101030
.
  • CSOCSO
    lol az komoly..

dehat idekint meg otthon is 300 lovas a 350z.. szal ott ugyan azt adtak meg...
  • I.C.ram
    Ja ez kicsit olyan, mint a keleti piacra gyártott ablaktekerős mercik.
  • G_ArchAngel #47557
    ha a füveseknél 5,8, akkor itt 6.5 millió lesz, ezért senki nem fog egy kupac sz*rt venni, főleg 1.5-öst...

a 105 lovas, 240Nm-es Megane dCi full felszereltséggel ESP/ASR, akármivel kijön ennyiből, lehet, hogy Renault, de jobb motorja van és nem fapados...
  • I.C.ram
    Subaruék tudják, hogy kell imázst rombolni :D
  • I.C.ram
    Már a 2 lityós Subaru Legacy is nagyon szarul ment az autósújságírók szerint.
  • G_ArchAngel #47554
    szerintem illuzióromboló, olyan mint egy Dacia belsejű Mercedes...
  • Borg
    A motor még lehet jó cucc, de a négykerékmeghajtás vesztesége már nem neki való...
  • G_ArchAngel #47552
    Kábrándító Subaru Impreza a láthatáron
    2006. szeptember 4., hétfő, 13:58

A felújított Subaru Impreza új alapmotorral érkezik Európába: az 1.5R 13,4 másodperc alatt gyorsul százra.

A Subaru Impreza szókapcsolatról mostantól nem csupán a száguldás juthat eszünkbe, a felújított modell ugyanis új alapmotorral, méghozzá egy 1,5-össel is kapható lesz Európában. Az 1.5R jelű kivitel 105 lóerős, csúcsnyomatéka 142 Nm, s ahogy egy Subarutól elvárható, természetesen boxer, s az összkerékhajtás is dukál hozzá. Gyorsulása viszont közel sem félelmetes, 13,4 másodperc alatt futja a százat, s a végsebesség is mindössze 174 km/óra.

Az új erőforrás a szedán és kombi változathoz is elérhető lesz, lassúságáért fogyasztásával sem igazán kárpótol. A Subaru 10,4 literes átlagfogyasztást adott meg a modellhez, amelynek holland alapára már ismert: 21 130 euró, azaz 5,8 millió forint.
  • Count Adyn
    ne félj, nem sokáig
  • G_ArchAngel #47550
    olcsóbb lesz szerdától a benzín, mint a gázolaj...

most kinek a k*rva anyját szídjam???
  • Cat #47549
    A rendszám a dilije (Békés megye)
    2006.09.04. hétfő 15:20
    Saját kocsijának a rendszámát látta meg egy idegen kezében szombaton hajnalban egy férfi Gyulán. Az ismeretlen a Harruckern téren sétált, amikor az autó tulajdonosa felfigyelt rá, és a számára olyan ismerősnek tűnő három betű három szám kombinációra.

Gyorsan hívta is a Gyulai Rendőrkapitányságot. A kiérkező járőrök kérdőre vonták az 58 éves helyi férfit, aki elmondta, hogy a rendszámot egy közeli utcában álló személyautóról szedte le azért, mert be szerette volna vinni a rendőrségre. Nem tudott aludni, ezért indult el „rendszám beszerző” túrára éjnek idején. A rendszám rögzítő kerete eltört, így 800 forint kár érte a kocsi tulajdonosát. A rendőrök tulajdon elleni szabálysértés miatt feljelentették a gyűjtögető embert. Ugyanaznap délelőtt Gyuláról a piac térről telefonált be egy helyi férfi, aki elmondta, hogy a piacon árult, miközben megrongálták az autóját. Az eset 9 óra körül történt. A jármű tulajdonosa látásból igen, de névről nem ismerte azt az ember, aki odament a kocsijához, kinyitotta a motorháztetejét, és egy vas szerszámmal kifeszítette annak krómozott hűtőrácsát 100 ezer forint kárt okozva ezzel. A rendőrök a helyszín közelében igazoltattak egy férfit, aki egyébként azonos volt a hajnalban egy rendszámmal nyakon csípett úrral. A férfi elismerte, hogy ő rongálta meg a piacon a kocsit. Azt mondta azért tette, mert az autó rendszáma negatív kisugárzású volt. A férfit a járőrök orvoshoz vitték.

Szombati Andrea

sajtóreferens

Békés Megyei Rendőr-főkapitányság
  • Super DANTE
    Ebben az új 407 SW-ben tavaly ültem egy kiállításon, de belül majdnem szétszedtem, annyira jól össze volt rakva...
  • [Walaki]D`Lair
    A mostani C5 sztem már egész jól néz ki...a 407-ből csak az SW tetszik...
  • DJ Bee18
    C5? hát a legidétlenebb a kategóriában szvsz, nem is látok sokat belőle (a régiből igen de újat kb. 3x ha láttam nálunk, de Laguna, 407 mostanában alig látok, mintha több lett volna régebben
  • G_ArchAngel #47545
    a Laguna-nál már jöhetne az új modell, mert ez az orrfelvarrás nem igazán tetszetős...
    kellene egy jó válasz a C5 és 407-re...:)
  • DJ Bee18
    nem olyan rossz? :))
    kicsit hátul kullog megbízhatóságban... és ugye a Pug 307-est ezért szarozzák le egyből sokan... akkor ezt miért nem? sztem olasz autóknál nagyon jellemző a kettős mérce
  • Kit--Kat
    hmm?
  • DJ Bee18
    persze, de abban a kategóriában ott van még HDI (amit nem neveznék helyből szarnak, 1,6 HDI/TDCI/stb. nem egy elrontott konstrukció), a Toyota, TDI (tudjuk, kerreg), akkor a Mazda dízelei, a DCI stb. stb.. Ha ilyen biztosra veszed ilyen népes mezőnyben, hogy a Multijet jobb, akkor azt is tudod ilyen biztosan, hogy MIÉRT? :)
  • DJ Bee18
    A Laguna még csak nem is zörög :) (már amelyik)
    De ha már Lagunát veszel majd egyszer, vehetsz mást is azon a pénzen :), nem olcsóbb mint a többi, amúgy egész jó autó, de a konkurencia még jobban megéri sztem
  • ChevyG work
    LOL
  • [Walaki]D`Lair
    26
  • [Walaki]D`Lair
    bhp-t adnak meg, azaz a keréken mért lóerőt...csak az amcsik használják a főtengelyen mért lóerős dolgokat...
  • I.C.ram
    trapo=trabi... nem tudom hogy jött ez :D
  • I.C.ram
    A 601es trapo 28 LE asszem.
  • CSOCSO
    ize...
    a loerok amikrol beszelunk.. pl 350 z nek van 280-300 belole.. TT supranak 320.. uj corvettenak 504 vagy 405? mindegy ... meg trabant.. pl ha jol emlexem 40 koruli loerovel rendelkezik..szal ez mind mind motorterben eloallitott ero??? ergo a dyno-n egy trabi is csak mittom en 20 loero.. a tt supra is csak .. 250 lovat tud leadni a kerekre?? stb?....

kicsit illuziorombolo hogy kevesebb loerot kapnek a dynon mint amit hittem...
    marmint.. 160 lovas az auto alapbol.. en azt hittem hogy dejo most vagy 170 lovas lehet.. de ha elmegyek a dynora akkor meg kapok egy fasza 135 loerot mondjuk... ez engem most ledobbentett..
    en azt hittem hogy az auto gyartok whp-t adnak meg... bar nem is tudom miert gondoltam ezt. de ez akkoris lol.. veszek egy uj corvettet teszek ra ket harom dolgot es a dynon meg kevesebbet kapok.. lol.. kurva anyjat annak aki ezt kitalalta

eu ban sem whp-t adnak meg az autogyartok?
  • [Walaki]D`Lair
    Csak ennyit mondok...Lexus...;)
  • Kit--Kat
    ccccc
  • DanielT
    HDI lealázza :PP
  • I.C.ram
    Aha igen, csak nem az átlagos családi autó kategóriában. Abban a Multijet a jó. Nem nehéz egy 3-4x annyiba kerülő autóba jobb motort rakni. Ez olyan, minthogy egy luxusautóban kényelmesebb az üklés, mint egy Daciaban.
  • Kit--Kat
    Scenic az nem nagy?!
    Neked Fiat Croma kellene
  • G_ArchAngel #47529
    reális nézetekkel nekem marad a francia autó, később talán Laguna kombi vagy Grand Scenic...
    zörög, szarakodik, de jó a szervízháttér és a garanciális ügyintézés, ráadásul egy közepes 3-as bömbi áráért fullos nagy Scenic dízelt kapsz, nekem jó az is...

amúgy minőségre nekem a francia autó = olasz autó, szar mindkettő, de szeretni is lehet mindkettőt...
    ha hozzámvágnak egy 159 sportwagont, akkor köszi, ha egy Espace-t, akkor azt is köszi, egyedül a Stilo/C4/307 ignore, mert ezekről még jót senkitől nem hallottam...
  • Kit--Kat
    Alfa 156 Sportwagon:D
    Engem nem érdekel mit vesz.
    Alfára jönne úgy is, hoigy szar meg kombinak nem jó na mind1.
    Amúgy a Stilo nem olyan rossz, csak a formája nem lett annyira eredeti.
  • Kit--Kat
    Alfa 156 Sportwagon:D
    Engem nem érdekel mit vesz.
    Alfára jönne úgy is, hoigy szar meg kombinak nem jó na mind1.
    Amúgy a Stilo nem olyan rossz, csak a formája nem lett annyira eredeti.
  • DJ Bee18
    vett volna Stilo kombit? :DD ne viccelődjünk már :DD
  • Kit--Kat
    na jó akkor az 1ik legjobbakat:p De tény a dízeleik azok nagyon jók és élenjárnak velük
  • Rolesz
    Audi R10...
  • DanielT
    LOL!!!
  • [Walaki]D`Lair
    Bizony, 535d power plant :)
  • GregSB
    "Az olaszok csinálják a legjobb dízeleket"

Ki szerint/mi alapján?

Mert én azt látom h évről évre a németek zsebelik be az "év motorja" díjakat európában, és nem az olaszok :P (idén pl asszem a BMW nyert dízel kategóriában, de javítsatok ki ha tévedek)
  • Count Adyn
    Én utálom a franciákat és mégis .)