101030
.
-
Azonos síkon... elég érdekesen törik az a fény... Egyébként ez az alap dealer fedőszöveg :D "Csak a fény..." Az.. meg a f*szom :D -
A fény törik meg rajta... -
Lehet, hogy benézek, lehet, hogy nem. (Az előbb elírtam, nyilván nem a lökhárító)
-
ööööö.. mirol beszelsz? valamit benezel -
Milyen hentes fényezte ezt újra a totálkár után? :DD (Első képen jobb első lökhárító) -
UJ kepek a masodik oldalon!!!!!! -
MINDENT!
mivel ha nem keszpenzbe fizetsz akkor full biztositast kell kotnod.. ez testi serelmekre is biztosit meg mindenre. -
megvetted? grat hozzá :) -
dehogy, hitler 3x ellorában járkált ez egy 170-es Merci a a háború idejéből, annyi az extra hogy alulról volt egy 4mm-es páncéllemez. -
Az egyesült államok fegyverkezési költségeit. -.- -
Szép verda
grat hozzá! -
Ez mit fedez ez a 400 ezres biztosítás? Csak ha te törsz össze valakit, annak a kárát? -
jó képek.. te is Csaba vagy ? :D -
uj kepek az automrol!! -
komoly! es errol mit kell tudni? ilyennel maszkalt hitler vagy valami hasonlo? -
ebben ültem ma
-
Borg #47227 Ér valamit - régebbi autókon. De még azokon se egy apexi kit értékét :) -
Borg #47226 400e? Ennyiért valszeg itthon is elengednék a műszakit :DD -
hat hja.. ne felejtsd hogy nem en vettem.. en tuti nem vettem volna ilyen biszbaszt ra ( grounding kit) bar lehet hogy vki ezt javasolta z elozo tulajnak es az is lehet hogy talan er is valamit. az meg hogy ez itt marka neked meg sufni tuning... -
a biztositas ra 1 evre 400 ezer ft atszamolva -
ja.. akkor nalunk is ez van! -
en se tudom mivan.. autot vizsgaztatni nem kell aszem.. legalabbis se a celicankkal.. se a dodgeunkkal nem kellett meg soha semmi ilyenre menni....
szimulalo szarsag van... de ha semmi effekt nincs csak a check engine lampa elalszik akkor lehet nem forg erdekelni -
[Walaki]D`Lair #47221 shíííííííííít... -
Na most azt nem tudom, hogy CSOCSÓéknál Floridában mi a helyzet, de vannak olyan államok, ahol nincs se zöldkártyához, se pedig vizsgáztatáshoz hasonló dolog. Megveszi a madár a verdát, biztosítást köt rá, és addig használja az autót, amíg megy. Amikor beszarik, nem ritka, hogy egyszerűen otthagyják valahol...
Az amerikai filmekben nem véletlenül az unalomig visszaköszönő téma, hogy lerohad az autó... :))) -
[Walaki]D`Lair #47219 02-es...gyönyörűűű -
Egyik legszebb BMW. Használtautón is van egy eladó, bár elég gány állapotban. -
Borg #47217 apexi grounding kit :DDD lol mekkora marketing.
Ilyen az én autómban is van amúgy, csak piros. A régi eltöredezett réz testkábeleket cseréltem le, csavart réz erősítőkábelekre. Volt vagy 500ft-omban az egész művelet...
De arra azért kiváncsi lennék, hogy leömlőt hogyan érzékel need az ECU. Mert ugye Civiceken is szoktak leömlőt cserélni, integráéra stb, de az csak egy darab csőrendszer a kipuffhoz... kurvára nincs ott semmi, amit az ecu érzékelne, HACSAK ki nem vágták alul a katalizátort is, ami miatt nincs lambda szonda, és akkor meg ZK-n nem lehet majd kötélen se átrángatni az autót... gondolom a "szimuláló szarság" is egy dummy lambdaszondát takar.. ami szép meg jó, csak azzal majd vizsgáztasd le az autót... bár nemtom hogy megy ez odakint. -
Király verda, nekem is tetszenek ezek a Scionok, asszem ebből az egyik Sema vagy valami autóhifi showra épített, ha jól emlékszem az Alpine egy demó autót, marha nagy lcd tv-t raktak a hátába és zöldre festették!
Jól látom, te amerikában tengeted a mindennapjaidat?
-
rajottem mi az a sok kabel az aksin.. APEXi Grounding Kit.
ez felelos azert hogy faszan kapjon a motor aramot
PLUSZ:
az air intaken a kabelek azok a levego szenzor kabelei.
es vegre tudom hogy azert vilagit a check engine felirat mert verseny leomlo van a tc-ben:D:D venni kell hozza valami szimulalo szarsagot es megszunik a problema.
valami 10 dodo
-
ma kiprobaltam az autopalyan.. hat.. hosszu tavon fejfajast okozhat ez a hang.. az tuti! -
uhuhuu de gyönyörű hang
-
G_ArchAngel #47212 oooh, de szééép!
-
G_ArchAngel #47211 ...hogy aztán 50mph-val döcögjek a 12 sávos autópályán:))) -
az a jo ebben a scionban hogy 4 en be tudunk ugy ulni hogy MINDENKI halal jol elfer!!tobb hely van mint a dodgeomban -
Supra sokkal jobban tetszik of korsz.. soot majdnem ugy volt hogy veszek jovore mert addig gyujtok... hat.. ma pedig anyamek veglegesen lebeszeltek rola hiszen uj auto lett belole.. azaz majdnem uj..
ja supraval aza baj hogy tobb mint 10 eves... sok sok merfold es a biztositast HORRIBILIS amerikaban ha 24 ev alatt vagy es sport autod van..szal.. talan mire 30 leszek veszek magamnak egy hetvegi izom suprat.. valami abflug bodykittel es 800 loval:D -
Hm szép auto !!
Sztem nálunk egy ilyen kb 6 milla.
Sztem pörgesd fel jobban a motort és akkor haljuk igazán aa hangját :D -
scion tc
grat
-
[Walaki]D`Lair #47206 Gondolom biztosítás miatt... -
[Walaki]D`Lair #47205 Csocso, gratula hozzá, istenkirály gyönyörűség hangja van...nagyon tetszik... -
hogyhogy nem supra lett?