101030
.
-
1.3-as Suzuki is brutális a 1.0eshez képest :D -
[Walaki]D`Lair #47678 Nem-e? :DDD Ez egy brutális vaddisznó a sima smartokhoz képest :DDD -
De valahogy nem illik az autó profiljához :) -
[Walaki]D`Lair #47676 35 papír -
[Walaki]D`Lair #47675 Mert? Olyan erős hangja majdnem mint egy Impreza STi-nek...1.5bar turbónyomás, azért az nem kevés...:)))) -
Miért kell provokálni?
-
Ehe-ehe, látod azt sejtettem, hogy te nem fogsz felszabadultan hahotázni :D -
Borg #47672 Neked a humor témát hanyagolni kéne, amíg nem megy jobban :P -
Látta, hogy egy kategóriában vagytok? :FFPPFFPPFFPPFF Lenyomott? -
:) -
Borg #47669 Ma nekiállt izomkodni velem egy corsas srac... szokásos lakótelepi értelmiségi. Körbefóliázott corsa b, 20cm-t kilógó dupla remus, peremes felni, morcos géptető.
1.0 12V. -
Majd vedd fel a hangját
Mennyibe került? -
Kb mint a sportkipufogós Suzuki :/ -
Borg #47666 Egy cisszegő smart?:D Mekkora képzavar :D -
[Walaki]D`Lair #47665 Most vettem lefújószelepet a smartba...TurboXS Type S...NAGYON komoly...nemsokára készen lesz a csövezés hozzá és akkor szépen beköltözik a motortérbe...:)) -
[Walaki]D`Lair #47664 Még nincs -
G_ArchAngel #47663 minek ez Neked?:)
USA-ban lovaskocsinál nem kell jobb, bár egy jó négyesfogat túllépheti a sebességkorlátot, aztán rakhatsz a szekérbe egy egész disco-t, meg rá almásderes bádíkittet:DDD -
képet -
[Walaki]D`Lair #47661 Lesz új, idén ősszel, ráadásul jóval olcsóbb lesz mint a régi...(hozzáteszem, hogy az sem került 6-7 millába, 2.2 millióról indult alapáron) -
en meg ezt
maradekbol osszeepiteni egy uj motort.. wide bodykit.. jdm felnik stb..:D -
nekem egyikse tetszik azert mert 4 ajtosak. ami praktikus vegulis meg minden de belulrol mindketto auto eleg szereny.. ahhoz kepest hogy menettulajdonsaiglag milyen alladekok.
egyetlen baj ezekkel az autokkal hogy nem csinalnak belolul coupet... sokkal jobban neznenek ki... -
Úgy bírom,hogy ezek "megkímélt" autók.
Pont azért veszik ezeket,hogy kímélgessék!
Nekem a Subaru karakteresebbnek tűnik.Messze kitűnik a forgalomban a sok autó közül.A kipufogó hangja eszméletlen jó:)
Az EVO meg jobb menet tulajdonságokkal bír.
6 milláért inkább ez, és 5 kiló zsebben marad :) -
Én is erre gondoltam csak nem mertem megszólalni mert vannak itt Honda fanatikusok akik nem nézik jó szemmel:) -
evo!!! -
hat ezaz..errl beszeltem en is.. ormotlanul nez ki es meg a scion tc lett lefikazva a civiccel ellenben..lol:) amugy szvsz disznon nez ki az auto megha ormotlan is.... -
ZsirosKenyer #47654 nyugaton ez már régóta így működik.. -
ZsirosKenyer #47653 Annyira azért nem vészes az új rendszer.. Sőt, jóformán ugyanaz mint a régi.
Tavaly: elmentél eredetiségvizsgára, kaptál egy zöld cetlit, bevitted az okmányirodába, átírták az autót.
Idén: elmész eredetiségvizsgára, a zöld cetli helyett átküldik az eredményt a központi nyilvántartó rendszerbe, amit 5 percen belül látni is fognak az okmányirodában, és rögtön át is írják neked az autót.
Szóval szinte semmi sem változott. Na jó, a csekkes befizetés igen, de a legtöbb helyen a vizsga után a kezedbe nyomják a befizetett feladóvevényt, te meg helyben perkálhatsz, tehát nem kell postára rohangálni.. -
Borg #47652 Rendes leszek, majd hazahúzlak gyorsulási versenyről :P -
isofix rendszer :DDDDDD
amúgy Impreza, csak versenypályára kéne inkább EVO :) -
tényleg sokkal jobban néz ki, de abban az árkategóriában már 350Z jáccik nálam :c -
Impreza. De az újat venném, ez már nem tetszik annyira mióta van a 2006 os verzió. -
G_ArchAngel #47648 nem kérdés, kétállásos garázsunk van:))) -
Az örök kérdés: EVO vagy STI
melyiket vennétek? -
Kár, hogy nem maradtunk nyugati "gyarmat". -
Imádom ezt az országot.. -
ZsirosKenyer #47644 Megnyitott témák: 2003. 12. 08. - GOA
akkor nem csodálom hogy nem érezted jól magad utazás közben -
Szerintem inkább kedves/aranyos =)
-
Mentol #47642 Nem, ez személyes. Amúgy pedig elég ritkán írok ide, csak tényleg unalmas amit művel. -
most miért kell ez? DanielT-BMW, I.C.Ram-olasz stb. stb.. Mindenkinek van saját véleménye, kedvence, nálam pedig azt olvashatod hogy mi miért nem tetszik vagy épp tetszik :) (biztos unalmas :) -
Mentol #47640 Te Borg: neked nem is kell írnod ide, ha meglátom a neved, már tudom, hogy most jön egy oldal Honda-ömlengés...
Ja, és a Civic vezetési élmény? Inkább ne beszéljünk róla!
Még utazni sem volt jó benne...