101030
.
-
[Walaki]D`Lair #48160 Hát izé, sztem baromira nem hasonlítanak...:) -
Fenébe, mire javítottam volna lejárt a szerkesztési idő. Mindegy, úgyis látja mindenki amit te nem akarsz észrevenni :DD Ja, mer' HONDAAAA :DDD -
Borg #48158 nálam egy piros kereszt -
Borg #48157 Tényleg, minden porcikájában hasonlít rá :DDDD
Keresek egy képet a kispolszkiról is, hátha... -
Mi más lenne? -
Borg #48155 Remélem a másik a C6 akart lenni. Had nevessünk már :) -
Ja, ebbe nagyon nehéz. Amikor ránéztem az első linkelt képedre el is csodálkoztam, hogy miért linkelsz be Citroent.. Aztán láttam, hogy nem történt itt tévedés, Honda a kis drága. :D
-
Borg #48152 Minden dizájn autó megosztja a közönséget, szal... ez egy futurisztikus forma, nem fog mindenkinek tetszeni. Speciel a hátulja nem jön be, de minden más igen. Marha jó lapos forma.
Meg ebbe nehezebb belemagyarázni más márkákat, mint a mondeoba :)
-
nekem csak kinézetre nem tetszik... tisztára olyan, mint vmi felfuvalkodott uj Civic :S
régebbbi civicekkel nincs bajom, csak ezzzel az ujabbal -
LOL! -
Borg #48149 Szerintem egy bant nyomok neked mindjárt. -
Remélem nem ez volt a mai első és utolsó Honda related hír :PPPP Valamit nyomjál még, mert annyira érdekel mindenkit :DDD -
-
Borg #48146 2008-tól szériagyártásban a hidrogénhajtású Honda FCX

-
ja a tegnap belinkelt mondeo az ST csúcsmodell volt, hát ahhoz képest nagyon szolidnak tűnik, az alap vajon milyen lesz? :) -
[Walaki]D`Lair #48144 230 felett eléggé szarul megy...:DD:D:D::D:D:D:D:D -
szep/... jo 5 mp-s volt -
Jaja :) Aszfalton kezdik húzni, aztán ráhúztzák a fűre és ott már végképp nincs esélye.
Egyébként most találtam:
S600 biturbo acceleration -
De most ez miért baj?! Akkor nem lenne ilyen szép:) Amúgy 1x megéljük majd a probléma mentes Alfákat, remélem az a fricc végre rendet tesz a cégnél.
Jut eszembe javítsatok ki, de ha jól tudom a Maseratinak a Ferrari fejlesztett motorkat ill azokat alakították át, ergo ezekben is Ferrari származású motor lesz. Ez azért nem hangzik olyan rosszul. -
az mikor elhuztak az autot a fuvon..?:)
amugymeg azt irjak 4 mp alatt van 100 on szal jelentenie kell valamit. -
Kb semmi. Nem láttad azt a Top Geart, amiben az előző 6ezres V12-es biturbo CL-t tesztelte Clarkson? Egyszerűen nem tud ennyi erőt (több mint 700Nm forgatónyomaték) átvinni az útra effektíven a kocsi, állandóan elpörögnek a kerekei, ha meg kipörgésgátló bekapcs az jelentősen visszavesz a teljesítményéből. Így papíron nagyon jól hangzik az ereje, de igazából parasztvakítás :) -
4mp alatt van 100on...... -
CLK DTM AMG (nemet nyelven)
KELL!!!! -
LOL. -
Pár év múlva a bugatti majd kitalál újat:) -
"but the big fun is reserved for the CL 600, which receives the Brabus 6.3L SV12 S Biturbo replacement engine. Its 730 horsepower is enough to make even the forthcoming CL 63 AMG weep. Tires will be happy to know that torque is electronically limited to just 738 lb-ft. That should enable them to last hours instead of mere minutes."
mi lesz itt???????????????????? par ev es a bugatti teljesitmenye nem lesz nagy szam.. kivancsi lennek hogy 730 loval mit tud a kicsike. -
az szép
u.i.: pont ilyesmi bill.-em van :DDDD -
ma találtam a jobb hátsóban, ha valakinek hiányzik, szóljon
-
nekem is lesz olyan a scionon:D:D:D marmint disz diffuzor -
szerintem is.. mer ALFA! -
ja látom ez is kezd bunkeresedni
pedig az S-MAX-on jó nagy ablakok vannak
-
jaja, most figyelem csak, diffúzor utánzat van a hátulján? :DDD nagyon sufnituningos :) -
jól néz ki:) -
Segge olyan, mint egy ^_^ szmájli :P -
Mindegyik* szót** -
Neked meg mindegy LOL-lal kezdődik, vagy végződik. Néha beékelsz közéjük egy BMW sót. -
de nem értem, mit kell fojton hasonlítgatni, ennyi erővel minden szedán hasonlít :) -
ez hozzáképest egy tök átlagos, kicsit amcsi formavilágú gép :) -
Nem azt mondtam hogy tök ugyanúgy néz ki, hanem azt, hogy amint ránéztem az accord ugrott be.. BAH mit kell ezen ennyit feszülni ^^ 
#48120: Erre hasonlít pedig.. Csak nézd meg a hűtőmaszkot, vagy a csíkot az oldalán..
-
Tuti arra gondolt. Mert ugye mi másra is gondolhatott volna :DDDD