101030
.
-
Borg #47919 Ilyen autóba szvsz nem való a 2 liternél nagyobb motor. A civic téma sosem erről szólt.
Akkor ott az Accord Type-S, vagy a Legend 3.5-es V6-osa. Az is valami 7000 fölé pörög. Az amerikai accordba (Acura TSX) rakják úgyis, valami 285LE-vel. -
a 2,2-es király lett volna :). Pörgős, de lenne nagyobb űr a hengerekben :) -
Borg #47917 Fenéket. Ebbe nem való nagyobb motor.
A célközönség annak örülne, ha még több pörgéssel még több LE jönne ki ugyanebből a köbcentiből.
Volt tervben egyébként egy 2.2-es motor, 220LE-re taksálták, de aztán mégsem az lett benne. Lehet azt tartogatják az RR-be.
Viszont akkor még mindig ott a súly, és a futómű kérdése. Egyikben sem alakít valami nagyot. A gyorsulása ugyanúgy 6.6, mint az előzőé. -
Rakjanak bele inkább normális méretű motort 2.5 liter felett és akkor nem lesz ez a szenvedés.
Egyébként meg lehet, hogy felesleges is, ebbe a kategóriába bőven jó. -
Borg #47915 Honda announces new Civic Type-R
Hát-hát...
Ugyanabból a motorból, kis módosítással 200 helyett 201LE, de 7600 helyett "csak" 8000-nél. Ennyit az euro normákról :) Viszont még mindig turbó nélkül, még mindig jó pörgősen...
Asszem elkönyvelhetjük, hogy olyan autója már nem lesz a Hondának, ami a 4-5-6gen vt/vti (type-r) utódjaként tekinthető.
Állítólag kijönnek még egy Type-RR változattal is, de szerintem inkább ezt csinálták volna meg ütősebbre. -
Az Opellel nincs bajom, de a VW -től köztudottan hányok. -
G_ArchAngel #47913 biztos, hogy látni szeretnéd magad?:)
(amúgy én inkább beadom a verdát egy autókozmetikába - szerencsére a XVII-rekreb van egy minőségi vállalkozó, akihez 1-2 hetes várakozás után lehet bejutni, annyira jól dolgozik...) -
valóban :) -
azért ne mond, hogy a VW vagy az Opel sok izgalmat hozna az életedbe... -
Crash Test - 525 Bmw Vs Volvo 940
Crash Test - Opel Corsa VS Mercedes Benz S klasse
-
Add el és vegyél belőle egy alap, nem stainless steel verziót, meg egy szép pici tükröt.
-
Veszel polírpasztát, és egy polirozó gépet, ami ugyanaz mint a flex, csak nem egy körpengét raksz a végére, hanem egy szivacsszerű polír cuccot. akármelyik barkácsboltban kapsz ilyet potom pénzért, főleg amcsiban. -
van nekem a stainless steel leomlom vagy micsodam az autoban..... a tukorkepem elegge homalyos mondhatni dzsuvas... hogyan lehet azt megoldani hogy szep fenyes legyen es kiralyul lathassam magam benne?:D
polirozni kene vagy mi?
-
Akartam én is mondai, no de mind1 no flame:P -
Érdekes mikor az olaszautóknál mondtam hasonló példát lehordtál nagyon :P Eléggé kettősmérce powah ember vagy :P -
Hátazért ez nem ugyanaz...
Mert megérteném az érvedet, ha a Japán autók csúnyák lennének, de minekután néhány német márka igencsak kezd designban hasonlítani a japánokra...
Én inkább azt mondanám, hogy kinek mi... -
Évente 1400-an halnak meg autóbalesetben nálunk:( -
Ez jó post
-
Tudod, úgy van ez a kocsikkal mint a nőkkel... mások az igények.
Mindig otthon vár megbízhatóan, finom vacsorával, soha nem hagyna el:
LEHET, hogy egyszer megcsal vagy elhagy.
Tudod mit? Vállalom a kockázatot! :D De örüljél nyugodtan, a japánok a legmegbízhatóbbak és ebben 10 éve semmi új nincs. -
ezt eddig is tudtuk, hogy a japók verik a németeket :) -
Borg #47899 Hogymikvannak kérem, hogymikvannak... -
merci powa ;) -
ezt nézzétek meg, félelmetes. -
Naja.. nem akartam mondani, de városban(Bp) bedurrant 12 litert simán, és a leírt körülmények között a 9.5-10 a reális. -
és 7,5 liter? az az 1,6-os? pedig az a VW 1,6-os nem éppen a fogyasztásáról híres :), egy előző Passatban 10 körül zabál, ilyen körülmények között... -
Amíg ez Kínában marad addig jót tesz a világnak... kicsit megfogyatkoznak legalább :D -
9.000.000 = túlélés
900.000 = halál
pénz beszél ;DDD
Landwin kívülről ;D -
ZsirosKenyer #47892 ez a kínai verda? újonnan 900 000 Ft nem? =D
egy kis kontraszt :P -
Landwin Crash test
Ilyennel nem akartok járni ;) -
[Walaki]D`Lair #47890 Brabus :)
Egy sima smart eljár 4 literrel is városban, a dízelről nem is beszélve... -
Nem is arról van itt szó.
Csak nekem kicsit soknak tűnt a Smart fogyasztása... -
Totálisan mindegy. Nem mérvadó így sem. Sehogy nem. Saját kocsival lazán 6 literes fogyasztáskülönbséget produkálok 2 tankolás között használattól függően. -
Hm
Budapesten,Siófokon,2 órás dugó,autópályán 150 utazó 180 előző sebesség,augusztusban,klíma ment,2-en ültünk benne,lakott területen kívűl a táv fele(ez nem autópálya tehát kb 100 km/h),előzés volt jó sok:)
Nem katalógus adat hanem 2x fullra tankoltuk majd kiautóztuk... -
[Walaki]D`Lair #47886 Még nincs, csinálják hozzá a szívócső T elágazóját...de elvileg a héten kész lesz :) -
kártérítést követelnék, micsoda dolog ez? menjenek a fenébe -
Már megint semmi értelme a hasonlítgatásnak. Mennyi város? Melyik város? Mekkora dugó? Milyen sebességgel? Autópályán milyen sebességgel? Melyik évszakban? Volt bekapcsolva légkondi? Hányan ültek az autóban? Országúton hány lilóméter? Előzés volt -e sok?
Mégegyszer mondom baromság az egész, így kijelenteni, hogy mennyit fogyaszt. Katalógusadat. Kész.
-
az lesz -
lehet hülye vagyok de ez tetszik :)
-
az túlzás,hogy liter
7 decis:))))
Rajta van már a lefújószelep? -
[Walaki]D`Lair #47880 Ki ne cseréltesd...dobd ki a picsába a grounding kitet azt csókolom...