101030
.
-
OFF/?/:
warezban létezik ETAX program??? -
G_ArchAngel #47399 megjegyzem, hogy van perforált, klimatizált, bármikor átszellőztethető bőrülés...
persze k*rva drágán, és nem középkategóriás szekerekben... -
Miért lenne gáz? :D Sznob-e vagy? :D -
Borg #47397 Én nem így gondolom. Nekem az NSX is jöhetne bőr nélkül. Simán. -
Vajon miért? Mert egy bizonyos kategóriában már gáz, ha nem bőr van a kocsiban? -
Borg #47395 Annál nem lehet válogatni :) -
Azé' majd NSX -et is jófajta plüsskárpittal vegyél ha lesz rá pénzed... -
Jólvan. -
Borg #47392 gyönyörű - nézőpont kérdése
finom tapintás - hát szerintem egy alcantra vagy plüss jobb.
exkluzív - mitől lenne? Ma már minden 2. autóba rendelhető bőr...
könnyen tisztítható - én nem szoktam az autóba piszkítani, a többit meg kihozza a porszívó :) -
Az, hogy gyönyőrű, finom tapintású, exkluzív, könnyen tisztítható.
Én szeretem a bőrt. -
Lehet vele villogni :P -
Borg #47389 És akkor mi a jó tulajdonsága?:D -
Vannak hátrányai valóban, de én felül tudok emelkedni rajtuk :D
A nyári felmelegedés ott ahol ruha van az emberen teljesen elviselhető, a legkondi bekapcsolása után pedig semmi gáz. (kövérebb embereknél akik belefolynak az ülésbe már lehet, hogy necces, mert nem tud járni a levegő)
A kikopás pedig normális emberi használatnál és ápolásnál nem fordulhat elő. Valóban kinyúlhat, de ez a tulajdonsága, el kell fogadni. -
Én pl utálom a bőrt. Nyáron elviselhetetlen, hamar kikopik stb. -
Nem volt az olyan rég. -
Ez a sztereótípia olyan mint az, hogy minden olasz maffiozó, és minden ukrán alvilágbeli cigicsempész.
Régen volt valami igazságalapja, aztán azóta a sok tökfilkó ezt szajkózza. -
A BMW-k ben általában a tetőkárpit alcantara, mer' oda jó az is :PP A többi pedig finom illatos bőr :) -
Alfankban és a Lanciakban is Alcantare kárpit van. Én még szebb kárpitot nem láttam autóban. -
Mer' az szétesik és zörög mint a fos. Kárpitelemek, műanyagok, stb. Nincs összerakottság érzete. -
Borg #47381 Sőt, a tipomban is bosch volt. Hogy száradna le a kezük... -
ööö... és akkor az olaszautóknál miért nem lehet másra kenni a hibát? Alfakban is Bosch van. Sőt a Lanciank ban is Bosch van. -
Ismétlés a tudásanyja :D -
Jah, egy BMW a családunkból 20 kilóméter után szart be miután elhagyta a szalont... teljes trafósor csere, rossz széria volt, a Bosch hibája. Azóta semmi baja szerencsére. Ja de. A kurva jobb oldali ülés biztonsági öve nem megy vissza mindig (röhely!). -
Jóvanmá' ismerjük a beszart 530xd sztorit, a meghibásodási statisztikák alapján még mindig kisebb volt az esélye rá, mintha egy Alfát vesz :PP -
unokatesóm szalonból vásárolt 530XD-je 1 hónapja szart be kb :D Meg nekem eleve nem kéne olyan autó, ami külsőre nem jön be 100%osan. -
Oké, rendben...azért majd ha lesz egy mercid vagy egy bmw-d, fogod érezni a különbséget...ha meg nem, akkor téged a szerelem teljesen elvakít... :))) -
Volta szerencsém képzeld el. Volt egy 156osunk Semmi baj nem votl vele. Gyönyörű volt kívül-belül. Mocskosul jó motor volt benne. Lazán lenyomta a kategória társait. Szóval eddig csak jó tapasztalatom volt velük. -
Borg #47373 Ez se egyszerű :) -
Borg #47372 Detto, de a benzinszűrő baromság. 25e km után cseréltem, és "patyolat tiszta" volt. (mindvégig OMV 95-öst tankoltam)
Mondjuk most kiváncsi leszek, mert átálltam a tesco 98-asra. Szebben jár a motorom tőle, egyenletesebben húz. De ugyanannyiba kerül mint a normál 95 más kúton. Egyelőre úgy 3000km-t mentem vele.
Btw, nemtom milyen üzemanyagszűrő van a smartban, de a Hondámban elég bonyolult, és nem is olcsó. 7-8000Ft között mérik. -
[Walaki]D`Lair #47371 Istenem ezek a mondatszerkezetek...:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D -
[Walaki]D`Lair #47370 Helyes, helyes...:) De nemtom ti hogy vagytok vele, én 10.000-ként olajcsere+olajszűrő csere+benzinszűrő csere (az itthoni remek benzinminőség miatt) +légszűrő csere... -
Vett a faszom olasz autót. Egytől-egyig cserebere volt...és nem beszartak, hanem eleve olyan szarok voltak, folyamatos gyíkságokkal... :)
...de mondom, majd akkor érdemes visszatérni a témára, ha már túl vagy egy-két általad az egekbe magasztalt olasz autón... :) ...és még mindig nem érted, hogy nem arról van szó, mennyire szervízigényes egy autó, de még csak nem is arról, hogy mennyit kell költeni rá - HANEM ARRÓL, HOGY MIT NYÚJT EZÉRT CSERÉBE. ...s, hogy számora mit nyújtottak az olaszok, azt az előbb már leírtam... :) -
A benzines autókban (Honda,Audi,Citroen) pedig 10 ezrenként tuti lecseréltetem az olajat és kizárólag Castrolt vagy Valvolinet rakatok bele. -
ezt én sem értem hogy jött ide (tudom nem te írtad) -
[Walaki]D`Lair #47366 Ja, két erős ember megfogja és hátradönti :D:D:D:D:D -
Borg #47365 Hátrahúzós! Te. -
Borg #47364 :DD -
G_ArchAngel #47364 smartba miért kell olaj?
vagy nem lendkerekes?:))) -
Borg #47363 Egy nagy köbcentis turbódízel több km-t elmegy, kevésbé van igénybe véve a motorja. Főleg teherszállítóban, ahol feleslegesen nem is tapossa neki, meg forgatja ki a user.
Én sokkal inkább ezekre a személyautókba rakott 1.5-2.0 közötti dízelekre leszek kiváncsi. -
[Walaki]D`Lair #47362 Meg az is érdekes, hogy a régi az 6-7000 km alatt kiürítette magából az olajat (kb. 1 liter kellett bele, kicsit tán kevesebb is) a mostani meg egy cseppet nem fogyaszt, csak bekokszosítja a turbó...
A Volvoban meg most van olajcsere óta kb. 10ezer km, és még aranysárga az olaj benne...pedig az is turbós...komoly...