101030
.
  • Kit--Kat
    Nem is érdekel, fölösleges dolognak tartom, de elméletben még mindíg jobb ha ott tombolják ki magukat az emberek.
  • desigo
    Jó sok kopaszt akarsz látni?

Én a Subaruk hangjáért szeretek kijárni.Nameg a füst és a gumi illatáért:)
  • DanielT
    Miva' 'tán fáj, hogy egyetlen kommersz olasz (Alfa, Fiat és egyéb autóipari tévedések) sincs az indulók között? :D

Akkor gyere ki a Ferrarik és Lamborghinik miatt.
  • Kit--Kat
    Áhh akkor én kérek elnézést tényleg benéztem:/
    Ahhoz meg külön gratulálok....
  • DanielT
    Igen. Ez gyorSASÁGI országos bajnokság. Astra kupa, Clio kupa, Swift kupa, Forma autók versenye stb.

A gyorSULÁSI versenyen annyian vannak, hogy mozdulni sem lehet. Oda is megyek.
  • fifi
    netán valószínűleg igen...
  • Kit--Kat
    tudom gyorsulási verseny... vagy netán rosszul vettem ki?!
  • DanielT
    Itt valakinek fogalma nincs róla miről beszél :D Melyikünk az vajon? :D
  • Kit--Kat
    nem kell minden hülyeséget átvenni külföldről...
  • desigo
    Komoly kultusza van nálunk:(
  • Punker
    lol
  • DanielT
    Voltam ma a gyorsasági OB Euroringi futamán. Olyan 20 főre saccolom a nézők számát, de ezek nem egyszerre voltak ott, hanem úgy 3-4 óra alatt fordultak meg ennyien. Totális dögunalom, mivel egyszerre csak egy autó indult, tehát nem vol állórajtos zászlós verseny, mert túl keskeny hozzá a pálya. Néha mentek egy-egy kört a kategóriák és ennyi. Böá.
  • GregSB
    Ja én azt hittem arról van szó hogy "mi lenne ha hozzádvágnának egy R32-es Golfot"

Nem is az STI Focussal, meg Type-R Civiccel kell összemérni, hanem az 3ezer cc-s BMW 1-el, meg az S3as Audival.

• DJ Bee18
    nem véletlenül 13-14 misi... Annyi pénzért jóhogy jó, kétszer annyi mint a GTI
  • DJ Bee18
    legjobb ár/érték

micsoda??? az R32 13 misi, miről beszélsz?
    de a fotón az egy fehér GTI

amúgymeg a GTI számomra nem a legjobb, a Focus ST, na az igen :)
  • GregSB
    Egyébként sima Golfot én sem vennék, az áráért tényleg vannak jobb alternatívák, de az R32-től nincs jobb ár/érték arányú "hot hatchbak" jelenleg...
  • GregSB
    "It just feels Golfish. And it keeps on feeling Golfish when you turn the key and set off. The ride is comfortable, there’s no unnecessary noise and everyone has lots of space. A lot more than they’d get in, say, a BMW 1-series."
  • Joey_The_Man
    Biztos jó egy reptéren, de nem a magyar utakon... És nem hosszútávon..
  • GregSB
    Én meg nem adnám el, mert rohadt jó kocsi az R32-es Golf.

Érdemes elolvasni mit ír róla Clarkson a Times Onlineon. Aki követi a cikkeit az tudja hogy nem igazán kedveli a VW-t, az összes eddig teszteltet (passat, jetta, sima golf) jól lehúzta, viszont az R32 Golf volt az első autó, amire 5 csillagot adott. SZVSZ nem véletlenül...
  • [Walaki]D`Lair
    hagyjad má...nincs annak semmi baja...
  • Kit--Kat
    Én is eladnám, vennék belőle 1 Mazda 6ost vagy Alfa Romeo 159est.
  • Kit--Kat
    Akkor meg mit panaszkodsz itt, hogy uncsi a felhozatal, ha te is beállnál a sorba?!
  • desigo
    Az IS 200 az űber de az RX8at hordhatnád folyton motorcserére:)
  • [Walaki]D`Lair
    én is eladnám...az árából meg vennék egy használt régi Lexus IS200-at...vagy egy használt mazda RX8-at...:))))
  • CSOCSO
    "oke"
  • desigo
    Hát ezt nem szeretném meg az tuti.
    Kivinném csapatni aztán mehetne is az eladásra...

• G_ArchAngel #47813
    nem, elfogadnám, aztán eladnám...
    nekem már a pakolhatóság, kényelem, és használhatóság fontosabb...

egy 2.0-es dízelmotor, 300Nm-rel, 150-170LE-vel bőven elég, ez mellett 4(5) felnőttnek elég hely és nagy csomagtér - kutyákkal, élettárssal, hetente 1× megtett Balaton-Budapest úthoz ez a normális számomra...
  • Borg
    Az kicsit más, hogy ha már van megszeretném.
    De ha még nincs, akkor ANNYIért már tuti nem golf gti-t vennék.
  • CSOCSO
    ... mindegy.... ha egy gti 5 os golfot raknanak a kis !@#%ad ala azert nem adnad vissza sirankozva...
    persze jozav eszed mondana hogy ooo miert nem egy mittom en mit kaptal.. de nem lenne vele sok bajod......
  • G_ArchAngel #47810
    ezek a Golf-ok, már nem a legendás Golfok, mint az I-es kabrió vagy II-es GTI...
    szar az összes, megbízhatóságra semmiben sem jobbak, mint a francia/olasz autók ráadásul ugyanannyiért sokkal rosszabb felszereltséggel és drága, inkorrekt szervízhálózattal...
  • CSOCSO
    venni nem vennel... ezt gondolta mindenki.. vennel vvalami mast ami aszed meg ugy hallottad hogy sokkal jobb de ha lenne egy 5os golf gti-d biztos vagyok hogy megszeretned.. nem azert mert golf.. tolem a golf jeleket is kiszedhetnek a kocsibol. hanem azert mert jol megy meg kenyelmes... stb
  • desigo
    haggyad már

itt kb 1.4-esekkel mászkálnak...

az életben nem vennék trágya golfot
    ccc
  • CSOCSO
    mer te nem lennel gizda ha 5 os golf gti-d lenne....
  • CSOCSO
    hat en is elobb vennek egy golf r32 est mint akarmilyen alfat:D:D:D:
  • DJ Bee18
    Persze, rengeteg magyar németbuzi
  • desigo
    Így van!
    Szánalmas a sok kis takony gyerek aki úgy feszít az anyuéktól kapott 5-ös golfban mintha egy Ferrariban ülne.
  • G_ArchAngel #47803
    magyaroknál ez a divat...
    VW, Audi, BMW, Mercedes - a többi nem autó itthon:)

egy Golf-ot többre értékelnek, mint egy fullos 407-est vagy Alfát...
  • CSOCSO
    nahja...
    amugymeg ez a sok bomos... sehol egy jaguar vagy valami lexus:D vagy valami maaas.. mindig csak bmw
  • ChevyG #47801
    fontos dolog
  • DJ Bee18
    marha vicces, nem jár alanyi jogon, még az életüket egy fokkal könnyítő tólószékért 1,5 milliót is nekik kell fizetni... Cserélj velük akkor, hidd el inkább trabantja lenne, ha tudna járni.