101030
.
  • Super DANTE
    Rómában a sok szűk utca miatt használta néhány Smart rendőrautót.
  • Punker
    csúnya és drága, de maga az alapötlet hogy a sűrű belvárosba kisautó kell nem rossz sőt!
  • I.C.ram
    Merci homomobilja :D
  • DanielT
    Egy siralmas, a Mercedest veszteségbe taszító dicstelen korszaknak :PPPPP
  • Super DANTE
    Ez a modern automatáknál már így van, a mi Mondeonk sem engedi, ha nem taposod a féket, sőt, ha elfelejtenéd kiengedni a kéziféket, akkor sem engedi mozdulni az autót.
  • desigo
    Jól megszívatott a haveromé.
    Mászkálok vele boltba majd benzinkútra majd le a gáthoz (Kiskörén)
    Aztán beleülök de nem indul.Nem tudtam üresbe rakni folyton R-ben maradt.
    Fölhívom haveromat,kérdezi taposom a féket?
    Mondom nem.
    Nem engedte beindítani amíg rá nem álltam a fékre:)
    Az a vicc benne,hogy előtte már 2x beindítottam és fel se tűnt,hogy nyomtam a féket indulás előtt.
  • [Walaki]D`Lair
    Vége egy korszaknak...:'(
  • [Walaki]D`Lair
    Ja nem, mégsem, megnyugodtam....huhh...
  • Borg
    Kizs buta... -.-
  • [Walaki]D`Lair
    ATYA VILÁG!!!! RODIUS KOPPINTÁS!!!! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Borg
    A Honda mindig is nulla volt marketing terén. Ugyanakkor nincsenek képzavarban, hogy melyik autót kell gyorsulásra kihegyezni :)

Amúgy
    2.0 155LE szívóbenzin, 5-ös váltóval 9.6
    2.4 190LE szívóbenzin, 6-os váltóval 7.9
    2.2 140LE turbódízel, 6-os váltóval 9.3

Szal szimplán a váltó kérdése. Accordban inkább nyomatékra van a 2.0 benzines is hangolva, nem csúcsteljesítményre, és gyorsulásra. (mondjuk egy 6-os váltót igazán rakhattak volna bele, és akkor az első 5 gang jóval rövidebb -> jobb gyorsulás, plusz a végsebesség is nagyobb)
  • DJ Bee18
    Borg az hogy lehet, hogy az Accord a 140 lovas dízellel jobban gyorsul, nagyobb a végsebessége, mint a 150 lovas benzines. Letagadták a dízel teljesítményét?? :)) Mert érzésre is jobban megy, mint ahogy egy 140 lovas dízeltől várnák. Fura, de ha túl kevésnek mérték, az marketingből nulla :DD
  • Borg
    Mindegy, a CRV nemnagyon érdekel :)

Úgy néz ki a CTR bejelentését elhalasztották, viszont van egyéb újdonság.

Lesz a Civic Sedanból Si változat :) 2007-ben.
    he new-for-2007 Honda Civic Si Sedan embraces the style and performance of the Civic Si Coupe and marks the first time that "Si" performance has become available in the Civic Sedan. Similar to the existing Civic Si Coupe, the Civic Si Sedan serves as another performance halo for the Civic line-up with a 197-horsepower, 16-valve, DOHC 2.0 liter i-VTEC® 4-cylinder engine with an 8,000 rpm redline - all mated to a close-ratio, 6-speed manual transmission and a helical-type, limited slip differential.

Bejelentették a 2007-es Acura TL Type-S-t is:
    The 2007 Acura TL storms into the midsized luxury market with revised exterior and interior styling, an improved navigation system with AcuraLink™ satellite communication system with real-time traffic and the re-introduction of the Type-S performance model. Featuring 286 horsepower from a new 3.5-liter V-6 engine, the TL Type-S is a complete performance package that includes a re-tuned suspension along with unique exterior styling and interior trim that delivers the emotional thrill of a high performance luxury sedan without sacrificing comfort and convenience.

• I.C.ram
    IGaz, megnéztem nagyban is azt a képet, tényleg nem annyira, de azért a lámpája eléggé hajaz rá.
  • DJ Bee18
    élőben kiderül... Oldalról koreai beütés, de hátulról annyira hasonlít az XC90-re, mint egy Focus kombi...
  • I.C.ram
    hátulja nagyon XC90 koppintás. Oldalról ronda, előlről még kinéz valahogyan.
  • Borg
    Bemutatkozik az új CRV
    Ráadásul ugye az új CTR-nek is ma kellene :)
  • Borg
    Ez nem ugyanaz a kategória. Szal a helyett tuti nem.
  • Tufa
    Ma egy ilyen-el jöttem haza, 74 vagy 76os, nagyon durván bejövős pedig nem szeretem a régi autókat.. Ahoz képest hogy milyen régi, durván jól gyorsul! Tetszik :)
  • DJ Bee18
    most jut eszembe, képes lennél ezt választani NSX helyett?? :DDD
  • DJ Bee18
    Hát jó, 20 milkóért :DDD
  • DJ Bee18
    jó, de annyival nem jobb, hogy kisebb is+sokkal drágább. Ráadásul Passat új modell, ez meg a kormányt leszámítva 6 éve ugyanolyan belül :DDD
  • Borg
    Egy ilyennel pl egészen ki tudnék békülni :)
  • Borg
    Lehet hogy méretileg nem, de minden más szempontból jobb az A4, mint a Passat. Jobb minőségű a belső, jobb vezetni, komfortosabb, sportosabb. Bár igaz, hogy a A4-ből egy 2.0 200LE TFSI-t vezettem, míg passatból a 130LE-s pdtdit :) De még ha a teljesítményt nem nézem, akkor is az A4 kellene inkább. Megéri az árát, a passathoz képest.
    Az Accordhoz képest viszont már nem. Pedig abból csak a dízelt, meg a 2.0 szívó sportváltozatot vezettem eddig :) Ezeknél meg ugye az audi jobban ment, de mégis jobban bejött az Accord.
  • DJ Bee18
    :DDD pont a mérete ami zavar engem is. Drágább mint a Passat, kisebb mint a Passat :D. Ezért nem értem. Mert ha ugyanakkorák lennének, még megérteném a magasabb árat...
  • G_ArchAngel #47455
    hogy feleakkora, mint az A3-as:)))
  • DJ Bee18
    jó csak elmondtam hogy én mit csnálnék. De megkérdezhetem, a presztízsen kívül mi a jó egy A4-esben? :)
  • Mentol
    Én is inkább az Audi-t venném ennyi pénzért.
  • DJ Bee18
    és nagyon fullos, kivéve a DVD-t, de pl. adaptív tempomat, Xenon stb. :)
  • DJ Bee18
    ennyiből inkább új Accord, 2,4-es...

2,4 Executive 7 699 000 Ft, szóval ez új is ráadásul... Az használt magasabb kötelező szervízdíja fedezi a benzinárat :)
  • Borg
    Nem rossz. Csak kár hogy öngyújtós.
  • G_ArchAngel #47449
    az az enyémben is van, sőt most az enyémben egy fűnyíró is van:)))
  • desigo
    asszem fizetésemelést kell kérnem:)))
  • Kit--Kat
    elég fullos a kocsid, hogy még DVD lejátszó is van benne
  • desigo
    Látod nem is kell mozijegyre a pénz:)
    Megnézed a kocsiban amit akarsz.
    Milyen hang van benne?
  • CSOCSO
    most nem.. most irtam ki dvd re a sensation white partyt... szal vegre lesz videoanyag is a zene mellett
  • desigo
    Most már nem vacakol a kocsid?
    Gondolom nem sokat szállsz ki belőle
  • CSOCSO
    borg multkor kerdezte hogy milyen felfuggesztese van a scionnak hatul: double-wishbone
  • Kit--Kat
    milyen kis dolgokon múlik:)
  • desigo
    Az a tolvajok kedvéért van beépítve...