101030
.
-
amúúgy kicsit sarkított volt, de jó 
-
csak nem sajnálnád? :D az ilyen pincsiket legszívesebben eltaposnám :DD, egy macskánál is kisebb... -
G_ArchAngel #47120 ezen beszartam - volna...
azért mégha képzelt kutya is volt, nem kellett volna kinyírni:( -
Borg #47119 lol -
Az meglehet:) -
ja, ügyes Photoshop munka... :D -
[Walaki]D`Lair #47116 Ja, nekem is van egy ilyen Best Motoring videóm, a 3. lett az NSX, 2. a LanEvo, 1. meg a Skyline...:) -
G_ArchAngel #47115 Én kérek elnézést: LADA Silhouette
------------------------------------------------------------------------
2006. augusztus 22., kedd - [14:20]
Hivatalosan is bejelentették a Dacia Logan kombit
A szeptemberi párizsi autószalonon mutatják be a Dacia Logan kombi változatát - közölte hivatalosan is a románia vállalat. Az ottani piacon októberben kezdik meg a modell értékesítését, kicsit később érkeziki meg Európa többi országába.
A tervek szerint egyébként az idei év végére már 50 országban forgalmazzák majd a Dacia Logan autókat a jelenlegi 38 helyett. -
Borg #47114 Én csak olyanra emlékszem, ahol nsx-r-el kennek el ringen mindenféle más izomautót, wrx sti, lambo, meg skyline meg mindenféle volt ott. -
-
G_ArchAngel #47112 Megnéztem, hááát, inkább hely nem volt előzni - persze több egyenessel megspékelt pályán a Lambo a gyorsabb...
régebben láttam egy videót, amelyiken egy Ferrarit aláznak kanyargós hegyi úton, felfelé menetben egy Imprezaval, az nincs meg vkinek? -
Jah Top Gearos videó 44 MB -
G_ArchAngel #47110 uh, ezt akkor leállítom, már láttam... -
Top Gear-be vót...valamikó -
[Walaki]D`Lair #47108 Nem basz neki oda, csak tartja vele a lépést :) -
G_ArchAngel #47107 Létezik egy ilyen torrent, ha lejön, akkor megosztom, állítólag az EVO nagyon odab*sz a Murcinak:)))
Mitsubishi Lancer Evo 9 MR FQ-400 vs Lamborghini Murcielago -
Ha már családi autó akkor Skyline Wagon 
-
Nem úgy értem, csak az egész autó kisugárzása olyasmi, persze részletekbe belemehetsz, hogy más lámpa stb., de le se tagadhatná, hogy egy konszernben vannak.
Ja és inkább az új allroadra gondoltam -
ráadásul nem kevésbe fog kerülni. Egyébként az arányai a C Sportcoupé-ra hajaz :DD -
Borg #47103 Ezt láttátok már?
Állítólag a VW dolgozik egy új közepes kupén, a régi scirocco, meg corrado utódjaként. Megkaphatja a golf gt, gti, r32 motorjait is.
Érdekes lenne, ha pont ők újra piacot látnának ebben, mikor a japánok meg végleg lehúzták már a sportos kupék rolóját... -
Borg #47102 Ehhez már tudni kell :D
-
?? -
[Walaki]D`Lair #47100 Nyilván nem a románok lopták el...-.- -
Ha a jobb hátsó kereke így elemelkedik akkor a bal első gödörbe van? -
[Walaki]D`Lair #47098 jajj a kedvenc audim...:) -
sszvsz egyaltalan nem hasonlit.. a lampa is mas es a segge is teljesen mas formaju.. inkabb az audi allroadra vagy mire hasonlit:
-
[Walaki]D`Lair #47096 "tökre hasonlítanak, csak a skoda kisebb..."
mondom HASONLÍTANAK BAZMEG!!! nem ugyanolyanok...eszemfaszommegáll.... -
Borg #47095 Hogy még egy legyen a sorban, itt az új CR-V is.
-
G_ArchAngel #47094 más a hátsó szélvédő, más a lámpa, más a lökhárító, a Skodának a kerékívét is követi a műanyag, más a hátsó ajtó formája, a Skoda lökhárítójának alján van egy betét...
mint két tojás:))) -
G_ArchAngel #47093 azért, ha ezzel kellene vinnem a kölyköt suliba, akkor jobban érezném magam:DDD -
[Walaki]D`Lair #47092 tökre hasonlítanak, csak a skoda kisebb... -
[Walaki]D`Lair #47091
-
jónak jól néz ki, de értelmetlen :DDD -
ennyi erővel az A6-ost is betehetnéd. Élőben egész mások az arányok -
G_ArchAngel #47088 színben egyezik, másban nem, szvsz... -
[Walaki]D`Lair #47087
[fliph][/fliph]
-
G_ArchAngel #47086 Miben hasonlít? 2 lámpa és 1 ablak?:)
-
[Walaki]D`Lair #47085 de nem is kicsit! -
[Walaki]D`Lair #47084 Hátulról hasonlít az XC90-re...szvsz -
nekem nem volt vele gondom.. pininfarina hivatalos oldaláról van..

[/fliph]