Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
Te se próbálgattad õket, mégse hinnéd el soha, hogy egy Porsche jobb valaki számára, mint a ,,Segg" 😊 Te is csak a számadatok, meg a ritkasága alapján részesíted elõnyben. Nem csak a számok miatt lehet jobb egy autó

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Kit--Kat
hát persze, hogy jobb a Koenigsegg mer az 1brutális oválpályán használható f1kocsikat verõ végsebességû brutálautó, de attól még nekem nem jelent többet semmivel 1 rég Countachnál....
nem csak tudásra lehet összehasonlkítani autókat..

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

GregSB
Össze tudsz hasonlítani érdemben egy Koenigsegget egy Porsce 911 turbóval? Próbáltad már mindkettõt?

Vagy csak annyit tudsz, hogy a Koenigsegg svéd, a pórse meg nagy múltal rendelkezõ autógyár?

Viszont ha csak arról van szó, hogy NEKED jobban tetszik akkor írd már oda légyszíves, de ne tényként közöld már...

Kit--Kat
<#szomoru2>ez szörnyû

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

robotnyk
isteni a logikád <#wilting>
Kit--Kat
jóh akkor manapság már csak az ilyen Königseggek az igazi sportautók, a régi 911 Turbok és társaik már elbújhatnak a sarokba, hát akkor sry nálam a hiba...

robotnyk
valamit nagyon keversz.
Kit--Kat
jöjjön 1 mod de elõtte ezt neked: te patkány😄DD Mennyé tiestózni.

robotnyk
Ha fikázol, legalább igyekezz helyesen írni, girhes görcs. 😄
GregSB
Azta, hogy repdesnek errefelé az IQ-k!

Kit--Kat
te gyúrjál mer elvisz a reggeli szellõ😛PPPPPP

[Walaki]D`Lair
Pfff....ennyit rólad...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kit--Kat
az legalább lehet rendesen közlekedni te ratyi, kõniggel és TÁRSAIVAL8(!!!) még a szõnyegen is fennakadsz

robotnyk
ja inkább carrerat, mert balfax vagy.
Cicero
<#eljen><#eljen><#eljen><#eplus2>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Kit--Kat
az az egész svéd sportautóipar ?? hûha<#wow2>

GregSB
no comment 😊

[Walaki]D`Lair
Csak gyõzzön tapadni a gumi...😊)))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
szeeeep
[Walaki]D`Lair
Na akkor a Koenigsegg mi csillagbogár?

GregSB
Most nézem a fast-autos.neten a 0-100ra gyorsuló autók toplistáját... Errõl a Corvette-rõl még soha nem hallottam eddig <#wow2>:

2001 Lingenfelter 427 Corvette Twin-Turbo

Price: $165,000
Engine
Type: Twin-Turbo V8
Displacement: 7007 cc
Horsepower: 802 bhp @ 4600 rpm
Torque: 866 lb-ft @ 3600 rpm

0-100: 1.97 sec <#wow1><#wow2><#merges2><#guluszem1>
Végsebesség 380 körül.

A képekbõl úgy látom ez a tuning él a régebbi meg az újabb 'vettéhez is.

Joey_The_Man
Nekem teccik az 5 is.. de a 6 mégjobban.. 😄DD

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Kit--Kat
míívan min nem tetszik nektek???:o

CSOCSO
hat ez annyira nem tetszik. inkabb a 6..
CSOCSO
sok autoval igy vannak az emberek. mindenki fikazza oket..kozben meg tok zsirak.. lehet beleulnenek walakiek egy cl600 csilimercibe es a bmw-re nem is emlekezne tobbet
Joey_The_Man
szép.. nekem a 6 -os jobban bejön...

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

GregSB
Ez az az autó, ami képekrõl nem tetszett. Aztán tavaly nyáron ültem 1ben - pontosabban utaztam az anyósülésén kb 160km-t - és gyorsan megváltozott a véleményem 😊 (élõben SZVSZ nagyon szép)

Kit--Kat
olyan nincsen...

GregSB
Én is Walaki oldalán vagyok. Inkább egy M5/M6 mint ezek a csilimercik 😊 (SZVSZ)

CSOCSO
nahjolvan.. eleg lesz ez a sok merci
CSOCSO

CSOCSO
hat az m6 az egyetlen ami nekem tetszik a bmw-k kozul. de meg az sem tetszik annyira hogy azt valasszam ezek kozul
[Walaki]D`Lair
Nekem inkább BMW M6 kéne😛

I.C.ram
ilyen mergában már utaztam, de ez a felni valami iszonyatosan gány!
CSOCSO

[Walaki]D`Lair
Miattad fog sírni a Svéd sportautóipar...

CSOCSO
CSOCSO
😊)
Kit--Kat
jó azért ez durva volt😊

CSOCSO
hat
NEM TUDSZ MEGLEPNIIIIIIIIIIIIII

😊)))))))))))))
Kit--Kat

Kit--Kat
nem mer nem férne a ti ízlésvilágotokba, mer kívülesik a széttuningolt autók és a Koenigseggek világából, nem venné be a gyomrotok😊

CSOCSO

noormalis???
CSOCSO
lokjed a kepeket majn frojnde
Kit--Kat
<#zavart2><#idiota>sry

CSOCSO
szeeeep.. de van ennyi auspuffja?😊:

CSOCSO
en meg azt nem ertem hogy nem fogod fel mirol beszelsz sajat magadat majd probalod masra raeroltetni hogy nem erti.. LOL...

"én azt írtam le mit tekintek igazi sportkocsinak nem azt, hogy mennyivel jobb a másiknál..."

ez a mondat maga egy nagy vicc.. fejezzuk is be ezt a temat
Cicero

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

CSOCSO
Kit--Kat
csocso én nemértelek téged nem bírod felfogni vagy nemérted meg amit leírok???
én azt írtam le mit tekintek igazi sportkocsinak nem azt, hogy mennyivel jobb a másiknál...