101030
.
  • Borg
    A rönó és a megbízhatóság
  • Joey_The_Man
    gondolom a kereszteződésbe volt ez.. ? lehet zebra is volt. ?
  • ChevyG work
    volt idejje lemérni... és még ketten is votak:)
  • I.C.ram
    Gondolom egy kamion pont ilyen hosszú :)
  • CSOCSO
    halvany lila fingom sincs
  • Punker
    12 méter? ezt hogy a f@szba találták ki? :)
  • Joey_The_Man
    megúsztad :P
  • CSOCSO
    megallitott ma a sheriff......

egybol ideg lettem.. bazz ez meg fug buntetni.. eppen egy teherauto ele eloztem be azonnal a zold lampara valtas utan....
    a zsaru meg jobbrol bejott mogem.
    mindegy megallitott.. elkerte a papirokat majd hatrament.
    jott egy masik zsaru.. eskuszom 15 percig beszelgettek hatul meg irogattak...
    odajon az ember oda ad egy zold lapot ( amire ra van irva hogy hova fordulhatok ha bajom van vagy hol vannak az irodak ahova vinnem kell a buntimanit stb.
    erre visszamegy meg irogatni a ticketet.

visszajon.. aszondja elengedne de lejart a driver licensem... jaaaj van nekem masik! mondom neki..
    kihuzom az ideiglenest a kesztyutartobol.
    kerdezi: ezt eddig nem talaltam meg?
    mondom neki elfelejtettem!

hatramegy.. tanakodnak..visszajon, visszaadja a papiromat. elveszi a zoldet tolem es elkuldott.:D
    ehh megusztam.

tiszta lol... 40 feettnyit kell varni a lampa utan es csak utanna lehet savot valtani. fuck.
  • ChevyG #46397
    még a mentőbe is ütném
  • I.C.ram
    BMWkkel csak a baj van :)

emlékszem 90es évek elején anyám Renault 5-ösére parkolás közben valaki ráírta, hogy hajrá fradi (mármint poros volt az ablak, és az ujjával beleírta ezt), aztán mikor mentünk haza, akkor leraktuk a kocsit az utcánkba, arra járt egy suhanc és leköpte. Apám utána rohant, és feltöröltette vele :D Mókás volt.
  • DanielT
    Részvétem.

Nekem múlt héten leköpték és megkarcolták a motorháztetőm, tegnap egy kibaszott idióta rácsapott a csomagtartómra, a meccsnézésről hazafelé araszoltam a tömegben (szerencsére csak tenyérrel). Ja, kb 10 perce vettem észre egy 10 centis karcolást a csomagtartó hátsó részén. Nem beszélve az ajtórányitásokról és a parkolás közbeni meghúzogatásokról.

Kibaszott idióta állatok országa ez.
  • ChevyG #46394
    képzeljétek, van 1 polskim, aminek a hátuljába volt 1 kulcs (mint a kis, felhuz6o autokon), müszerfalról kapcsolhato volt, hogy forogjon. és 1ik nam kinthagytam az utcán, és valami kretén majom letörte:(
  • gplay
    Keresek Tavria alkatrészeket. Ha valaki tud keressen meg plz.
  • Kit--Kat
    én is:))
  • CSOCSO
    hat visszamennek abba az idobe mikor ilyenekkel maszkaltak az emberek
  • ChevyG work
    dodge custom royal lancer (sztem 58as)
  • I.C.ram
  • XRV
    Szia Borg rég láttalak már :-)))

Ezt egyébként merre találtad?
  • Kit--Kat
    Jó persze, hogy ronda, de azért így se 1szinten van ezzel a csővázas csodával.
  • GregSB
    De a keddi és pénteki az ismétlés? Én úgy tudtam új részek vasárnap szoktak lenni a BBC2-őn.
  • streeter
    BBC Prime
  • GregSB
    Melyik csatornáról beszélsz? Mert a BBC2-n vasárnap esténként szokoot lenni új rész...
  • I.C.ram
    Maserati szép, viszont a Pagani szvsz kifejezetten ronda.
  • DanielT
    Ok. Ugyanez igaz a világ összes autójára. Ami könnyebb erősebb az a gyorsabb.
  • Borg
    Én nem a többi autóról beszéltem, hanem az Atomról.
  • Kit--Kat
    Hát ez azért nem 1 szinten van 1 Maseratival vagy Paganival.
  • DanielT
    Aham. És a többi autó miért szerepel jobban mint ellenfeleik? Csak nem azért mert könnyebbek vagy erősebbek vagy jobb a futóművük stb, vagy ezek kombinációja?

Egy dolog számít: Van egy pálya. Lemérték ugyanazzal a sofőrrel az autókat amelyeket érdemesnek és alkalmasnak találtak az összehasonlításra. Az eredmények alább olvashatóak.

• Joey_The_Man
    nyilván.. Többi nem számít.. Igazából autótgyártani mindenki tud ennyierővel..
  • Borg
    Igen, konkrétan azért, mert a könnyű kasztni + erős motor miatt jól gyorsul.
  • Joey_The_Man
    Ez sztem nem olyan egyszerű, hogy összerakod és akkor szuper autód van. Ahoz kell valami plusz, amiért mindenki isteniti, hogy mennyire élvezetes vezetni..
  • Joey_The_Man
    A legtöbb "kis" cég ugyebár nem kezd el saját motort.. stb.. építeni. Arra ott van a Toyota, BMW, stb..

Pagani Zondába is Mercedes motor van:PP oszt mégis milyen jó dolog egy ZOnda F :PP
  • Borg
    Szerinted mi akkora művészet azon, hogy egy kompresszoros ivtec motorral (ami már kompresszor nélkül is 6 körül megy 100-ra), összepárosítanak egy gyakorlatilag semmiből álló extra könnyű csővázat, futóművet? Teljesen logikus, hogy jobbat fog gyorsulni az autók nagy részénél. Azon autók nagy részénél, amiben komfort, és dizájn is található.
  • DanielT
    Jajó. Valóban én értékeltem túl az autót, hisz a Pagani Zonda F, A Maserati MC12 és a Ferrari Enzo is megveri, bár az is igaz, hogy egyik sem tud 1 sec -et adni neki. Áh, a barmai. Ha má' megléptek valamit amit mások nem, legalább elverhették volna a világ 3 leggyorsabb szupersportkocsiját is, nem csak az összes többit. Amatőr seggfejek.
  • Borg
    Attól ugye, hogy nem próbálkoznak ilyesmivel sokan, még nem "csoda".
    Megléptek valamit, amit mások nem. Ennyi.
  • DanielT
    Jah. Végülis bárki képes rá. Hisz százezrével állnak a hasonló képességű verdák.
  • Borg
    Ráadásul ugye ők még a műszaki szinten sem alkottak csodát, hanem csak mások vívmányaiból összeraktak egy jó kis fun szerkezetet. A CTR 2 literes motorja + kompresszor + jó könnyű "karosszéria", aztán kész is a "csoda".
  • streeter
    Van kedden este 8-kor pénteken este 10kor meg vasárnap 9kor talán?
  • GregSB
    Ma (tegnap) volt Topgear? Azt hittem csak jövő7en lesz...
  • I.C.ram
    áhh nem lehetl inkelni arró la szarról.

• I.C.ram