101030
.
-
G_ArchAngel #46645 szerinted miért hagytam ki?
talán mert az a Galant kategóriája és 1,5-2× többe kerül, mint a lent említett autók... -
Ja és a Stilo nem gondolod, hogy kicsit régebbi design, mint ez? Csupán 5-6 évvel... -
Kihagytad pl az Alfa 159-est.
Ezerszer letisztultabb, és férfiasabb, sőt inkább érettebb. Ez a "Micsubicsi" totál gyermeteg. Olyna mint egy gyerek, aki mindenáron egy felnőttre akar hasonlítani. -
G_ArchAngel #46642 nézzük mi is van ebben a szegmensben Európában:
- a "hihetetlen izgalmas" Octavia
- a púpos seggű Megane (nekem ebből van GT)
- az eléggé nőies 307
- a kétarcú C4
- a jelentéktelen Golf
- a megbukott Stilo
- formás, de nőies Cordoba/Leon
bocs, ha kihagytam valamit, de nem értem, hogy ebbe az eléggé agyongömbölyített (kivéve Megane/Stilo, az elég szögletes) mezőnybe miért nem férne bele egy ennyire férfias autó?
-
Áhh semmiről, hagyjál békén... -
"Kicsit erőltetett.. Látszi, hogy a japánok nagyon akarnak Európához hasonlítani, de valahogy izzadtságszagú még mindig."
Öööö... mi a f*szról beszélsz? -
Kicsit erőltetett.. Látszi, hogy a japánok nagyon akarnak Európához hasonlítani, de valahogy izzadtságszagú még mindig.
4. FnF elkészítéséért már önmagában is börtönbüntetésnek kéne járnia, a jövő generáció megrontásáért. -
G_ArchAngel #46638 Amerikában kezd az új Lancer
Ezt a gyönyörű formát asszem a 4. Fast&Furious-ban látnunk kell:) -
kerdes: rx8 nal vagy mx5 nel van valami racing start lehetoseg? marmint arra gondolok hogy el lehet e indulni faszan valami gomb/pedal gombinaciok beallitsaval?
-
ja es september 10 en megyunk ugyan ilyen akciora csak mazda mx5 el meg rx8 al es cx7 essel.:D:D:D
-
nah megleshettem vegre.. 90 indulobol 23, birtam lenni a versenyen (18-24 eves korig bezarolag) osszesitettben tobb szazan voltak es 130 korul voltam. -
amugy most jottem miamibol a Rev It Up "atrakciorol"
ilyeneket nyuztam:
a cobaltal 5 kort mentem.. a corvettevel csak 1 et tudtam :(
tul ekson mentunk ki es meg lehetett volna menni meg negyet de mar nem tudtunk.
Bar azert tanulsagos egy elmeny volt.
Volt egy teszt palya... supercharged Cobaltal mentem ( manualis) 33. valamennyi idot futottam. Sztan a haver plusz fel mp vel lemaradt. majd elmentunk corvettezni ( mas palya es amugyse tudom az idot) majd visszamentunk cobaltot gyilkolni..ezekutan nagyon megkuldtem es sikeralt 31 et mennem:D
majd atmentunk a competition re. ahol ranglistara kerulunk. ott sajna egy automata sima cobalt al mentunk.
elso korre 31.7 et mentem ha jol emlexem.
van benne egy kurvanagy visszafordulo 2 slalom es ket S kanyar.
viszont masodszorra 29.8 at mentem! A rekord pedig 26 valamennyi.
Sajna itt csak ket kort mehettunk de meg par kor es siman lemegyek 27-28 koze!
A corvette alladek volt. neha majd kitort a segge. Cobaltnal meg az egyik futamon nagyon jol erzekelheto volt hogy FWD SUX!:D alul kormanyzott volt neha de meg tudtam fogni ugy hogy halal keskeny a palya.
Gokartoztunk is... fasza volt csak a baj ott volt hogy oval palya volt.. szal csak bal kanyarok voltak:D:D:D es 5 perc alatt a segglikam is leizadt a kormany tartasatol... -
mérföld/órával meg egy óra alatt... ez mar olyan atlagsebessegesnek hangzik:D -
mié'?
Hány mérföld/órával meg egy óra alatt :SDSASDAS XD :P -
mph/h:D::DD:D:D lol
mph= mile per hour -
Te vagy az reinkarnálódva. Ugyanolyan GYP-s volt mint te. -
Ki a f!szom az a lokista? 
És ne mond azt, hogy Én, mert NEM igaz!
"Pff... no commant"
-
Pff... no commant... Szép volt Lokista. -
*237 mph/h -
237 mph jóval több mint 262 km/h !!! -
Ezt a rekordot egy Koenigsegg CCR tartja, ha jól tudom.. Texas-ban vagy valamelyik amerikai államban 237 mph-val fogták be.. :PPPP :DD -
Sztem rátolatott :) -
Utólag is üdvözletem a szerveknek! :P
(najó, nem én voltam, de jól jött ki :D)
Szerk: tekintva, hogy 180-nál megáll, mint délben a nap :P -
Most láttam a híradóban,hogy telerakják trafipaxal az M3-ast Mogyoródig.
Kérdezték a rendőrt,hogy mennyi volt eddig a rekord?
262 Km/h
-
Ezek a japán autók már nem a rizsrakéta, hanem a valóban komoly verdák csoportja :) -
Nem ide. bocs -
Kb 4-5 kmre délre Tatabányától egész pontosan. -
Hát a világ vezető fékgyártó cége. Nem csak Európában. Dodge Viperen is Brembo fék van gyárilag, akkor a japán rizsrakéták közül is a legtöbbön Brembo van. Pl Infiniti G35, Acura TL, Nissan 350Z, Nissan Sentra, Subaru Impreza WRX STI, Mitsubishi Lancer Evolution.
Szóval ennyit erről. Kár vitázni ezen. Vezető cég a szakmában, és akkor még nem is soroltam fel, hogy hány versenycsapat használ Brembot. -
Borg #46617 Azért ilyen felelőtlen kijelentéseket ne tegyük. Attól hogy európát a brembo fossa tele "tuningfékekkel", még korántsem csak ők léteznek... bár, egy darab acéltárcsán sokmindent nem lehet elbaszni ugye, kevés az elektronika rajta :DDD -
Brembo a világ legjobb fékrendszer gyára :P A te kis tuning Hondaid alatt is az van... -
Borg #46615 Ezen mit kell nézni? Felengedték a két alfást a dobogóra verseny előtt, hogy kipróbálhassák milyen lenne?:DD -
Borg #46614 És? Brembo is csak olasz :P -
nem versz at!! :D -
Hopp-hopp
-
Brembo van a Ferrarikon mókusvirág :P -
Elmondhatom, hogy nem, nekem van erről 1 képem, másik irányból. -
most ez a 2 legszebb autó a honlapon szvsz
M3
Corvette -
szep -
de azt is mondhatnank ra hogyha megnezitek a van kereket akkor rajottok hogy FAKE
:D -
LOL! 5 perce volt szerencsém végighallgatni egy óriási csattanást és látni a végeredményt ami egy szénnétört Mercedes CLK Cabrio volt, ami belerombolt egy Corollába :D
"igy jar az akinek szar fek van az autojan!!!!!!"
:DDDD