101030
.
  • CSOCSO
    elmentunk a szervezbe ( maroone:D) raternyereltek erosen az apexi cuccra.. beindult az auto magatol!!!!

aszontak szarul volt rateve a cucc.. bevittek a garazsba faszan meghuztak, annyit mondtak hogy ne basztassam ne engedjek senkit a kozeleben... azota mukodik.......
  • CSOCSO
    lol
  • Borg
    Valamelyik szines kábellel olyasmit is összekötöttek, amit nem kellett volna :DD
  • desigo
    de szenyó vagy
  • Tufa
    Nem lehet hogy az aksi gyenge a rendszerhez?
  • DanielT
    Mondd meg az autónak, hogy: "De hisz a legnagyobb kereskedelmi hálózattól vettelek bazmeg! Nem lehetsz rossz!" :))
  • CSOCSO
    Nah hi!!! nemtom mivan az autoval... hazavotntattuk tegnap az autot. lememtem racsavarozni rendesen az aksit.. levettem a pozitivat mert beragadt abba a piros gumi/muanyag vedikebe.. szal kibanyasztam ratettema helyere majd racsavaroztam es neztem hogy mukodik a riaszto.. beultem.. mukodott a duda a radio meg minden... de ahogy elforditom a kulcsot levagja az aramokat valami.. nemtom hogy ez valami biztonsagi geciseg de kesz..
  • [Walaki]D`Lair
    Én jobban szeretem :)
  • Bercy #47432
    6 hengeres Diesel
  • [Walaki]D`Lair
    Nem
  • DanielT
    Mindenkinek joga van rosszul dönteni :D
  • Super DANTE
    Akkor hibrid?
  • [Walaki]D`Lair
    Nem :)
  • Super DANTE
    Hétvégén is előfordul :-D
    Egyébként tudja valaki, hogy azok az új buszok, amik fékezéskor fura hangot adnak ki, menetközben meg furán zümmögnek (valami Credo a nevük), szóval azok elektromos buszok lennének?
  • [Walaki]D`Lair
    Ha porschét vennék akkor szigorúan GT3 RS-t, nekem ne legyen benne semmi hülyeség, hátsó ülés sem kell és csakis a rendes bőrmentes versenyülés :)

Amúgy sokkal inkább vennék Porschét mint Ferrarit...:)
  • Punker
    nincs meló, van busz hétköznap óránként hétvégén meg talán, legalább is a kertváros részen :)
  • Kit--Kat
    Agria Volán vagy mi a halál. Én is megfordultam már ott párszor.
  • Mentol
    Ja, azt nem tudtam, hogy egri illetőségű a srác. Hétvégén voltam ott, és bármikor odaköltöznék Pestről, ha lenne ott meló. De tömegközlekedés ott is vanm, nem? EKV?
  • Maverick 18
    Sziasztok! Nem szoktam látogatni ezt a fórumot csupán kérdezni szeretnék valamit a témával kapcsolatban. A 2006-os rallye Vb-nek vannak összefoglaló videói amit pl: az eurosporton is szoktak adni. Töltöttem már le de most nem találom az oldalt. Tudnátok segíteni?
    előre is kösz
  • DanielT
    Jólvan, ülj bele egy Ferrariba, Porscheba stb és meséld el milyen szar a bőrülés oldaltartása :D
  • [Walaki]D`Lair
    Én nagyon szeretem a Bőrülést, de én magamnak sosem vennék saját kocsiba...legalábbis amíg "meg nem öregszem"...tudniillik nincs meg az az oldaltartása mint egy normál ülésnek és csúszik a kanyarban...:))) (Mondjuk ez a Smartban nem gáz, abban bőr-kagylóülés van gyárilag...:) )
  • [Walaki]D`Lair
    Egerben? Viccelsz? Ott tök jó sétálni, szép város meg jó a levegő...ha pest ilyen lenne...
  • Mentol
    Te mindenhova gyalog mész?
  • Punker
    Hát nem tom, mivel soha nem kellett rendszeresen BKV-znom nem tudok nyilatkozni,
  • Mentol
    Nos, nekem (az asszonnyal közösen) van egy autóm. Nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy a birtoklása kimeríti a luxus fogalmát! Az egyetlen ok, amiért megvan, hogy a párom enélkül napi 3 órát tömegközlekedéssel töltene, amíg a a melóba utazna, és vissza. Ezenkívül egy-egy alkalommal jól jön, hogy nem kell a BKV-ra bízni a szállítást (pl.bevásárlás, családi kötelezettségek, stb.).
    Az a nagy helyzet, hogy az autót megszerezni volt a legkönnyebb.
  • Punker
    hát a többihez nem nagyon tudok hozzászólni :)

ők vitáznak az autókról sebességről stb, én meg iszok és gyaloglok, hétfőn kipróbáltam fater új járgányát elötte kb 2 éve nem vezettem, jelenleg nem igazán hiányzik :)
  • Mentol
    Ja, én is elolvastam, és gyorsan emaileztem a címet pár ismerősnek.
    Ebben a topicban is csupa szubjektív vélemény ütközik naponta többször is, holott lehetne értelmesebb témán is csámcsogni.

• Punker
    elolvastam, és továbbra s eakarok saját kocsit(úgyis iszok és akkor gyaloglok:)
  • Kit--Kat
    HA valamire hát, az Alfák belső anyagaira senkinek nem eleht panasza, csak aki nem ült még bennük (napjainkból)
  • CSOCSO
    mercikben en is ultem (sl, S, Slk..) azokkal a bor ulesekkel nem volt bajom.. eszmeletlen kenyelmes ulesek meg minden.. de a mitsu pajero meg uberszar a boruleseivel. ossze vissza csuszkal a seggem
  • CSOCSO
    amcsiban 3ezer merfoldonkent kell az autot olajcserere... dodge szines egyeniseg ebbol a szempontbol.. 3ezer miles utan mar fekete az olaj.

de ha jol emlexem meg a celicat is 5 ezrenkent kell vinni olajcserere a dealerhez.. megha szep is az olaj..csakhat ha nem viszed.. nincs garancia..
  • Punker
    nem sikerült találni.
  • DanielT
    Valami oka csak lehetett, hogy a Honda a messzeföldön híres csúcsverdájába nem posztót rántott az ülésre...
  • I.C.ram
    hozzáteszem, hogy pont ilyen perforált bőrüléses CLS merciben ültem pár hónapja. Nem tetszett.
  • fifi
    az a gáz, hogy most a cégnél én tudok neked adni pl. Skoda 105-öt full zsír állapotban 40+átírásért/ami monjduk péntektől drágább/
    tehát ez így ebben a formában kb 8000-10000Ft nagy jóindulattal...
    Ígyhát a járóképes Warnyú lehet többet ér...
  • I.C.ram
    Miért hiszi mindenki, hogy csak ő lehet az aki ült már bőrüléses verdában. Meg mindenki más 40 nmen él kispolákkal? Ez egy olyan undorító viselkedés...

Képzeld ültem már x db bőrüléses kocsiban, arról nem is beszélve, hogy a házban is van bőr kanapé, de egyszerűen nem szeretem.

Szánalmas ez a másikat lenézősdi buziskodás. Aki nem szereti a BMW-t az már biztos Wartburggal jár, mi?

Szép volt srácok, csak így tovább :P
  • desigo
    Humorosból...

• G_ArchAngel #47403
    csak csatlakozhatom Hykao-hoz: megint olyan dologról mondasz véleményt, amiről fogalmad sincs...
  • I.C.ram
    Én alapjáraton nem szeretem a bőrülést. Felőlem lehet az szivecskés meg rózsaszín is.

Alcantara ezerszer jobb/szebb szerintem. eleve nem ráncosodik mint a bőr.
  • Super DANTE
    Király dolog is az!