101030
.
-
[Walaki]D`Lair #47283 De egy XKR az legalább kinéz valahogy...:PP -
Hupsz bocsi, nem láttam, hogy ez ilyen nagy. -
Nekem ilyen kéne 5 milláért:
-
és? Nem értem az összefüggést. Angol autók legalább annyira rosszhírűek mint az olaszok. Nagybátyám Jaguar-kereskedő a rendszerváltás óta, és még ő is azt mondja, hogy hihetetlen ótvar minőség/mérnöki hibák társulnak a presztizshez. Több Jaguarja is volt, mindegyiknek volt valami baja, de ettől függetlenül imádja a Jaguarokat, csak nem képmutatóan fikázza a többi márkát :) -
viszont nem olasz... -
hmm az szép -
4 millájába. -
Érdekes, hogy orrba-szájba fikázod az olaszautók minőségét, miközben olyan autóra vágysz, ami legendás a meghibásodásairól :D -
Mennyibe is fájt neked ez Csocsó? -
Én arra az esetre, ha "ott" lennék, már kinéztem magamnak egy kabrió XK8-ast 26K $-ért...igaz, hogy az 2000-es évjáratú volt, és volt benne 54 ezer mérföld, de egy Jaguárnál mit sem számít, hogy mennyi idős... :)
Viszont itthon olyan szemtelenül magasan tartják még a legrégebbi '97-es modellek árát is, hogy valószínűleg egy darabig nem leszek XK8 vagy XKR tulajdonos...bár egy ideje gondolkodom külföldi rendszámos hazai üzemben tartásán...a faszom fog ezeknek többmillió ft regadót fizetni, hogy aztán az összeg valamelyik gumicsizmás oligarcha politikus vikendházában realizálódjon építőanyagként... :) -
De az legalább az álmod lett volna. -
Nem biztos,hogy jobban...
Nehogy aztán a következő kép az legyen,hogy a kocsidra dőlt egy fa!
Vidd biztos helyre... -
Florida szar hely :P Mentél volna cleveland-be a magyar negyedbe pl :D -
ha a baratnom nem beszel ra erre akkor jovore tobb mint 10 eves supra lett volna a dologbol baratok kozt is 2*3* szor ennyi mileval........... ugyan ilyen arert:D -
LOL:D:D:D:D
jol keresek.. hozzatok kepest jobban.. az amcsi irodaban ulo pasasonal szarabbul... de ettol fuggetlenul se tudok osszekaparni 20 ezret amellett hogy koltekezek erra/arra
MENNEM KELL.. tankolnom kell az autokba.. itt a hurrikan mindjart.. mar allitolag uber sorok vannak a benzinkuton!! CSAO mindenki.. ideig nem leszek mert utanna meg kozertbe kell mennem meg minden:( -
Nem buzerálom, csak a tényeket vázolom :) -
Akkor nem készpénzért vetted?
(azt hittem jól keresel) -
Jóvanmá', az ő döntése, ne buzeráld. -
Mindegy az is rengeteg egy 1 éves autónak, szerintem. Főleg abban a tudatban, hogy vadonatújat kapok kevesebb mint 5 milláért. Jó nincs rajta optikai tuning, de ugyanúgy 17es kerék, stb megvan ahhoz is. -
ezenkivul mar van benne fejegyseg.. dvd.. szep kerekek stb stb stb.. en ezeket szerettem volna... de hidd el hogy mire tennek ra bermi ilyet addigra mar oreg lenne el kene adni.. en innentol kezdve 4 evig perkalhatok havonta annyi manit ami sokatoknak egesz havi fizetes... nekem se konnyu. tudom, tudom.. ne anyazzatok... de orulok ha benzinre marad manim havonta meg egy ket mozira vagy valami -
Hidd el, hogy amerikában nem csak a felperes van felfegyverezve jogilag, hanem az alperes is, szóval nem hinném, hogyn agy gond lenne nekik 1-2 per. -
Látatlanban nem tudom megmondani, hogy mi legyen az ajtóval... -
ez is garis.... -
50 ezer km sincs! -
Főleg, hogy már 5 milláért kapsz vadonatújat szalonból, garanciával. -
Ez tényleg gyanús kicsit... Mondjuk én eleve nem vettem volna meg ezt az autót 4 milláért 100ezer km-rel 1 évesen. Ezt az autót hajtották mint a franc az tuti. -
szal toyotaval mi legyen?
komplett ajtocsere mennyibe kerul magyarorszagon?
a scionnal meg a festek anyaga"""" ugyanugy nez ki. tehat ugyanugy csillog meg minden.. szal olyan mintha UGYAN azzal a festekkel lett volna fujva -
Fényezett elem soha nem lesz ugyanolyan színű(ezért fújnak a másik elembe is). A kód csak irányadó, a gyárban a délelőtt és délután fényezett autónál is lehet eltérés. Elképesztő milyen dolgok számítanak, az sem mindegy pl, hogy jobbról vagy balról húzza a pisztolyt a fószer.. és még egymillió másik dolog. Vannak színek amiknél ez kevésbé feltűnő, szerencsétekre a piros is ilyen, de mint látod az ezüstmetálnál már kijön a gáz. -
ja a kepen valoban latszik.. tegnap este felhomalyban fenykepeztem.. nem vettem eszre de majd meglesem maskor.
bar totalcarra tuti nem volt torve... lehet hogy volt cserelve a fender.. hurra.. a celicankon is ajto csere van merthogy nekitolattak.. tenyleg ezt meg nem is mondtam:(((((( szal ja..
nem tudjuk hogy ajto csere legyen vagy vigyuk el a lakatoshoz.. mert nemtom mennyire tudja szepen megcsinalni.. pl ugy hogy meg a tukrozodes se legyen gorbe meg semmi.. nomeg kicsit megkarcolodott..szal ha ugyan azzal a szinkodu festekkel lefujja se tudom hogy gaz lesz-e.
de lehet hogy a toyotanal is elobb kalapaljak inkabb ki minthogy kicsereljek.. nemtom -
Ne ragyogó napsütésben nézd, hanem kicsit árnyékosabb helyen, vagy napszemüvegben(hülyén hangzik, de kiemeli a kontrasztkülönbséget, persze nem a szénné-sötétített).
A képen gondolom látod te is a difit. Lehet, hogy a gyárban kapott másik karosszériaelemet. (máskor fényezettet) -
carfaxon fizethettem azert az infoert most 20 dodot hogy megtudjam hogy 29.000 merfoldig semmi nem nem tortent.. de az utcso masfelben nemtom mi volt vele.. mindegy.. lementem meglestem.. semmi kulonbseget nem lattam.. a festek is ugyanugy nez ki. tehat meg az sincs hogy mas festekkel fujtak le hasonlo siznure vagy nemtom.
az illeszkedessel sincs semmi baj.. -
Nah akkor meséljetek egy-két érdekes történetet! -
semmit nem jelent, hogy nagy hálózattól vetted, sőt... -
"Van barátom hivatalos márkakereskedésnél"
bár barátok nem vagyunk, de én is ilyen helyen melózom, hát mit mondjak, izgi dolgok vannak... :) -
G_ArchAngel #47249 szvsz az a különbség, hogyha az USAban átvágnak valakit, és lebuknak, akkor az összes exügyfél beperli őket...
akkor meg vége a boltnak...
-
Naja. Van barátom hivatalos márkakereskedésnél... úristen miket mesél...
Saját tapasztalatom is akad bőven... úristen miket mesélhetnék :D -
Borg #47247 MO-n is a legnagyobb kereskedések vernek át a legjobb pókerfésszel. -
Ok, én nem akarlak idegesíteni(1millió példát hozhatnék miért nem jelentenek ezek a dolgok szinte semmit), csak megemlítettem, hogy az én szememnek gyanús. -
amerikaban nem igy megy hogy az csak fent... marmint igen.. a kis dealereknel.. amcsiban van egy olyan dolog amit ugy hivnak hogy VIN number meg CARFAX.com
ezt a kettot osszeteszed es megtod mi tortent eddig az autoddal.
viszont ezt az autot amerika legnagyobb dealer lanculatatol vettuk ( maroone).
nem akarok hazudni de az osszes kereskedes az ovek:D
az en keruletemben 37 maroone kereskedes van!!:D -
Meg kellene nézni élőben:)