101030
.
-
Rángatni nem rángatott, mivel kinyomtam a kuplungot. A motor pörgött fel néha, csak nekem az volt az érdekes, hogy mindezt állóhelyzetbe, úgy, hogy a gázhoz hozzá sem értem, csak a kuplungot, meg a féket nyomta. -
Borg #47162 Mármint amikor kinyomtad a kuplungot, akkor rángatta az autót? Vagy csak felpörgött a motor néha? -
Sziasztok...
Tegnap egy igen érdekes jelenséget fedeztem fel és gondoltam érdeklődök hátha vki tud vmit :)
Szóval anyám astrájával voltam (1.4es F), és meg akartam állni egy buszfordulóban, hogy onnan visszafordulhassak, beraktam kettesbe kuplung kinyomva mert meg kellett álni, enyhén fékezgettem és ez itt az érdekes, közben olyan volt mintha vki pumpálná a gázt. Ez ugye lehetetlen, mivel az embernek két lába van egyik féken másik kuplungon, az se lehet, hogy ahogy fékezgettem közben véletlenül a gázt is nyomtam, mivel utána megpróbáltam de nem nagyon lehet úgy, hogy ne vedd észre. Amúgy miután megálltam még akkor is hallottam, hogy a motor pörög (mint mikor kiveszed üresbe és adsz neki egy-két gázfröccsöt). Miután tényleg kivettem üresbe beállt alapjáratra, szal nem vágom, hogy mi lehetett... -
kezelésed? megkezdték már? :DD hogy elmúljanak a rossz álmaid, amit ezzel okoztam? :) -
de miért engedik feltenni? el tudom képzelni hány kamucikk lehet... még azokon is be tudok tojni, amikor néhány hetes autóról irják az itéletet... (biztos dicsekvés gyanánt...) -
G_ArchAngel #47157 hasznaltauto.hu oldalon beállíthatsz a keresésnél ilyen opciót is... -
csinálj magadnak :P -
Autóbontókban lesz néhány. -
sziasztok
törött vagy totálkáros autókat hol találok ? -
Borg #47153 Valaki megint nethez jutott falun... -
egyelore masik autot veszek.. de meg nem biztos... vagy masik autot veszek 1400 ert vagy megjavittatom..holnap eldol.
sztan majd 1-2 ev mulva johet a supra -
:)
-
Ejj, de rühellem a kis csicskát.. Legszívesebben elzárnám egy szobába, ahol csak feküdni lehet, és kizárólag mekikaját kapna 5 évig.. Meg kólát.
-
Óhogyvernémszájba. -
Ehheee
Majd ha lessz Suprád énis kiprobálhatom? -
Elvittuk a hudejo DODGE Stratusomat a szervizbe mert fustol meg minden baja van...
kiderult hogy van negy helyrol folyik az olaj.. (valto meg egy cso es ket masik hely) a fustoles azert van mert a kipufogo csovere csopog az olaj es eg rajta.. gyulladasveszelyes a cucc.. amugy a javittatas 1200 dollar.. HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a legkondi se a legjobb az 800 dolcsi megjavittatni... ja es a lengescsillapitok annyira szarok mar hogy a hangjatol a szerelo szinte megijedt.. (mentunk ket kort es ugy zorog mintha darabokra lenne torve a rugo es ropog, kluttyog...)
az is nem keves mani.. nahde mindegy.. ahhoz hogy menni tudjak vele ahhoz az olaj dolgot meg kell javitani legalabb... mas szar autot nem akarok venni.. nincs ertelme masra kolteni...
Suprat vennek mar szivesen.. de gyujteni kene meg ra... de mar olyan 15 ezertol vannak 95 os non turbo targa suprak!
talan jovore......
faszom kivan ezzel a dodgeval -
Borg #47146 5* -
G_ArchAngel #47145 Citroen C6 és a rendelhető 46 millió forintos extra... -
mennyi mókás ember van... -
[Walaki]D`Lair #47143 Szerintem is... -
túl játszod a szereped.... [flém
]
-
nem érdekel, hogyan gondolta, ilyet normális ember nem ír le... -
[Walaki]D`Lair #47140 Hagyjad már magad, gondolod komolyan mondta? -
az aki kutyákat akar széttaposni...
az... -
G_ArchAngel #47138 Defender - 2010-ben meghal a legenda? -
G_ArchAngel #47137 Citroen 2CV dance:DDD -
mert te cipelnéd az öledbe, mi? tudom, divat az állatvédés... -
G_ArchAngel #47135 Ice Skater C4:) -
G_ArchAngel #47134 ha van benne alkohol, akkor én:) -
Borg #47133 Lássuk ki kér nyugtatót... -
apukám széttaposna titeket -.- -
őőőő
nyugi van.... -
hát még én xD -
én meg téged taposnálak szét, faszfej... -
[Walaki]D`Lair #47128 Jó ne kezdjük már az állatvédést...ilyenkor mindenki kurva erős lesz... -
amire te gondolsz az különben is pincser, de én meg téged taposnálak el... -
[Walaki]D`Lair #47126 ÁÁÁÁÁÁ Ez a karotta nem normális bazz :D:D:D:D:D:D:D:D -
G_ArchAngel #47125 én minden állatot kedvelek, egy kicsit még téged is sajnálnálak:DDDDDDD -
Végig röhögtem
-
Borg #47123 Azért a westi nem... az már átmenet az üvegmosó és a kutya között :)