Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cicero
lol :D

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

CSOCSO
a lenyeg hogy arrol beszeltel hogy egy nevesenki szar nem dob fel mert nincs eleg tapasztalatuk a dolgokhoz.. a ferrarinak van mert mar nem keves ideje csapatjak az ipart.. de hidd ell hogy egy koenigsegget ugy kovacsoltak hogy egy ferrarit is megizzasszon. egy carrera meg maga a nagy vicc..
Kit--Kat
szép a hangja de elcseszték a belsejét:(

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
most mondjak valamit hogy masodjara is magyarazkodj meg kijavitsd magad?? jo legyen!!!!
CSOCSO
jut eszembe!!!!!!!volt a top gearbe nagy osszehasonlitas hogy melyik autot a legjobb csapatni.. volt ott minden.. skyline.. ferrari .. carrera stb...volt persze vr6 golf meg minden. az erdekesseg hogy a tesztpalyan a skylineval elvertek a ferrarit!!!!! persze ami nem meglepo hogy a ferrarit kialtottak ki ( az osszehasonlitottak kozul) a legelvezetesebbnek...
aszem a 575 maranellot vagy melyiket
Kit--Kat
jájj csocsó de esküszöm vagy szemüveget vegyél vagy kezdj el intenzív magyarnyelvtangolyamra járni....
ki beszélt itt arról, hogy kinek jobb a sportkocsija??:oooooooooooo

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
de ez csak a tudatlansagodra ad okot velni.. vagy mi.. szal a lenyeg hogy azert mert csak az egyik dolgot ismered azert meg a masik nem lehet szar.. azaz.. ismerd meg ellenfeled...
hidd el a koenigsegget kuuurvasokat tesztelik mar vagy 4 ev ota!!!!!
[Walaki]D`Lair
A Köenigsegg is...:))))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kit--Kat
úgyértem Hivatalosan a Ferrari mûködteti õket és asszem majd idnulni fognak a 24óráson

[Walaki]D`Lair
Hát pedig a Roadster Coupé is tetszett neki amikor beleültettem...csak a hátfájása miatt kissé nehéz volt kiemelnem belõle...:DDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kit--Kat
1ként nekem úgyis a ferrari lesz az igazi sportkocsi márka mert õ kezdett el az 1940es években (na meg Aston és Jaguar, Porsche stb. õk is nagy tardícióval bírnak) a csakis sportkocsik gyártását és õ érte el a versenysportban a legnagyobb és legtöbb sikereket.
A nevemsenki sportmárkák annyira nemtudnak feldobni, ehelyett még 1 Carrerat is inkább elfogadnék.

Taranov
Végülis valami van benne, egy Smart túl szûk erre a célra :))

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CSOCSO
:)
CSOCSO
ez itt egy uber kep:))))))))))))0

cls.. mogotte meg egy minimum 300.000 dollaros cigarette team "csonak"
[Walaki]D`Lair
Anyám pl. beszart azon a szövegemen, hogy azé lesz jó ha Subarum lesz, mert egy rendes családi autónak is lehet használni, pl. a nagymamával is lehet csapatni a karácsonyi vacsorára menet...

CSOCSO
CSOCSO
aszontad azzal legalabb versenyeznek...
(?)
de tokmindegy
Taranov
Jó nekem, hogy nem vágyom ilyen autókra, mert úgysem tudnám megvenni :D

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

[Walaki]D`Lair
Bizony!

CSOCSO
nah mostma rmeg egyikkel se lehet mit kezdeni?:)
hat hja.. elegge nem lehet veluk mit kezdeni.. foleg hogy amerikaban gyorshajtani se lehet igazan.. mert kokemenyen elkapnak..szal.. minek??? nemtom.. manit kolteni ... nomeg hogy elmondhatod hogy neked van ilyened.. de felesleges elgondolkodni ezen mert nem vagyunk eleg gazdagok hogy felfogjuk az ilyeneket...
Kit--Kat
látom Csocso elfelejtett olvasni magyarul:))
énnemondtam, hogy Enzo több valamivel is, még1x olvasd csak elszépenm hogy megértsd:DDD

Taranov
Hamar elérsz a nagymamához, ha vezet felé autópálya :)

CSOCSO
jaj ne legyel mar ilyen szorszal hasogato...
miert egy enzo minek??? hogy talalkakra jarj vele oszt kesz.. ez ugyan arra valo mint az enzo.. neha beinditsd.. es szepen mutasson a vitrinben..
amugy tokmindegy hogy koenigsegg.. vagy enzo vagy akarmi.. ugyan arra lehet hasznalni oket.. csak egy ilyen szerintem azert erdekesebb mert... mert nem ferrari.. es sokan azt se tudjak mi ez:)
Kit--Kat
az most lényegtelen semelyikkel se tudsz mit kezdeni

CSOCSO
inkebb ez mint egy enzo
Kit--Kat
az lehet, csak mit kezdessz vele??? Ha legalább versenyeztetnék lenne értelme de így feldughatják a seggükbe a 400km/h-t:)

[Walaki]D`Lair
Ja, végülis a Köenigsegg CCR csak a világ leggyorsabb autója...:DDDD

CSOCSO
fakk. felre ertettelek. .ez tudom milyen. .hisz ultem benne:)))
legaribb hogy van egy matrica az ajto also falan hogy vigyazz az ajto kinyitassal. ne allj tul kozel a patkahoz mert odavered az ajtot:)
Kit--Kat
biztos, csak ha annyira jólmûködõ dolog lenne ez, akkor biztos elterjedtebbé vált volna a személyautóknál

Kit--Kat
ennek kb annyi értelme van mint 1 Enzonak, ja nem azzal legalább versenyeznek is:)

CSOCSO
hja... nemsok...
viszont a masik felfele nyilo ajto az cool
[Walaki]D`Lair

CSOCSO
ksi merci de nagyon elfogadnam

ha sport merci akkor slr..
ha kis sport akkor slk..
ha nagy luxus akkor cl. ha kis luxus akkor clk

persze a luxus so nem er fel egy roys luxus szavaval:)
CSOCSO
pisztos:))))

amugy nekem tetszik ez az ajto is.. soot. .anyam ilyet akar a celicajara.. mondjuk ezzel nincs sok baj mert szvsz az a celica uberjol nez ki... legalabbis nekem uberul tetszik... es arra nem kell mas csak felni.. matrica meg az ajto.. es egy az egyben fast and furious car:))))

Kit--Kat
LOÁL szánalmas emberek vannak sajna:o

Kit--Kat
pont én is ezengondolkodtam:)
mindenesetre a menõzésen kívül más értelme nincs:D

CSOCSO
muta
CSOCSO
hat kb ja.. en is nagyot csalodtam mikor mutattak nekem eloben... az ember nem akarta hogy en csukjam be. utanna megmutatta hogy miert.. mert ha nem nyomom le teljesen az ajtot.. es ha ugy csukom be akkor a kis femcsovecske ami minden autonal van az nem ahelyere fog csuszni hanem az ajto falaba utkozik.. es az ciki... szal lol..
Taranov
Ezekbõl a felfelé nyíló ajtajúakból ki lehet szállni alacsony parkolóházban? :)

[Walaki]D`Lair
Tudom hogy az also az kleeman, de attól még a Köenigsegg-nek van a legzsírabb ajtaja...:))))

CSOCSO
hat igen.. meredeknek meredek:)
Kit--Kat
tök jó ahogy rohattul semmi értelme...

CSOCSO
??? az also az kleeman... amugy nekem is az tetszik..csak maceras a lecsukas meg felesleges!!!!!!!
mert a zjato oldal iranyba nyillik csak fel tudod nyitni ha akarod.. DE tok felesleges. mig a felsonek csal felfele nyillik. es ugy az zsir:)
CSOCSO
azt akartam irni. nekunk sima 190 es volt... 80 koruli evjaratbol. utanna meg nagy 124 es.. 84 es
[Walaki]D`Lair
Sztem meg a Köenigsegg-ben van a legzsírabb...:))

CSOCSO

Kit--Kat
áhhhh, dehogy 80as évek, csak azt nem tudom milyen évjárat, aszittem te vágod

CSOCSO
jaaa azt hittem nekem szantad a szivecskes szmajlit.. szerintem taranov is ezt hitte:)
CSOCSO
tippeljek??? 90...
Taranov
Ez jobban tetszik, mint az elõzõ felnis.