101030
.
-
Valóban nem árt, ha ez az embléma van az elején, de a mögöttes tartalom miatt :) -
Borg #46962 Azért külsőre sem feltétlen unalmas (főleg német osztálytársaihoz képest)
-
Borg #46961 Hanem az is, hogy német legyen, B-vel kezdődjön, és MW-re végződjön a neve. Ja és a szlogen: Freude am Zahlen :) -
Nekem meg nem csak a megbízhatóság számít. :) -
Borg #46959 Hát az ürge nem szerdait vett :) -
G_ArchAngel #46958 akkor nekem már nem is kell írnom semmit, talán csak annyit, hogy a kissé olcsóbb japán is sokkal megbízhatóbb, mint a drága német:)
csak ugye az európai berögződés... -
Borg #46957 15.5-ért mit is kapsz ebben a kategóriában a BMW-től, vagy a Mercitől? Mert tutira nem 3.5 literes V6-ot, SH-AWD-vel, és full (ilyen) felszereltséggel.
Másrészt, több mint valószínű, hogy az európai ember igénye inkább hajlik a német márkák felé, ezért is nem forgalmazták itt eddig a Legendet, míg Amerikában, Japánban már 2 éve van. És pl MO-ra is csak összesen 72db-ot hoznak max.
A lexus szvsz sem minőségben, sem technikában nem tart itt, de még a luxusban sem. K-jó autókat gyártanak ők is, de egyszerűen nem ezt a Legend kategóriát. Max az Audi lehetne egy A8 4.2 quattroval versenyben, sőt talán még árban is, de azt megintcsak az az európai ember venné a Legend helyett, aki amúgy is németautó-buzi. A merci-bmw meg árban sokkal jobban el van szállva... -
Majd ha ott állsz a 16 millával a kezedben, akkor térjünk vissza rá :) Addig könnyű dobálózni a milliókkal :)
Majd amikor felteszed magadban a kérdést a pénzhalomra meredve: "16 milliót adjak egy Hondáért?"
-
G_ArchAngel #46956 hááát...
én?:) -
Oszt eszt ki veszi meg? :D
Egyébként állati érdekes megfigyelni a végén az olvasók szavazását, ahol hihetetlen többséggel vezet a "Kéne" opció. Namost a valóságban amikor kézben a lé és választani kell egy Legend és a Merci, BMW, Audi esetleg Lexus csapatból, elég erőteljesen változik meg a vásárlók véleménye :) -
Borg #46954 új legend bemutató @ tc -
Borg #46953 Azon is meglátszik. Sőt, a por még jobban. -
fekete a kosztól? megoldás: fekete billentyűzet :DD -
vag ylegalább hetente 1x törölje át a cuccokat alkoholos kendővel. -
Mossa meg. Én naponta legalább 10x mosok kezet, pedig semmi piszkos munkát nem végzek. -
nem a keze koszos, csak jobban izzad zsírosabb és a por rátamad így a használati cuccokra. -
Kicsit OFF
Erről jut eszembe! Egészen eképesztő mennyire képesek egyesek lekoptatni a hasonló helyekről a feliratokat. Volt egy tv-m amit 5 évig én használtam aztán átkerült egy barátomhoz, akinél kb 1 év múlva láttam, hogy a távirányítóról lekopott szinte az összes felirat! Nálam az ötödik év végén is originál új kinézete volt. Igaz ez az összes cuccomra amit nyomkodni kell és feliratos. Elképzelésem sincs, hogy mit csinál vele az akinek lekopik?! Savas kémhatású a tapintása? A másik ilyen dolog a kosz. Hihetetlen, hogy hogy néz ki rengeteg ember billentyűzete, egere. FEKETE a kosztól! Nem azért mert ott zabál (itt az irodában is többeknél, ami a legszörnyűbb 1-2 lánynál is) hanem mert koszos a keze.
Kicsit ON
Meggyőződésem, hogy nálam 400 év múlva sem kopott volna le az a felirat, mint ahogy egyetlen tárgyamról sem. -
Borg #46947 Az nem a közvetlenül azelőtti. -
és ezért szervízbe vitte? :DD Miért nem mondtad neki, lesz az még eleget szervízben, majd akkor beiktathatják a cserét :DD -
tudom, csak úgy értettem, hogy közvetlenül azelőtti generáció :) -
kicsereltem az elso fenyszorokat de mintha az egyikk oldali sokkal gyengebb lenne.
elotte jo volt szerintem.. vilagit de gyengebben? lehet ujra ki kene venni es betenni?? -
Borg #46943 Előtte is volt néhány generáció :) Amúgy 92-es. -
az egyterűs magas sz*r előtti? :) (gondolom) -
Borg #46941 A fénykorból való :P -
mikori Civiced van? -
tuti? -
Borg #46938 Az én civicemben pl nincs, szal tönkre sem mehet :P -
De neki nem a szerkezet kopott, hanem az M-es kormányon a feliratok.
Azok a kis pictogrammok. -
G_ArchAngel #46936 toronycsapágy, az új autók 70-80%-ban kijön...
Após Renaultjában és az enyémben is kellett cserélni... -
Az a gond, hogy az ittlévő hatalmás tudásmennyiséget/tapasztalatot felhalmozó szakértők élből lefikáznak mindent, ami olasz vagy francia. Fingjuk sincs a gyártási technológiákról, se semmikről. Sztereotípiákkal érvelnek mindig. Nem rég volt egy 156-os 2.0 TS Alfánk. Soha semmi baja nem volt. Van egy Lancia Y-unk azzal sem volt soha semmi baj, leszámítva azt, hogy egy köcsög a parkolóban meghúzta aztán lelépett.
Ellenben újabb fejlemény van unokatesóm BMW-jével. Elkezdett kőkeményen kopni a kormány. Lehet vinni cseréltetni... + 2 hét. Gratula. Ennyit a sztereotípiákról. -
igen mindig ezt mondják, mindig felhozunk ellenpéldákat, erre jön a válasz, hogy szerencse... Inkább a meghibásodott autót kellene a balszerencsének nevezni. Meg a meghibásodási statisztika nem azt jelenti, hogy az adott autó ócskavas lenne, annyi a különbség, hogy pl. 10%-kal nagyobb eséllyel merül föl hiba, de nem az hogy használhatatlanná válik, csak egy apró hiba. Rémtörténeteket meg éppúgy hallottam már VW-ről meg BMW-ről is, ott érdekesen nem vonnak le általános következtetéseket, bezzeg ha francia autóval történik, egyből jön a kalap szar duma... Előítéletek.. -
19-essel soha nem volt baj, 2 megane-nal se most jön a 3. sógorom 2 clio-t nyúz melóban, vagy kamu szöveg hogy szar a renault vagy a mi családunk full szerencsés. -
"Kár hogy nem 1300 a 4 napos"
Ó, de rohadt okos vagy. Leszarom mennyi.
"Szal elnézést, ha nem tapsolok a cikknek örömömben."
Ez meg a másik ami ugyanannyira érdekel mint a 4 napos matrica fillérre pontos ára. 1 ember kérdezte, hogy mit tegyen, ha nem akar fizetni, én neki segítettem. -
kepek negyede jatekokbol van:D:D:D: -
Borg #46930 Jah, ha ennyire hülyék lennénk.
Mert ugye igensok köze van egy versenyszériára speciálisan épített autónak ahhoz, amit utána sorozatban lehet gazdaságosan, megbízhatóra, ÉS sportosra gyártani.
Szal ha valaki az F1 alapján úgy dönt, hogy vesz egy rönyót... hát meg is érdemli :) -
Borg #46929 Csak a toyota nem a te fejeddel gondolkodik, hogy mit engedhet meg magának.
Ha neki az nem hozna egy adott szint feletti nyereséget, akkor nem fog bele, mert nem hülye. Akkor sem, ha megengedhetné magának azt is, hogy ez az egy autója veszteséges legyen. -
Honda:
Toyota:
-
G_ArchAngel #46927 tévedés, napjainkban az az autógyár sikeres az utcai kommersz sportautó értékesítésben, amelyik sikeres különböző versenyszériákban:) -
Egyébként szerintem is a Toyota simán megengedhetné magának h folytassa ezeket az utcai sportkocsikat, nem hiszem h anyagi okai lennének a leépítéseknek. Sztem is inkább egyre kevésbé illienek bele abba a "megbízható, jó minőségű családi autó" imidzsbe amit kialakítottottak az utóbbi években. Nem csodálkoznék ha 1-2 éven belül egy teljesen új márkát indítanának (ala Lexus), amely név alatt csak sportkocsik fognak kijönni. -
Borg #46925 A versenysorozatokba akkor és az épít autót, aki akar. Ha ők úgy gondolják, hogy nem érdekük, nem teszik meg.
De ennek még mindig zéró köze van a celica, supra, integra stb témához, amik ugye sorozatgyártású utcai autók voltak...