101030
.
  • Kit--Kat
    Az olaszok csinálják a legjobb dízeleket, csak azt tudom nálad alapból kizárás az oalsz.
  • fifi
    persze...
  • DJ Bee18
    hogy elhajlítja az egész ajtó felső részét? :DDDD
  • DJ Bee18
    :DDDD
  • DanielT
    Lambo Style Door 0.01 Alpha
  • DJ Bee18
    ezekben igazad van, a Ghia 1,6 TDCI 5,3-ba kerül, valóban. Gondolom a Megane-t akciósan sikerült venned akkor
  • fifi
    így próbálták kinyitni, ill. valamit lenyúlni belőle...
  • Borg
    Ottmaradt a mancinéni keze mikor becsukták?:D
  • G_ArchAngel #47512
    Focus kombi volt a szívem vágya, csak ugye ezzel a felszereltséggel, mint a Megane, nem állt volna meg öt misi alatt, használtpiacon pedig nem volt elfogadható...
    és ugye a motorkínálatában sincs a legerősebb 1500 alatti dCi-nek megfelelő...
  • DJ Bee18
    na meg pont én vagyok, aki BMW-ről nem álmodik, eszembe se jut, főleg a 3-as nem, de igazából egyik prémium középkategóriás se izgat nagyon :)
  • DJ Bee18
    focus kombi pl. :), én azt választanám. egyébként csak nekem nem tetszett, mert pl. a 307-es belseje sokkal masszívabb hatást kelt számomra. Nem gondoltam én BMW-re, teljesen reálisan gondolkodok.
  • G_ArchAngel #47509
    nézd, amikor eljutsz odáig, hogy venned kell saját pénzből autót és lehetőleg nem hitelre, akkor lehet, hogy Téged sem fog érdekelni a sebváltó hossza, vagy a szellőzőrács designja...

lehet álmodozni Audiról, Alfáról és BMW-ről, de mikor 3-5 millió között kell jól felszerelt dízelautót venni, akkor a franciákon kívül nagyon más nem játszik...
    szerinted egy BMW dízel kombi mennyibe került volna? vagy ennyi pénzért hány éveset vehetnék?

arról nem is beszélve, hogy a magyar viszonyoknak megfelelően elég a 105Le/240Nm-es 1.5-ös motor, ami után nem kell annyi fizetni, mint egy 140Le-s bömbi aggregát után...
  • DJ Bee18
    egyébként 1 hónapig ültem Meganeban, és belül nem tetszett, főleg a sebváltó környéke, a mélyedésből előbújó hosszú bot :)
  • G_ArchAngel #47507
    Lehet, sőt a 82 cm plazmát is belerakattam, amikor vittük haza:)))

Amúgy a középső konzol az fullos Megane II-ben úgy van megcsinálva, hogy felhajtható képernyő van a tetején, ahol mehet a navigáció vagy a DVD...

na, az enyém nem ilyen:)

• Kit--Kat
    ccccccccccc
  • I.C.ram
    gondolom úgy értette, hogy kesztyűtartóban van egy mobil dvd lejátszó :P
  • Kit--Kat
    abba nem is tudtam lehet DVDlejátszót rakatni
  • I.C.ram
    asszem
  • Kit--Kat
    II.?
  • I.C.ram
    Renó Megáne konpi
  • Kit--Kat
    milyen autód van?
  • CSOCSO
    fogalmam sincs
  • fifi
    igen?
    emelésérzékelő van-e a kocsiban???
  • [Walaki]D`Lair
    Nem az indítás itt a lényeg, hanem hogyha sebességben hagyva állítod le a Smart motorját, akkor hiába nyomod a féket nem indítózik...viszont üresbe csak úgy rakja magát vissza, ha közben nyomod a féket...érted...
  • CSOCSO
    nekem ez a dolog teljesen magatol jon.. altalaban nem kezifekezek mikor leallok az autoval hanem sebessegben hagyom..szal inditani fekkel es kuplunggal inditok..szal ezzel sosem volt baj.. amugy a celica is olyan hogy csak akkor indul ha nyomsz feket meg kuplungot.

engem a haver nissan maximaja boritott ki. de teljesen... egyszeruen nem akart elindulni az auto. probaltam megtalalni a titkos kapcsolot. nyomtam mindent.. kapcsolgattam mindent de semmi
    sztan talaltam valami kapcsolot a kormany torzs aljan ahol a magassagot lehet allitani. nah ott atkapcsoltam es vegre nem csak villogott minden feny hanem el is tudtam inditani.. ezekutan meg a kulcsot nem birtam kivanni azt hittem kiszaggattom a kulcsot. sztan megtalaltam hogy van egy gomb amit be kell nyomni ahhoz hogy kivegyem a kulcsot.... nah ezt melyik balfasz talalta ki?
  • [Walaki]D`Lair
    Csak én sebességben hagytam és nem rakta vissza N-be amíg nem fékeztem...
  • [Walaki]D`Lair
    Mire én erre magamtól rájöttem a réginél...most itt képzeljetek el egy háromnegyed órás káromkodást...:DDDDDDDDDDDDDDD
  • Super DANTE
    Az valami olyasmi, hogy bevédik az autó összes nyílászáróját, a motorteret, az elektronikát, ha pedig mégis sikerülne ellopni az autót, akkor leállítja 1-2 percen belül a motort, mivel spécin kell kikapcsoni a rendszert: mondjuk úgy, hogy becsatolod az övet+felkapcsolod a világítást+a rádiót így ebben a sorrendben.
  • Punker
    valami ungarishebetyárvédelmirendszer:)
  • CSOCSO
    pajzs technologia? azmiaz?
  • Punker
    anyám nem akarta megérteni :)
  • Super DANTE
    Csak nem valami Pajzs technológiához hasonló valami?
    Tényleg srácok ér az egyáltalán valamit, mert mostanság nagyon hirdetik?
  • CSOCSO
    tudom hogy nem de kivancsi lennek hogy mit tennenek vele hogy beinduljon..
    drotozni nem lehet mert nem engedi az autot elindulni amig be nem kapcsolod azt a szart.. nahmost azert meglesnem azt a bandat aki odaallit egy SGI geppel es lefuttatja ket mp alatt a vilag osszes riasztojanak osszes kodjat hogy kitalaljak mi vana kocsiban vagy mijacsecs van.
  • CSOCSO
    nem de nem mondom meg nehogy leadjatok az infot:D:D:D:

amugymeg a biztositek tablan kell keresgelni a cuccost.. de ha kiveszed akkor egyaltalan nem fog indulni.. szal ilyenkor nagyon gyorsan kell keresni egy toyotas baratot aki tud szerezni egy olyan kis kockat amit ra kel dugni..de a profiknak meg ugyse kel az en autom:D
  • desigo
    Mit kell tenni ha elveszne a cucc vagy lemerülne?

Rátenyerelni valamire a motortérben?
  • I.C.ram
    Csocso.... az autótolvajok szerinted még mindig féltéglával dolgoznak? :P Ezeknek semmi értelmük, mert a profik így is úgyis ellopják.
  • CSOCSO
    nekem beletettek tegnap elott valamit az automba valami nemariaszto.. tehat nem csipog meg semmi nem latszik de meg kell nyomnom egy gombot a kulcsartomon es 30mp-n van amig az auto gyujtast ad... utanna nem enged elmenni akkor sem ha eredeti kulcsod van.. muhaaha lehet kulcsot masolni akkor se tudjatok ellopni az autot:D

van pot kulcstarto is.. nomeg elmondtak hogy mit kell tennem ha elveszne a cucc vagy lemerulne. szal nem gaz ha meg is tortenik valamelyik eset.
  • I.C.ram
    Kár, hogy ezt nem ők találták ki, hanem elötte gyártott ilyet sok ország, köztük Mo is. Egyszerűen csak divatot csináltak a kisautóból, és ezt a homik is örömmel vették :D
  • DJ Bee18
    Párizsban, Rómában, Londonban van is rengeteg, de ott relatíve nem drága annyira... Ott jó ötlet, de ki nem mennék országútra vele, soha. :D
  • DJ Bee18
    Renault-nál meg a nyomógomb benyomásakor nem ad gyújtást amíg nem taposol kuplungra... stb. másutt is... Ez nem szivatás, biztonság :DDD