101030
.
-
csak ez a maximum hülyeség, mert ha van 3 millám, akkor már lehet, hogy plusz 2-300e Ft-ot is össze tudsz kaparni, hogy megvedd azt az autót amire vágysz. Szóval ezt így nehéz eldönteni -
Sokat segítettél volna, ha ezt az első mondatot is odaírod az előző kommentedhez.
Egyébként hihetetlen hányféleképpen lehet magyarázni azt, hogy mire is válaszol illetve mit választ az ember, talán nem ártana hozzá némi magyarázat.
-
G_ArchAngel #46883 semmi, kíváncsi vagyok, hogy kinek mi az igénye, mikor a józan ész/pénztárca/család/vágyak között kell döntenie...
ha nem tetszik, akkor szerintem a jobb-felsőben lévő X megnyomásával segíthetsz magadon... -
Ejj, ez is hasonló színvonalat képvisel mint az előző cikk... mi ez? honnan? kinek? mi értelme van? -
G_ArchAngel #46881 egy kis felmérés:)
az ideális autó számotokra:
maximum 3 millió forint
- fiatal házasként:
- 2 gyermekes szülőként:
- egyedülállóként:
maximum 5 millió forint
- fiatal házasként:
- 2 gyermekes szülőként:
- egyedülállóként:
maximum 10 millió forint
- fiatal házasként:
- 2 gyermekes szülőként:
- egyedülállóként:
maximum 30 millió forint
- fiatal házasként:
- 2 gyermekes szülőként:
- egyedülállóként:
korlátlan forint
- fiatal házasként:
- egyedülállóként:
-
Atyaég! Életemben nem olvastam még szarabb és haszontalanabb cikket. -
A sima Civic jobban bejön külsőre -
Ugyan, Angliában meg automata kamerák vannak elég sűrűn, de ott felhívják rá figyelmet, hogy van, rengeteg táblával, náluk nem pénzgyűjtésre mennek, és sztem itt is felhívják majd rá a figyelmet. Ha nem, tényleg szemetek :DD -
és úgy emlékszem 1.6-os :DDDD -
wow.. nem is lattam meg ezt a SEAT ot -
És mennyit fogyaszt? -
-
G_ArchAngel #46873 Belföldön az, pár okos rendőr már korábban híresztelte, hogy van (pl. a 8-as főúton), aztán kiderült, hogy csak a kiépítést kezdték meg több helyen, de a gépre nem volt pénz... -
Borg #46872 És milyen újdonságként írja le a barma.
Külföldön ezt úgy hívják, hogy section control, és ausztriában is bele lehet futni már elég sok helyen, főleg alagutakban. -
G_ArchAngel #46871 szemetek:(((
10 milla? 1 hét alatt összeszedik 4 ilyen gép árát...:( -
Borg #46870
Remélem ide is ez jön, a plexiorr helyett. -
G_ArchAngel #46869 be hát, éktelenül visít a Megane, ha nem kötöm be (kilehet iktatni, de jobb, ha figyelmeztet) -
Ja csak nem tudhatod soha, hogy mikor rántja rád a kormányt egy alvó kamionsöffőr. -
ott a pont.. de azért övet remélem bekötöd ;] -
G_ArchAngel #46866 az EuroNCAP teszten szépen szerepelt, csak a gyerekülésnél bukott be: gyártásihibás volt az összes isofix (gyerekülés) rögzítő, így gyorsan vissza is hívták cserére a Note-okat...
szerintem egyik autóval sem kell karambolozni és akkor lényegtelen mennyire biztonságos...:) -
Amúgy, ha egy autó "kivülről kicsit, belülről nagy" biztonsági szempontból rosszabb, mint egy "kivülről nagy, belülről kicsi".. szvsz bár ez csak iylen józanparasztiész -
G_ArchAngel #46864 az ilyen "beférek-e magam mögé" teszten nagyon meglepődtem, mikor a kisautónak kikiáltott Nissan Note-ban próbáltam meg: a 190cm-m mögé simán befértem és kb. 10-15cm volt még a térdem és a vezetőoldali üléstámla között... -
Egyébként először nekem is furcsa volt BMW-ben ülni, pont emiatt a "körbeveszazautómegfulladok" érzés miatt, mert ilyet sehol máshol nem tapasztaltam. Aztán állati gyorsan megszoktam és ha átülök másik kocsiba akkor a "tejóistendevédtelenvagyok" érzés a domináns. -
A BMW érzésre valóban szűkebbnek tűnhet mint kategóriatársai, mert körbeveszi a vezetőt és felépítéséből adódóan magas a kardánoszlop, hosszában beépített motorok. Mindezek viszont abszolút nem teszik kényelmetlenül kicsivé az autót. A 4 ülőhelyen maradéktalanul kényelmesen lehet utazni. Nyilván nem egy S, 7-es, vagy A8-cal összehasonlítva.
-
Borg #46861 Céges autóm volt egy 2003-as passat kombi, 90e km-t tettem bele. Elhiszed hogy van tapasztalatom?:) (igaz, nem a hátulülésben)
Nagyobb belül a hely. Igy egyszerűen. Viszont a 320d-ben meg jobbak az ülések, kevésbé német fapad. -
Nem igazán értem hogy jön ez ide :)
Itt arról van szó, hogy a Posvány mennyivel nagyobb belül mint a prémium németek. -
Akkor elhiszem. A kedvemért ülj be egy új passatba, milliméterre azonos beállítások mellett és csinálj egy fotót! :D -
Van aki terepjárót vesz abból a pénzből, tőle is megkérdezed? :) -
Borg #46857 Jó 10-el magasabb. -
Dehogy akarlak én meggyőzni, csak kíváncsi vagyok mire kell neked az a nagyon nagy hely :) Mekkora vagy? :) -
,,egy Focusba is pont úgy be lehet férni"
Engem továbbra is ez zavar... Tudom, de a BMW kínálja az élményt, stb. De limuzin vásárlásakor ez nem fogna meg -
Hozzá sem ér a lábam az üléshez, ami valszeg 1 óra múlva sem változna, mert nem növök :)
Félreértés ne essék: Nyilvánvalóan jobb, ha több hely van hátul, de érezhető különbség, már csak egy méretkategóriával feljebb jelentkezik. -
de nem értem miért akarsz meggyőzni az ellenkezőjéről. Engem nem érdekel se a presztízs, se a BMW-kről alkotott istenkép. Én máshogy lennék boldog, te így vagy az, ennyi. Meg is döglene sok autógyár, ha nem különböznénk :DD -
"A4, C-klasse, IS, 3-as, mindenki tudja hogy szűkösek."
Ismételten megkérdem, hogy MIRE szűkösek? 4 felnőtt szállításához?
További kérdésem, hogy ki, mikor látott 1 autóban ülni 4 embert, illetve ez hány százaléka az átlagos autóknak?
A családban van egy A4 kombi is, egy 204 centis férfi vezeti+feleség+gyerek. 4 embernek ez már valóban nem elég mert mögé nem fér el kényelmesen csak max egy gyerek, de az semmilyen másik autóban sem.
-
az hogy beférsz, az egy dolog, de mi lenne egy óra múlva? :DD Mellesleg egy Focusba is pont úgy be lehet férni, ár meg presztízskülönbség van -
A4, C-klasse, IS, 3-as, mindenki tudja hogy szűkösek. De nem csak a méret. 8 misiért (csak listaár szerint) kapsz egy 170 lovas TDI-t, highline felszereltséggel. A BMW mit ad? 318i-t... A 320d már 9 milla.. -
Megjöttem. Simán. 188centi vagyok.
Ezek után állati kíváncsi vagyok, hogy te mekkora vagy, illetve mekkora vezető mögé ültél be. -
Na mindjárt lemegyek és megnézem én hogy férek el magam mögött... -
Borg #46847 A helykínálat szempontjából biztosan a passat a nyerő.
Nekünk van 320d, tudom milyen hátul. Felhúzott térdekkel is alig férek el. Mondjuk legalább a fejem nem éri el a tetőt, úgy mint a C-s merciben... -
A nagy hely nekem is számít. A pár centivel nagyobb viszont nem, főleg akkor ha a "kisebb" is tökéletesen elegendő. A használat közben ezek teljesen észrevétlen különbségek, aminél 100x fontosabb az ergonómia például. Nincs olyan méretét tekintve középkategóriás autó amiben 5 ember kényelmesen utazna, ugyanakkor olyan sincs amiben 4 ember ne utazna kényelmesen(a méreteket tekintve).
Mire kell neked a nagy hely? Mit értesz nagy hely alatt ami miatt egy Fosvágen Posvány és egy 3-as BMW közül az előbbi kellene?