101030
.
-
[Walaki]D`Lair #47879 0.7liter 75ló turbó :) -
:D -
ZsirosKenyer #47877 pont az USA-ban, ahol ha büffögsz a kertedben beperel a szomszéd?
szerintem fenyegesd meg őket és követelj mondjuk egy 350Z-t helyette ;) -
ja es szarny sincs rajta...
es semmit nem akarnak kicserelni nekem.... -
helyette adnak egy olyan sciont ami kicsit fiatalabb es nem kapok hozza se cold air intaket.. se dvd playert.. se megan racing headert se nippon racing felniket se falken gumikat se ulteto rugokat.. kerdes??? :( -
Verd ki a balhét és cseréltesd ki egy drágábbra vagy perelj tőlük jó sok kártérítést:) -
nincs idom atszamolgatni... scionnal 14.5 gallonos tankbol 13 at fogyasztottam ki ez ezalatt mentem 355 merfoldet.. ha jol emelxem ez 27 mile per gallon.. es utcso cseppig olyan 390 merfoldet mentem volna.. nah aki akar szamolhatja a literes fogyasztast.. mennem kell.. ja amugy holnap reggel eldol hogy vissza adom sciont... megcsinaljak vagy kapok helyette masikat. mert a grounding kit bebasz es leall az auto non stop... nahbye -
Elég sokat fogyaszt nem?
Én jóval kevesebbre gondolnék.
Az 1.6-os A3-as fogyaszt 7.5-et amiben volt minden(dugó,pest,autópálya stb...
jah és ez több mint 1 tonna:) -
én azért olyan 10sört meg 3-4 deci szilvát gond nélkül /be/fogyasztok :)
néha egy kis Uni, de nem sok, mert olyankor mindig verekedés van ;P -
anyám nem vezet melettem
én meg nem figyeltem még mennyit fogyasztok:D
-
[Walaki]D`Lair #47869 Bizony ez így van!
Ha anyám vezet->5.5-6 liter
ha én-> 6-6.5
ha apám akkor 8 :D:D:D:D
Ja, a smartról van szó:DDD -
jajó...
-
Azt se tudom hol van :) (nem vagyok rá büszke) Csak most valahogy ez ugrott be :) -
OFF:
Tán ismerős vagy Mezőtúron?
[szomszéd város>>>ivócimborák] -
Így van.
A másik: "Hö bazeg az enyém városban 7 et fogyaszt!"
Jah... Mezőtúron bazeg. Mennyit fogyasztana Pesten... Pesten is hol? Rendszeres körúti dugóban? Stb stb... A gyári adatok tökéletesen elegendőek tájékoztatás szinten, utána annyi tényező van jelen, hogy lehetetlen objektíven mérni. -
én egy kurv@ bagy csattanás óta tatásan vezetek, már kifejtettem korábban is :) -
ZsirosKenyer #47863 még a feleséged is sportosabb mint te? :P -

a fogyasztás relatív
pl ha én vezetem a a kocsimat:5
ha feleségem akkor:7.5
katalógusadat: 6.2
akkor mennyit eszik az autó? :DDD -
Rakjanak be egy 1 hetes jogsival rendelkező habzószájú vadállatot hegynek felfelé amikor a fogyasztási adatokat mérik, vagy hogy képzeled? Az rendben, hogy kritizálod őket, de akkor mondd meg hogy lenne a jó. -
és az a bökkenő, hogy a 6 hengeresre ezt írják:
Üzemanyagfogyasztás átlag l/100 km
10,5
csak másfél liter a diffi? :DDD És már ez is a lehetetlen kategória :) -
de tojok rá :), mit izgat minket, hogy ott mennyit zabál? :). Ne értsd félre, az összes autógyárt kritizálom emiatt a steril környezetben mért fogyikkal -
SSK? :D Bár azt nem hiszem. -
Jól lehet vele szántani. -
Olyan körümények között ahogy a gyártók mérnek simán hihető. Főleg, ha nem felejtjük el, hogy valszeg csak 6 henger dolgozik átalános igénybevételnél ahogy ez megszokott a 12 hengereseknél. Márpedig város (50km/h) országút (90km/h) autópálya (130km/h) vegyes üzemmódban semmi baj nincs ezzel a megadott értékkel. -
de ne állítsunk baromságokat :), hogy hihetetle, milyen keveset fogyaszt :) -
G_ArchAngel #47854 szerinted, aki ilyet vesz, annak az az első kérdése a szalonban, hogy mennyit fogyaszt?:) -
A hiteles forrásból származó információk szerint ugyanis bemutatni készülnek minden idők legerősebb, személyautóba szerelt dízelmotorját.
A szuperdízelt a Q7-be szerelve mutatják be, értékei pedig valóban döbbenetesek. A részben az R10 versenyautótól eredeztethető hatliteres, V12-es erőforrás legnagyobb teljesítménye 500 lóerő, maximális nyomatéka pedig 1000 Newtonméter, utóbbi értéket ráadásul 1750 és 3000 közötti fordulatszám-tartományban végig rendelkezésre áll. A hatalmas teljesítmény mellett a motor meglepően környezetbarát, ugyanis már most teljesíti a 2010-ben életbe lépő Euro 5 károsanyag-kibocsátási normát, fogyasztása pedig kifejezetten kevés: vegyes használatban a gyártó szerint mindössze 11,9 liter gázolaj kell neki száz kilométerenként.
Aha, persze, 11,9 liter.... -
ááááá
a lényeget nem is mondom, tegnap láttam egy piros merci kabriót, valamikor a 30-as 40-es években épülhetett, álom szép volt :) -
G_ArchAngel #47851 Private Gold? -
Jóvan. Nézze mindenki azt amit akar. -
ilyen módon igen, egy jó kis OFFroad-os balhé az már más ügy :) -
G_ArchAngel #47848 akkor siklóernyőzz:) -
[Walaki]D`Lair #47847 Sztem semmi nem múlja felül egy hegyről lejövés izgalmát...;)) -
[Walaki]D`Lair #47846 bruhahahaha :D:D:D -
Hát a Smarttal meg tök mindegy, mert oldalról se takar ki többet a tájból, mint szemből :P -
Igen, mindenki tud, de csak egyvalaki a leggyorsabban. -
[Walaki]D`Lair #47843 egyenesen mindenki tud menni...keresztbe sokkal izgalmasabb:))) -
Nem is az utakra valók az M5-ös M6-os BMWk megy a Subaruk,EVOk... -
Fölösleges dolognak tartod az autók erőpróbáját? Hm. -
Én nem a kopaszokat nézem hanem a kocsikat és a csajokat.