101030
.
-
amugy a fifth gear az angol nem amcsi:) -
attol fugg mekkora RC auto.. ha 1/8-1/10 akkor annak csaka gyorsulasa fasza.. ha 1/5 akkor annak lehet jatszani az attetelevel.. mehet 100 al is vagy tobbel... szal.. kanyarokban semmi nem veri oda az RC-t nohde nemtom mi ertelme lehet az egesznek
amugy torrentrol lehet leszedni.
torrentet nem hasznalok de szerintem tuti van aki tud segiteni. -
Most komolyan a Cooper mit akar az ellen? -
Sziasztok mániások!
Volna itt egy Cikkem miszerint Szeptember 25-ei Fifth Gear adásban összeméri erejét egy Elektromos RC autó és egy Mini Cooper S. Honnan lehetne megszerezni ezt az epizódot? Elsősorban CSOCSO segítségét kérem, hiszen ő jobban képben van eme amerikai adásokkal.
Előre is köszi!
-
-
adatok is vannak? -
Elég veszélyes:) -
Érdekesen néz ki... -
Városban legjobb legyorsulni vele a tunner suzikat ;D
-
ZsirosKenyer #48070 azoknál egyértelmű hogy igényesebb.. -
nekem pl. jobban tetszik, mint a benyomott seggű alsó-közepesek :) -
ZsirosKenyer #48068 Mert egyszerűen ez az első benyomás a kombi autókra..
Persze vannak hi-fi őrültek akik imádják telepakolni a seggét hangszerkóval, nameg a vállalkozóknak is hasznos lehet akik egész nap árut cipelnek. -
ezt nem értettem soha, mi ez a sztereotípia, hogy csak többgyerekes család vegyen ilyet? :DD Mert általában ezt hallom -
Főleg a hátulja tiszta Micrás... -
Lehúzták az előző Corsat annyiszor, hogy unalmasan néz ki, nekem 1000x jobban tetszett, ez 1 ilyen komolytalan Micra szintete idéz. -
ZsirosKenyer #48064 hát érted...
-
Nézegettem ma pár új Opel Corsát.Hát nem vagyok elájulva tőle.
-
ZsirosKenyer #48062 beleképzelem magam 40 évesen 2 kölökkel..
egyelőre nem jön be.. :/ -
Kia Cee'd Sportkombi
Nekem teccik, biztos nem lesz rossz autó, de sokkal olcsóbb se :) -
Borg #48060 lol -
Amit kap: fanboyok bosszúját ;D
Csocso: veled meg alpítok egy international honda killer clubot, és lesz majd talink meg minden, ahol zúzunk hondákat.. ;D
(persze ez azon múlik, hogy hondám lesz-e vagy sem
)
-
ZsirosKenyer #48058 mégis mit vár Mr. Hondakiller ?
-
ahh.. irigyseg vagy nem.. egyszeruen ilyen az emberiseg:D jo baszogatni masokat:D -
Negatív hullámokból ítélve sok irigyed van errefelé ;) -
nagyon ígéretes... :D -
ZsirosKenyer #48054 csak nehogy leállítsd a motort
-
azalatt a 3 ora alatt nem volt baja.. sooot azota meg mentem 70 merfoldet.. azota se volt baj -
ej-ej ezek a negatív hullámok :D -
ezt 3 óra alatt állapítottad meg? ha 3 hét múlva sincs gond akkor kezdj örülni :) -
meghoztam az automat.
mukodik mint atom.
-
kesz az autom
ize.
azt mondta a csako hogy szerinte kurva jo az auto es semmi baja mar.
remelem is hogy igy van. ma hozom el -
kb annyira hasonlit a gallardora mint az audi r8 ra.. szal az r8 is hasonlit a gallardora.. vagy vica versa.
amugy meg kitudja.
termeszetesen elofordulhat hogy kamu... mondjuk anno a skyline gtr kamukep szinte valosagga vallt -
ezért bunkó dolog ilyet mondani, hogy engem védjen, a többi csóró meg megdögölhet...
Amúgy sztem nem ronda, csak idegesít, szeretem a nagy ablakokat. Az Audi A3-ban is utáltam ülni -
Pontosan emiatt valószínűleg kivégzi az adott autóban utazókat, aztán pedig felborul (és lehetőség szerint kivégzi a saját utasait is...) -
Csak kíváncsi voltam, mert láttam ma egy fekete hatch-et és gondoltam te vagy az.. -
Borg #48044 Teljesen mindegy, ebből a szempontból.
A SUV-nak bármilyen kisebb, közpes, vagy akár nagyobb autó is könnyű préda, mert szarul az ablakvonalon, vagy a felett találja el az autót, a lökösével. Ezért kúszik felfelé minden újabb autó oldalsó ablakvonala is egyre inkább (ami ocsmány dolog szvsz). -
én Ladában nőttem fel, és élek :DDD -
de szted van a batár, és a Corsa? köztük is van választási lehetőség... -
Borg #48041 Miért, mi lenne ha az?
Amúgy nem. -
Mer egy SUV aztán maga a fogyásztás koronázatlan királya..
Borg, az autód rendszáma nem ENU véletlenül? :)