-je is.
    Nekem ebbe a kocsiba a tükör elhelyezése a szárny kettéosztása meg a kipufogók nem tetszenek. A beltre viszont az egyik legszebb amit láttam.

• Borg
    Ez elég viccesen néz ki :)
  • desigo
  • Magnumrolcsi
    :)
  • Borg
    putty
  • Joey_The_Man
    nálunk elalhatsz a pincében..
  • Borg
    A motor hangját a szelepek csattogása adja, nem is tudtad? Az hogy igazán jellegzetes hangot csak a gázáramlás tud kelteni, mellékes dolog :DDD
  • CSOCSO
    Ja. motorhang.. beszlegessuk mar el milyen cuccok vannak az autoban... egy alpari 86 os sem szol ugy...

cat back exhaust meg ilyen olyan leomlo meg ez meg az... egybol gyonyoru hangja van az autonak
  • I.C.ram
    Egy hangmérnök még egy barkas hangból is csinál neked v12-es repülőgépmotort :D
  • [Walaki]D`Lair
    Az igaz, mivel mozifilm, de magának a kocsinak télleg ilyen hangja van :)
  • I.C.ram
    Kutya is látja, hogy alávágták a hangot :D
  • [Walaki]D`Lair
    LOL!!! A motorhangról te ezt hogy állapítod meg csocsó? :D:D:D:D:D

Mellesleg köze nincs a sport kipuffhoz :D:D:D
  • CSOCSO
    jo de ezen sport kipufogo van.......
  • I.C.ram
    Nincs az a pézn, amiért Dunaújvárosba költöznék... :D
  • desigo
    Nem tudsz eladó lakást?

(költözök oda)
  • Joey_The_Man
    Basszus iylen időben kész élmény sétálgatni.. hol egy fehér Gallardo roadster, hol egy Zonda F, hol egy Enzo jön szembe..
  • Joey_The_Man
    Szebb a hangja, erősebb picit, könnyebb, gyorsabb :DDD