101030
.
-
Fogalmam sincs :( Drótból esetleg gyártani, kihegyezni. -
Hol lehet venni olyat? -
persze-persze -
Szerintem 4-4 jancsiszög a kerekek elé, mögé, és lesz nagy móka :D Jó esetben észre se veszi a barom, és szarrámennek a felnik is :) -
Már régóta tervezem hogy ilyen ill hasonló esetben egy remek kis acélsodronnyal rögzítem a hátsó lökhárítót mondjuk egy táblához és megfigyelem mi történik.. ;D ehh
(amugy van egy foglalt parkolónk az üzlet mögött, ahol gyakran álldogálnak +10 millás autók, és nem tudok tőlük becuccolni.. Ilyenkor születnek ezek a perverz gondolatok
)
-
G_ArchAngel #47754 én simán rábasznám a kezére a bömbi 70kg-os ajtaját, aztán hívnám a megfelelő telefonszámot...
ha menni akar előtte, akkor gyalog mehet, mert törött kézzel nem fog vezetni... -
Borg #47753 Ugyanmár.
Szimplán kiszáll az ukrán seggéigérőhomlokú, lenyomn egy sallert, és máris csend van. -
mert az ott kultúra, itt ez lenne a válasz:
,,Bazmeg mi közöd hozzá, biztos irigykedsz a kocsimra, mert egy senki vagy", stb. tahóságok... -
amugymeg ha nincs nyomi kartya az autojaban.. szedjetek le a rendszamtablajat es hivjatok vontatot... -
ja amugy tegnap egy 7 es bmw parkolt a nyomorek helyre..... csak szoltam nekik hogy haversrac... nemjo helyen parkirozo'
oszt megkoszonte hogy milyen figyelmes vagyok.
idekint ha jol tudom 250 dollarnal kezdodik a buntetes ha ilyen helyre parkolsz.. -
oda kel menni es belekarcolni az oldalaba a nyomorek jelet...
es alairni hogy nyomorek-e vagy kecije? -
na ezért haragszok, félre ne értsetek nem az autója miatt, mert egy kispolszkit meg legszívesebben ,,elgörgetnék" onnan... de ekkora taplót... -
G_ArchAngel #47747
-
"eltakarítja a kutyasmart" -
[Walaki]D`Lair #47745 Én nem...annál jobban szeretem az M5-öt...:)) -
G_ArchAngel #47744 rokkant KAMA3-t még nem láttam...:) -
Inkább Kamaz. Akkor jobban eloszlik a kár :D -
G_ArchAngel #47742 tudom, hogy morbíd, de kívánom neki, hogy egy kicsit szimmeringes agyú kripli zúgjon bele a kocka ladájával, mikor benne ül... -
[Walaki]D`Lair #47741 ...agyilag...-.- -
[Walaki]D`Lair #47740 Amúgy télleg rokkant az ürge... -
Jah. Kurvára gáz az a lámpa. Hogy jön egy ekkora paraszt ahhoz, hogy egy BMW M5 gyári designján módosítson??? -
Jaja a lámpákról ugrott be nekem is, hogy már láttam. Lázan felparkolt a zebra elötti járdára keresztben. Biztos értelmiségi ez is. -
Ez nem szokott néha parkolni a Steffania úton is? Ott is hasonló stílusbban. -
[Walaki]D`Lair #47736 Én is, itt van étterme a Thököly út Stefánia út sarkon...ez előtt 535-e volt, de ugyanezekkel a lámpákkal...brrrr... -
G_ArchAngel #47735 presztízs? miért eredetileg nem erre találták ki?:) -
G_ArchAngel #47734 ezt találná meg pár graffitiművész, ne a Combinókat -
Ez vajon mennyire tesz jót a Smart presztízsének? :DDD
-
Ezigen. 2 rokkant helyre keresztben!
A rendszám egyébként FERI-01 minden nap látom.
-
G_ArchAngel #47731 Loeb:) -
G_ArchAngel #47730 mert akkor még nem volt Peugeot 206/307WRC és Xsara WRC...:) -
LOÁL! Szerinted mi eredeti utcai abban az autóban? Ugyan mondd már meg, köszi. -
és ezen csak kacagnak az egykori Lancia Delta pilóták, hogy a Citroen soha nem fog zsinorban 6 WRC-t nyerni :P -
G_ArchAngel #47727 jó, hülyéskedtem, de számomra (Megane tulajként): olasz autó, francia autó, egyformán sz*rkupac... -
G_ArchAngel #47726 miért miből épült? palacsintasütőből?
mert ha Nyalonzó F1-es Rötyóját mondom, akkor oké, igazad van... -
Aminek SEMMI köze nincs az utcai autóhoz :) -
G_ArchAngel #47724 (és ekkor Sebastian Loeb egy jót röhögött és visszaszállt a WRC-jébe...) -
annyi bizonyos, hogy a franci autókat mindkettő kőkeményen lemossa a pályáról :P -
G_ArchAngel #47722 pedig mindkettő egy határ ürülék:)
Nincs is jobb egy ilyennél - ezt mindenki tiszteli, he feltűnik a visszapillantóban:DDD -
Érdekes, neki a Honda szivatás nem tetszett, neked meg az Alfa... vajon mi lehet az oka? :DDD -
tudom, engem amúgyse tud érdekelni ez a prémiumkodás, olyan pénzből inkább felszereltebb, nagyobb ,,nem priémiumot" vennék...