101030
.
-
Borg #46405 A rönó és a megbízhatóság -
gondolom a kereszteződésbe volt ez.. ? lehet zebra is volt. ? -
volt idejje lemérni... és még ketten is votak:) -
Gondolom egy kamion pont ilyen hosszú :) -
halvany lila fingom sincs -
12 méter? ezt hogy a f@szba találták ki? :) -
megúsztad :P -
megallitott ma a sheriff......
egybol ideg lettem.. bazz ez meg fug buntetni.. eppen egy teherauto ele eloztem be azonnal a zold lampara valtas utan....
a zsaru meg jobbrol bejott mogem.
mindegy megallitott.. elkerte a papirokat majd hatrament.
jott egy masik zsaru.. eskuszom 15 percig beszelgettek hatul meg irogattak...
odajon az ember oda ad egy zold lapot ( amire ra van irva hogy hova fordulhatok ha bajom van vagy hol vannak az irodak ahova vinnem kell a buntimanit stb.
erre visszamegy meg irogatni a ticketet.
visszajon.. aszondja elengedne de lejart a driver licensem... jaaaj van nekem masik! mondom neki..
kihuzom az ideiglenest a kesztyutartobol.
kerdezi: ezt eddig nem talaltam meg?
mondom neki elfelejtettem!
hatramegy.. tanakodnak..visszajon, visszaadja a papiromat. elveszi a zoldet tolem es elkuldott.:D
ehh megusztam.
tiszta lol... 40 feettnyit kell varni a lampa utan es csak utanna lehet savot valtani. fuck. -
még a mentőbe is ütném -
BMWkkel csak a baj van :)
emlékszem 90es évek elején anyám Renault 5-ösére parkolás közben valaki ráírta, hogy hajrá fradi (mármint poros volt az ablak, és az ujjával beleírta ezt), aztán mikor mentünk haza, akkor leraktuk a kocsit az utcánkba, arra járt egy suhanc és leköpte. Apám utána rohant, és feltöröltette vele :D Mókás volt. -
Részvétem.
Nekem múlt héten leköpték és megkarcolták a motorháztetőm, tegnap egy kibaszott idióta rácsapott a csomagtartómra, a meccsnézésről hazafelé araszoltam a tömegben (szerencsére csak tenyérrel). Ja, kb 10 perce vettem észre egy 10 centis karcolást a csomagtartó hátsó részén. Nem beszélve az ajtórányitásokról és a parkolás közbeni meghúzogatásokról.
Kibaszott idióta állatok országa ez. -
képzeljétek, van 1 polskim, aminek a hátuljába volt 1 kulcs (mint a kis, felhuz6o autokon), müszerfalról kapcsolhato volt, hogy forogjon. és 1ik nam kinthagytam az utcán, és valami kretén majom letörte:( -
gplay #46393 Keresek Tavria alkatrészeket. Ha valaki tud keressen meg plz. -
én is:)) -
hat visszamennek abba az idobe mikor ilyenekkel maszkaltak az emberek -
dodge custom royal lancer (sztem 58as) -
-
XRV #46388 Szia Borg rég láttalak már :-)))
Ezt egyébként merre találtad? -
Jó persze, hogy ronda, de azért így se 1szinten van ezzel a csővázas csodával. -
De a keddi és pénteki az ismétlés? Én úgy tudtam új részek vasárnap szoktak lenni a BBC2-őn. -
BBC Prime -
Melyik csatornáról beszélsz? Mert a BBC2-n vasárnap esténként szokoot lenni új rész... -
Maserati szép, viszont a Pagani szvsz kifejezetten ronda. -
Ok. Ugyanez igaz a világ összes autójára. Ami könnyebb erősebb az a gyorsabb. -
Borg #46381 Én nem a többi autóról beszéltem, hanem az Atomról. -
Hát ez azért nem 1 szinten van 1 Maseratival vagy Paganival. -
Aham. És a többi autó miért szerepel jobban mint ellenfeleik? Csak nem azért mert könnyebbek vagy erősebbek vagy jobb a futóművük stb, vagy ezek kombinációja?
Egy dolog számít: Van egy pálya. Lemérték ugyanazzal a sofőrrel az autókat amelyeket érdemesnek és alkalmasnak találtak az összehasonlításra. Az eredmények alább olvashatóak.
-
nyilván.. Többi nem számít.. Igazából autótgyártani mindenki tud ennyierővel.. -
Borg #46377 Igen, konkrétan azért, mert a könnyű kasztni + erős motor miatt jól gyorsul. -
Ez sztem nem olyan egyszerű, hogy összerakod és akkor szuper autód van. Ahoz kell valami plusz, amiért mindenki isteniti, hogy mennyire élvezetes vezetni.. -
A legtöbb "kis" cég ugyebár nem kezd el saját motort.. stb.. építeni. Arra ott van a Toyota, BMW, stb..
Pagani Zondába is Mercedes motor van:PP oszt mégis milyen jó dolog egy ZOnda F :PP -
Borg #46374 Szerinted mi akkora művészet azon, hogy egy kompresszoros ivtec motorral (ami már kompresszor nélkül is 6 körül megy 100-ra), összepárosítanak egy gyakorlatilag semmiből álló extra könnyű csővázat, futóművet? Teljesen logikus, hogy jobbat fog gyorsulni az autók nagy részénél. Azon autók nagy részénél, amiben komfort, és dizájn is található. -
Jajó. Valóban én értékeltem túl az autót, hisz a Pagani Zonda F, A Maserati MC12 és a Ferrari Enzo is megveri, bár az is igaz, hogy egyik sem tud 1 sec -et adni neki. Áh, a barmai. Ha má' megléptek valamit amit mások nem, legalább elverhették volna a világ 3 leggyorsabb szupersportkocsiját is, nem csak az összes többit. Amatőr seggfejek. -
Borg #46372 Attól ugye, hogy nem próbálkoznak ilyesmivel sokan, még nem "csoda".
Megléptek valamit, amit mások nem. Ennyi. -
Jah. Végülis bárki képes rá. Hisz százezrével állnak a hasonló képességű verdák. -
Borg #46370 Ráadásul ugye ők még a műszaki szinten sem alkottak csodát, hanem csak mások vívmányaiból összeraktak egy jó kis fun szerkezetet. A CTR 2 literes motorja + kompresszor + jó könnyű "karosszéria", aztán kész is a "csoda". -
Van kedden este 8-kor pénteken este 10kor meg vasárnap 9kor talán?
-
Ma (tegnap) volt Topgear? Azt hittem csak jövő7en lesz... -
áhh nem lehetl inkelni arró la szarról.
-