101030
.
-
igy jar az akinek szar fek van az autojan!!!!!!
:D -
-
Audi Q7 JE Design tuningján átesve... -
nekem igazából tetszik, de sose vennék ilyet.. -
Ez tipikus példa arra hogy az elemek önmagukban (nem mindegyik) jól néznek ki, de összességében a végeredmény egy nagy shit! -
mi ez az izé? :) -
Ritka ocsmány egy dög. Valahogy már az autókból is sugárzik a primkó hájas kopasz stílus. :/ -
Ezt kisfarkú kopaszokon kívül ki fogja venni? 
-
BMW M5
sokáig nem tart egy garnitúra gumi:) -
Valentino Rossi. Honda Civic Type R -
Dragonwilson #46595 Nagyon szépen köszönöm!
-
'72 -es Pontiac Trans Am -
Dragonwilson #46593 Sziasztok!Nem tudjátok véletlen,hogy a Rázós futam című filmben milyen típusú autó a rózsaszín fekete sportkocsi? -
Hmm... nekem is eszembe jutott... :) Na jó, veszek egy Slazengert :) De azt sem tudom hol lehet kapni! :D Egyáltalán fogalmam nincs mit hol lehet kapni :D -
Kemény. Legjobb példa, hogy az embereket kilóra meglehet venni, sőt néha még ők fizetnek neked :D -
hát nem tudom. :D Nekem a BMW-s Mercis baseball sapkákról a taxisok jutnak eszembe. Szerintem ne autósat vegyél, mert cinkes :P -
Kedvencem a "BMW racsing" feliratú bőrkabát + melegítő kombó :D -
www.bmwbolt.hu
Nézz szét és kapj infarktust :D (itt van egyébként sapka is, de 7500 Ft-ot nem adok érte) -
Nekem most pl azért kell, mert 10 év után tegnap először felvettem egy baseball sapkát és rájöttem, hogy praktikus tud lenni. Gondolkoztam, hogy milyet vegyek és innen jutott eszembe a BMW-s. -
Soha nem voltam még ilyen helyen :P -
Mondjuk én ezt sosem értettem. emberek azért fizetnek egy rahedli pénzt, hogy mindenféle cégek, országok idóta reklámbábúi legyenek.
Gondolok itt az ITALY feliratos pólókra, amikert sok ezresért vesztegetnek, vagy BMW-s sapkára. Kicsit fura.
Ja a másik kedvencem, mikor folyamatosan gyűjtik a gyűjteni valókat, hogy azt becserélhessék mindenféle reklám szarságra valamilyen akciós termékkel. -
Gondolom az összes olyan piacon találsz, ahol a különböző ázsiai népek kereskednek portékáikkal... :) -
Hát én nem igazán tudom. Gondolom autószalonoknak tuti van.
Milyen kéne? Gondolom bimmeres. -
Népek!
Ki tudja hol lehet Pösten autómárkás baseballsapkát venni? -
Szegények! -
en arrol beszelek hogy az autokatalogusban is benne vannak ezek az azsiai cegek. es normalisan irnak roluk... tehat ez nem valami illegalis lopkodas -
Borg #46579 Vagy olyan lopkodás, amit más nem csinál :) -
... nem pisztos hogy ez "ugy" lopkodas ahogy azt te hiszed -
A fifth gear egyik részében kint voltak német autókiállításon, és egy ferdeszemű nő nagy hévvel rohangált az autók között és jegyzetelt egy noteszba. A műsorvezető odaszólt a kamerásnak: "mibe hogy ez egy kínai autóscégnek szedi össze az ötleteket?"
A végén odamentek hozzá, kis unsztolás után bevallotta hogy tényleg azt csinálja. Nem nevezte meg a márkát akinek dolgozik, annyit mondott el hogy a belső térrel kapcslatos dolgokat (anyagokválasztások a műszerfalon, színek stb) kellett neki összeszednie...
-
A legjobban az tetszett, mikor egy A osztályos mercin a jeleket átragasztották, meg valami gusztustalan kerekeket tettek rá, s úgy árulták valami japán vagy kinai csodaként. Azt hiszik, nem jön rá senki? Nagyon szánalmasak ezekkel a lopkodásokkal... -
Borg #46575 ja, csak a másik topikba is előtte rakták be... -
mer auto mania...
boven belefer.. legalabb kepek is vannak nemcsak duma -
szerintem egyaltalan nem szokatlan hogy az azsiaiak mas neven adjak el ugyan azt az autot. -
Hmm tyuning topicot nem szoktam nézni, sry, töröld ha gondolod (ezzel együtt). -
Borg #46571 most ez minek ide is -
-
Borg #46569 Hogy mik vannak... -
pfuj... -
Szerintem jobban megnézve tisztára lemásolták. Szinte minden vonal és hűtőmaszk, helyileg is ott van mindkettőn. Szerintem a tervező asztalnál ki volt rakva a kép és ezt másolták vagy azt kapta utasitásul a kinai tervező, hogy koppintsa le az egészet, hisz ki emlkezne rá, hisz ez csak egy concept kocsi volt....:) -
Borg #46566 Hja, vannak hasonlóságok..
Míg az egyik ocsmány, a másik ... hát szódával esetleg.