101030
.
-
Borg #46485 Csak ugye, a KRESZ szerint nem mehet autópályára olyan jármű, ami önerőből nem képes a 60kmh elérésére. -
LOL, ja, buli lenne, ahogy 40-nel zötykölődnék befele az M5-ös bevezetőjén... :)))
A belső sávban robognak 100-zal a madarak, a külső buszsáv, maradna a középső, de szerintem már az első ilyen próbálkozásnál vagy valami baleset történne (mondjuk ahogy guta ütés közeli állapotban kivágódna mögülem valamelyik a belső sávba, azt' jól hátba kapná egy épp érkező 100-zal...), vagy pedig valami atrocitás...de szóba jöhet még az is, hogy a rendőr lemeszelne, épp amint a buszsávban feltartok 3 mögöttem feltorlódott BKV-s csuklósbuszt... :))) -
Megnézem, mit szólnak ha a Méta u.-n végigaraszolnak mögöttem, ha megyek a tescoba, vagy a másikba:) -
Ha a magyar nem sávváltogatós nemzet lenne, akkor az a 40 éppen megfelelhetne a ténylegesen belvárosi közlekedésre.
Viszont klíma nélkül tutira belerohadsz és ha külvárosba is mennél, akkor feltartasz mindenkit csak.
Nem is beszélve arról, hogy ahova a sebessége miatt alkalmas, ott pont jobban jár az ember, ha kötöttpályáson zötyög. -
Borg #46481 Menni mindennel lehet, csak hogy vissza hogy jössz vele a csomagokkal, az még ezeknél is kérdéses :) -
Naja, de ezeket az autókat főleg mozgássérültek használják, meg ugye azért ezekkel lehet menni vásárolni is. -
Az rendben van, de azért 40km/h az már majdnem bringa sebesség...az meg ingyen van, és még lehet fogyni is... :))) -
Borg #46478 Ezeknek nem a robogós suttyók a célközönség :) -
LOL, hát igen, most néztem, hogy valami 4 kW-os a motor...hát az ölég karcsú...főleg ahhoz képest, hogy szvsz bármelyik kismotorral a 70-et azért ki lehet húzatni. :) -
Egyszerűen nem tud többel menni szerintem :D 10 le körül lehet az 500-as. és kb 400 kg. -
Jaja mindegyiknek ott a hátsóján a 40 km/h. -
Áhá! Vajon milyen módszerrel? Ki lehet iktatni a tiltást vajh? :) -
Borg #46473 40kmh-ra limitálva vannak, azért elég a segédmotor vizsga hozzájuk. -
Ok, elírtam. Szal B kat. nem kell hozzá...de mellesleg A sem, mert az meg nagymotor ha jól tudom...de jól mutatna az Isettád és a Messerschmitted mellett... :P -
Ha A jogsi sem kell hozzá, akkor nem is segédmotoros :P -
LOL, nemrég láttam a használtautón ilyen Ligier vagy Aixam vagy milyen kisautókat, 2-3 literes fogyasztásal (gázolajból), és azt írják, nem kell hozzá se A kategóriás jogsi, se vizsga, se zöldkártya lol...
Na most, hogy van ez? Ha 500cm3 körüli a motorja, akkor hogyan lehet "segédmotorkerékpár"??? :O -
kicsit talán off, de talán érdekel közületek valakit:
[URL=http://www.nefotozz.hu/?p=38]nefotozz.hu fotópályázat "Autó-motor" témakörben[/URL]
on...
bye -
Na de az az ő kocsija volt, ez meg anyádé! -
mEkLaU #46467 Na jó csak én 17 éves vok én nehezebben magyarázom ki sztem:D -
forgalmi? anyám 30 éve forgalmi nélkül vezet mert az mindig fater táskájában van, eddig mindig kidumálta magát :) -
mEkLaU #46465 Jó hát biztosíthatlak, hogy tesóm kocsija nem lopott!:D
Na mind1...elöbb értem haza...kicsit meg kellett rugdosnom Anyám kocsiját...
-
Hát az ilyen rendőrök miatt van annyi lopott autó szabadon az országban. Nagy mákja volt, hogy szar rendőrökkel futott össze. Amúgy max akkor engedhetnének el jóindulatból, ha elötte megnézik a kocsit, hogy bevan-e jelentve, nem körözik-e, stb. -
Rendőre válogatja.
Sokszor jobb az őszinteség mint hazudozni.
Ha jó passzban van a zsernyák lehet,hogy elzavar... -
szerencséje volt...
olyan, mintha a rendszámot "hagynád otthon" -
mEkLaU #46461 Azért kérdeztem rá, mert multkor tesómat megállitották és itthonhagyta a forgalmiját, és a rendörök elengedték, és mondták, hogy legközelebb ne legyen ilyen...hát igy gondoltam ezt -
hát ezaz, beülök egy kocsiba, van jogsim, így ha megállítanak, simán elengednek :DDD -
Nem is értem, hogy gondoltad ezt... ennyi erővel lopott autót is vezethetsz büntetlenül. -
mEkLaU #46458 Akkor ezt inkább nem erőltetem
-
Az, hogy tövény szerint nem vezetheted, tehát megbüntetnek. -
mEkLaU #46456 Gyerekek, ha megyek Anyám kocsijával és van nálam jogsi, de a forgalmi nincs nálam, és mondjuk megállitanak és azt mondom, hogy kerestem de nem találtam meg és mindenképpen használnom kellett a kocsit, akkor mi van? -
itt is ez kéne, bár az izomagyat ez se érdekelné... -
Borg #46454 -
"Sounds great, but this technology is not designed to replace oil, merely to eke it out. And it’s only catching on because the world is awash with hippies who really do think that by driving around in a Prius they’re saving the world’s water beetles. Think of hybrids as council-run bottle banks: almost completely useless marketing tools designed to make you feel all warm and fuzzy about being green."
Mennyire de mennyire igaza van... -
Az első oldalon nem a Golf R32ről ír, ha valakinek nem esne le :) -
Erről a témáról Jeremy Clarksonnak van egy jó cikke, érdemes elolvasni :) -
Versenyautóknál a V10, de az istenért, a növekvő olajárak meg környezetszennyezésben, nagy példányszámú autóknál inkább azokat kellene értékelni -
milyen igaz 
Én is ezt gondoltam mindig, igaz örömöt csak zárt pályán lehet érezni, a többi csak pózolás meg felvágás, főleg egy pályán 240-el száguldó EVO IX... -
Borg #46448 Ja el, de nem baj, arra is érvényes :D -
Így is jó:) -
El -e nézted a kommentet? :DD A 206 turbó Pözsóról van szó.