101030
.
-
Borg is mondta már, hogy a humor kategóriát neked hanyagolni kéne, mert nem megy :D -
G_ArchAngel #47718 az A4-es Audi sem nagyobb, sőt a 3-as bömbi még a Megane-omnál is kényelmetlenebb, kisebb... -
hát A5, várjuk ki :), hát egy 1,6-os golf annyi :), amúgy mekkora lesz ez? mert akkor lehet hogy ez inkább A2-es Audi kategória lesz, mivel az S40 is akkora, mint egy 4-ajtós Focus :) -
G_ArchAngel #47716 link -
ezt ki mondta? 4 misi alatt, nálunk bizti nem :DD
a ,,jó" pedig várjk ki, amikor megjelenik. Ennyi erővel anno az A3-mas is nyerhetett volna, mert a prémium csak a belső anyagot és az emblémát jelenti az A3-nál :) -
G_ArchAngel #47714 új, jó és a legelérhetőbb a prémium kisautók között, 4 milla alatt lesz az indulóára egy olyan teljesítményű motorral, amiért a BMW az 116-osért 5,5 milliót kér... -
Új Corsa nem volt még akkoriban. -
ez tényleg érdekes, ugyanis a Clio a a Grande, 207, Corsa közül a legunalmasabb lett :) -
annál azért kicsit modernebb kéne nem full benzintemető :) -
Abban, hogy nem Alfa? :DDD -
[Walaki]D`Lair #47709 ŐŐŐŐ...Uaz? :D:D:D:D:D -
[Walaki]D`Lair #47708 Miért és tavaly miben volt jobb a Renault Clio mint az Alfa 159? -
Nem azért mert roadster. Attól simán nyerhetne, mert azokat mindenki szereti.
Egyszerűen ugyanaz vele a gond, mint szerinted A Note-tal. Ugyanazt hozza 20 éve. Olcsó, jó, viszlát. -
a Note-ra gondoltam, de mi újat mutat? kisegyterű, praktikus, kész, mint az opel meriva,
A C30, miből gondolod? -
tudom, roadster-ek nemigen nyernek, de megérdemelné -
Na az Mx5 nem lesz az, erre mérget vehetsz. -
G_ArchAngel #47703 Nekem is az S-Max, Civic jutott eszembe, de mellettük inkább a Nissan Note és Volvo C30, amire szavaznék... -
na nehogymár GL, meg Caddy BLS stb.. :), hát nem lesz nehéz megritkítani a listát :)
amúgy sztem S-Max, Civic, MX5, Corsa közül kerül ki -
G_ArchAngel #47701 Az Év Autója 2007 díjra esélyesek listája:
Alfa Brera/Spider
Audi Allroad
Audi Q7
Audi TT
Cadillac BLS
Chevrolet Aveo
Chevrolet Captiva
Chevrolet Epica
Citroen C4 Picasso
Citroen C6
Daihatsu Terios
Daihatsu Trevis
Dodge Caliber
Fiat Grande Punto
Ford Galaxy
Ford S-MAX
Honda Civic
Hyundai Santa Fe
Jaguar XK
Jeep Commander
Jeep Compass
Kia Carens
Kia Carnival
Kia Magentis
Lexus IS
Mazda MX-5
Mercedes-Benz CL
Mercedes-Benz GL-osztály
Mercedes-Benz R-osztály
Mini
Nissan Note
Opel Corsa
Peugeot 207
Skoda Roomster
SsangYong Kyron
Subaru B9 Tribeca
Suzuki SX4 / Fiat Seidici
Toyota RAV4
Volvo C30
Volvo S80 -
én meg olyat amit nem sajnálok kivinni terepre és felvisz a hegytetőre ha kell :) -
a kímélés és a széthajtás között elég nagy különbség van. Lehet úgy hajtani hogy nem kíméled és nem is hajtod szét. De az már nem kímélés :) -
[Walaki]D`Lair #47698 De bizony -
G_ArchAngel #47697 nekem kívül lehet egy bádogdoboz, de ha erőlködés nélkül lehagyok vele egy Enzo-t, akkor azt már élvezem:)))
nekem az ilyen csajos dolgok nem kellenek egy autóba, mint ami a filmekben vannak: a fekete kanóc is visszi az áramot, nem csak a hupikék...
DVD meg zene a nappaliba való, jó autóban úgysem hallani:)
egy autó mechanikailag legyen a toppon, pláza kinézet a tökömnek sem kellene: fekete autó, jó kerekekkel, mégjobb gumikkal és egy brutál motorral, F1-es menettulajdonságokkal...
kék szűrő meg piros féktárcsa kell a halálnak - tépje fel az aszfaltot, az a dolga:))) -
Mentol #47696 Nem mondod komolyan? -
Egyet találhatsz! :) -
[Walaki]D`Lair #47694 Nekem pálfordulatom volt...-.- Én LanEvo-t vennék... -
Mentol #47693 Naja...
Borg: neked milyen autónak látszó ojjektum a tulajdonod? Már az összehasonlítás végett(1.0 Corsával állsz ki versenyezgetni ugyebár a lakótelepen). -
pl én libabőrös leszek, ha meghallom a hangját...
nem kell ahoz széthajtani, hogy szeress egy autót szerintem -
akkor miért lenne vágy, ha nem hajtja meg? pedig az autó semmi másról nem szól, belsejével nem lehet villogni :))
egy TT-ről, SLK-ról el tudom képzelni ezt a fajta vágyat, de STI-ről nem nagyon :) -
uber:)
-
A legújabb pletykák szerint az R10 versenyautó V12-es dízelmotorja az A8-asba is bekerülhet.
Cikk
Nem normálisak... -
VAZZE :DD
A "Monster" Tajima által vezetett Suzuki is komoly átalakításon esett át. V6-os 2,7-es ikerturbóval lélegeztetett motorja 940 lóerős teljesítményre és 940 Nm-es forgatónyomatékra képes. Karosszériája mindössze 1030 kilogrammot nyom, hála a rengeteg karbon és kevlár alapú építőelemnek.
-
pont a 4 ajtó a lényeg :) akinek tetszik, annak pont ez az egyik érve :)
az új STI azért nem olyan rossz belülről -
elképzelhető hogy nincs meghajtva, ha valaki olyan vette meg akinek nem annyi a pénze mint a pelyva, hanem egy ilyen autó volt a vágya. épp ezért kímélte, de már nem tudja fenntartani :c
más kérdés, hogy ebben az esetben is heti 1x minimum elmennék egy reptérre próbálgatni :)
S2000 formája annyira nem jön be :c -
Nem tudom milyen anyagot használt a designere, de nekem is kell. -
-
miért? -
Az 1.3-as nagyobb ótvar mint az 1.0-ás... -
[Walaki]D`Lair #47681 Azért ez máshogy brutális...;) -
Kéne:)