101030
.
  • hykao
    Hát max. a 156-ostól kezdve azt mondanám, lett néhány nem olyan vészes darab, de előtte a 33-as, 75-ös, 90-es meg egyéb szögletességek...ehh.. :)
    ...de hát eleve gáz, hogy sok madár úgy választ autót, ahogy csajt is: elájulnak a szépségtől, a formavilágtól - aztán becsokiznak, amikor előjönnek a rohadék rulajdonságok... :)))
  • I.C.ram
    Ne haragudj de enné laz erőltetett design-nál az európai autók 60-70% szebb. Designban nem ellenfél a Bimmer, max minőségben és presztizsben, ezeket elismerem, bár az elöbbivel igencsak megrendült a hitem.
  • I.C.ram
    Ugyanígy vagyok a BMW-vel én is.
  • DanielT
    Csinálj egy összehasonlító képhadjáratot és megszavaztatjuk :D

Kevés típus van amire úgy szinte globál rá merem mondani, hogy nem tetszik. Az egyik a Citroen a másik az Alfa.
  • Borg
    Hát, sry, de hogy szebbeket az tényleg igaz :D
  • hykao
    Új autó vásárlás önmagában nem egy bölcs dolog, hacsak valakinek nem számít a pénz, de mindenesetre tény, hogy egy bimmer sokkalta jobban tartja az árát, mint egy alfa...
  • DanielT
    Ez igaz. Az Alfa sokkal megbízhatóbb autókat gyárt mint a BMW :PPP

Meg szebbeket mint ez a fos:

• DanielT
    Naja, még egyetlen ismerősömmel sem találkoztam aki Alfát vett volna újan, vagy használtan. Néha eszembe jut, hogy lehet, hogy az utakon lévő gépeket csak a marketingesek vezetik :D

Engem minimum a családtagjaim életével kellene, hogy fenyegessenek, hogy egy új Alfát vegyek... vagy bármilyet... :D
  • I.C.ram
    Szerintem meg egy minőségtelen bimmert 16éert megvenni az orvosi. Ráadásul még szarul is néz ki.
  • hykao
    Ja hát kérem újonnan megvenni egy alfát, az már majdnem orvosi eset... :)))
  • I.C.ram
    Azért egy normálisabb alfát se nagyon kapsz meg 7-8 milla alatt. Egy Brerat meg többért.
  • hykao
    Amikor 10 millád lesz, már csak röhögni fogsz az alfákon...feltéve, hogy nem vagy fanatikus... :)))
  • Joey_The_Man
    igaz..
  • DanielT
    Elég ahhoz 6 milla is 1 évesen :D
  • DanielT
    Aham, kíváncsi vagyok, hogy akkor is ezt mondanád -e, amikor előtted a 2 autó, mentél velük 1-1 napig és kezedben a lé és döntened kell... :D
  • Borg
    Igy van, az egyetlen hátránya az ára. Nameg majd az élettartama.
  • I.C.ram
    VW és a dinamikus, erős motor? :D Na ne röhögtess :D
  • Joey_The_Man
    Most olvastam a Totalcaros cikket.. és azt írja nem olyan nagyon jó, mint amilyennek lennie kéne..Sztem az autósújságírók hozzá vannak szokva a jóhoz.. Subarukk, meg Evo 9-esek után beleülnek egy ilyen autóba és azt mondják nem megy jól..

Ettől függetlenül sztem megy, mint az állat.. Csak drága..:DD
  • Borg
    Akkor vegyél turbós benzinest.

Vagy nézd meg pl a VW új 1.4 TSI-jét. Eléggé kenterbeveri a nyomatékgörbéje még a legtöbb hasonló kategóriás dízelt is, ha a hétköznapi használhatóságot nézzük.
  • Joey_The_Man
    Sztem ez kurvára nem így van... 1-2 milla hogyne számítana... Annak nem számít aki hülye kretén..

Tudod én is amolyan "nyomatékhuszár" vagyok.. Csak ne lenne traktorhangja..
  • Borg
    Akinek 13 millája van autóra, annak 1-2 milla regadó már nem számít.

A brera dízel meg pont akkora képzavar, mint egy benzines kamion/busz stb :)
  • Joey_The_Man
    Már csak azért sem vennék benzinest, mert arra 3.000.000 HUF regadót kéne fizetni.. ami enyhén sok(+áfa is van még). Így 12.450.000 huf a 3.2 -es v6 os ára(regadóval, áfával). Azaz a kocsi árának több,mint harmada adó!!!!! (4.600.000 HUF!!)

Az eredetileg (majdnem) egyárban lévő dízel 2.000.000 HUF -al olcsóbb bruttóba!! itt csak 960.000 a regadó..

Brera árlista

Érdekesen van kitalálva ez a regadó..
  • Joey_The_Man
    Én is dízel Brerat vennék..

MÉg egy Mazda 6 Mps -el kiegyeznék de az kicsit más kategória..
  • G_ArchAngel #46782
    én már máshogy gondolkodom, 10 millából vmi nagy dízel egyterűt (S-Max) vagy kombit...
  • Joey_The_Man
    Amibe msot szerelmes vagyok a Brera. Amióta láttam élőbe autópályán.. majdnem falnakmentem olyan szép segge volt.. 10 millám lesz biztos olyat veszek..
  • Joey_The_Man
    Igen ez így van..más szemszögből nézi a dolgokat egy olyan, aki nem autóbuzi .
    Mondjuk ebben a kategóriában már csak azért is mást vennék, mert egy csomó ilyen mászkál az utakon.. De kinek a papné kinek a paplan..
  • I.C.ram
    Ezt csak azért írtam, hogy ott hagy az ember egy fullextrás-nál is durávbb felszereltségű autóért egy rakás pénzt, és ilyen minőségtelen a cucc.
  • G_ArchAngel #46778
    szériahiba ellen nem számít semmit a felszereltség, csak ha abból adódik
  • I.C.ram
    Ja csak ez XD volt ráadásul M-es felszereltséggel, ami 16-17 milla, és elvárná az ember, hogy ennyi pénzért olyat kap, ami nem szériahibás. És nem egy autóról volt szó, hanem egy szériáról, szóval valószínű sokan mások is jártak így.
  • G_ArchAngel #46776
    mert a VW márka nagyautója, itthon a VW menőmárka, mert német és megbízható (volt) az emberek szerint...

nagy, egyszerű, elegán forma, átlagnak drága - itthon ez a presztízs...
  • Joey_The_Man
    Arra akartam kilyukadni, hogy a Passat presztizsautó, csak nem tudom miért..? Mert sztem nem az.. Ennek ellenére szerintem csak ez miatt veszik..
  • DJ Bee18
    egyébként nekem inkább kéne 8 millióért egy új Passat, mint egy új 8 milkás 3-as... Ezért a pénzért jobban felszrelt, és nagyobb autót kapok, amiben elférek. És azért nem lehet azt mondani, hogy annyira gagyi lenne...
  • DJ Bee18
    de milyen áron indulnak?
  • DJ Bee18
    hát, én ismerek jópárat...
  • G_ArchAngel #46771
    csak a 3-as bömbi belül Golf méretű utastérrel van ellátva...
  • DJ Bee18
    megnéztem, 3 milliós 3-as BMW-k nem tűnnek nagyon lelakottabbaknak, mint a hasonló árú Passatok...
  • DJ Bee18
    azért ha 3 misi, nem új annyira már...
  • DJ Bee18
    nem mindenkinél BMW árnál kezdődik a presztízs. Te nem tudad, hogy a VW jel presztízs? hogy tudnák eladni ilyen áron a Golfot, Polot?
  • Joey_The_Man
    Elég vicces tényleg, hogy 3 milláért kapsz egy iylen "presztizsautót".. persze használtat.. de új állapotút.. és ezt sokan nem tudják. Csak hogy hú de sok pénze lehet a csávónak Passattal jár.. Amúgy konzervatív, elegáns autó és még jó is.

És az a baj, hogy presztitsautó, pedig nem az! Egy Citroen C3-as 1.4-es benzines kerül ennyibe újonnan..
  • CSOCSO
    ez hogy nez mar ki hatulrol....!:D erdekes!