101030
.
-
De, mert Columbonak is pezsója van, bár nem túl pozítv reklám :D -
BX? -
1.5 dízel nem lomha kicsit egy akkora kocsinak? -
nincsenek.. de egyszer lattam egy parkolo citroent.. azt a regit aminek le lehet eresztenim a segget -
G_ArchAngel #46681 Clio vagy Megane RS vagy 406 Coupe szerintem ott is móka lehet (asszem 406 Coupé volt is a FF2-ben, mikor elterelték a zsarukat az autótömeggel) -
Nincsenek, ezt innen megmondom :) -
G_ArchAngel #46679 Csocso, júeszéjben vannak francia autók?:)
mondjuk ilyen Megane, mint az enyém vagy Clio RS V6 3.0, esetleg Citroen C4 és Peugeot 407?:) -
még mindig ezt mondod, amúgy annak csak az a baja, hogy tele van számítógéppel és a bonyolult dolgok nem megbízhatóak -
sept 10 en fogomc sapatni a mazda6 ot is az rx8 es mx5 mellett:D -
most nem az alfa hanem a kombi de egyszeruen nem tetszik... egyik kombi sem.
-
szvsz o se tudja csak mondani akart valami negativat a japanokrol... LOL.. az a lancer nagyon vad!
najo.. a nagy szaj es az alatta levo kis nyilasok tenyleg tiszta RS6:D
-
G_ArchAngel #46674 azért annyira nem rossz, gyöngyházfekete Megane II Grandtour dCi 1.5-ös, 105 pacival...
(csak nem találtam feketét) -
Borg #46673 Részvétem :)
A mihez képestet nemtom (rönó<>saab), de a saabot sem istenítették túlzottan. És még csak nem is olcsó. -
G_ArchAngel #46672 ADAC listán jó helyen volt, nekem itt is jó lenne, Megane-om van, vazze:) -
Borg #46671 Milyen saabokkal, és milyen kimutatásban? -
G_ArchAngel #46670 férfias kinézetben...
(a SAAB-okkal Európában nincs ennyi gond, mint itthon...) -
Borg #46669 Mármint az Alfa mije ellen? A dizájnja ellen tutira érv, mert a Saab elég átlagos külsejű. A megbízhatósága viszont sokban nem különbözik az Alfákétól :) -
G_ArchAngel #46668 ja, és az Alfa ellen van még egy érvem: Saab Aero:) -
G_ArchAngel #46667 Audinak és Volvonak van erre válasza:) -
mármint szép, erős, öszkerék meghajtású, és tágas/jól pakolható. -
G_ArchAngel #46665 szerintem ugyanannyi oldala van, mint a többinek:)
-
bár az árával nem vagyok tisztában , szvsz ez a legsokoldalúbb kombi... -
-
Ja ez az egy bajom nekem is. Kicsit tolhatták volna előrrébb az első kereket. -
Milyen RX8 van a háttérben?
-
G_ArchAngel #46660 nekem az a bajom, hogy nagyon "orr-nehéznek" tűnik az Alfa, a GT-m első kerekei is közelebb vannak az autó elejéhez... -
hát nemtom. Mazda6 annyira nem tetszik. -
G_ArchAngel #46658 nálam finom szólva a Mazda6 nyerne, de a külsőn talán elgondolkodnék, csakugye van egy belső tartalom is:) -
G_ArchAngel #46657 -
G_ArchAngel #46656 Laguna koncepció coupé
-
-
G_ArchAngel #46654 mivel a 159-ből még nem láttam SW-t, ezért számomra a Mazda6 Sportkombi az etalon, Megane-ból is Grandtourom van, idős vagyok már a szedánokhoz, kell a kutyáknak, majdani kölyöknek a hely:) -
Hát most erre azt tudom mondani pl, hogy unokatesóm vadonatúj 530XD -je beszart bő két hónap alatt úgy, hogy kb 3 hétig szerelték mire újra beletudott ülni. Aztán kiderült, hogy szériahibás. Olyan pitiáner baja is volt, hogy beszart a központizár. Szóval ennyit a nagy német ipari remekről, ami már rég elhagyta a csúcsminőség jelzőt.
Japánok tudnak már egyedül megbízható autókat gyártani, de én inkább szenvednék egy olasz csődörrel, akivel sok a baj, de mégis élvezet vele menni, ránézni stb, mint egy japán robotoló szakmunkással. -
G_ArchAngel #46652 az Alfa 159 nekem is nagyon tetszik (156, 147 is tetszett), de a FIAT konszern hajlamos a túlárazásra - talán ezért is kerül évről-évre csődközelbe...
a Peugeot 407 is szép autó, de más mint a 159 - de volt önkritikájuk a franciáknak és árban nem szálltak el...
a 156-nak "franciásan" sok hibája volt, gondolom a 159 sem kivétel, így nem mertem volna árban közelébe lőni az Audinak, Passatnak, kis BMW-nek, de még a Mazda6-nak sem... -
Nekem az Alfa a jelenlegi legszebb dizájn(-tervekkel) előálló autógyár. Elegánsan sportos. Szóba sem jöhet nálam egy japán design mint legszebb.
DanielT meg szeret ezzel baszkurálni, hogy Alfa(+olasz autó)-mániás vagyok. -
G_ArchAngel #46650 Azt az Alfa-t a következőkkel kell hasonlítani:
407, Laguna, C5/C6, A4/A6, BMW 3/1, Passat, Superb, C-klasse, Mazda6, Accord, Avensis, Vectra, Mondeo, Primera, Galant...
innen lehet ellenfelet nézni a 159-nek, csak nagyon ne égjen le szegényke:)
(ebből a szegmensből megújulás vár a Primera-ra, Laguna-ra, Superb-re, Vectra-re, és Galant-ra...) -
És miben a legjobb az Alfa? A designban(ami a világ legszubjektívebb dolga)? Nekem kifejezetten nem tetszenek. Nagy pina a porszívó-orron nem a stílusom. -
Hát tudod ez olyan, hogyha valamiben valami a legjobb, akkor sem lehet més kedvéért valami mást beállítani a legjobbnak. Ha egy versenyen első három helyezettet nézzük, akkor sem lehet a 2. 3.at győztesnek nevezni. -
Jéééééé, hát nem megint egy Alfa aláz? :DD De meglepő!
-
G_ArchAngel #46646 valamit kellett az olaszoktól, mert a Punto és a 147 kisebb autó...