101030
.
-
Mentol #48200 Csá!
Tud valaki egy linket a WRC2006 ciprusi futamán készült videóhoz? Állítólag nagyon jó volt, de lekéstem a TV-s közvetítésről.
KÖSZI!!! -
kopar.. meg gyalogod.. bazz... kiborit ez a bill. -
Borg #48198 nem dodgempálya :D -
[Walaki]D`Lair #48197 hüüülye :))) -
Ja villogtak és dudáltak, hogy tünés az útból :D -
[Walaki]D`Lair #48195 A múltkor is volt itt valami ilyen gumballhoz hasonló akármi, jöttek szembe velem a podmaniczky úton...én meg villogtam meg integettem és ők meg vissza ugyanezt...jóarcok :)) -
gyonyoru... osszetortek egy RR phantomot.... osszetortek egy murcielagot... viva la bam hulyegyerek meg korbehugyozta a gallardojat.. de ugy kokemenyen........
ja amugy ma lattam egy Ferrari F40 et az egyik haz elott parkolni!..... -
gyalogod atkelon.. lol.. jarda!!!1 szal a jardan atmentek hogy kikeruljenek egy kopar kocsit. -
lol most nezem a 2006 os gumball videokat. a videon eppen budapestenv annak. bazz hogy ezek mit muveltek?:D
valamelyik hid ( lanc vagy margit. nem is tudom) labanal atmentek par autoval a gyalogos atkelon.. meg a villamos utjan mentek meg ilyenek:D
mivelhogy borzalmas forgalom van Bp-n.. -
Borg #48191 Sorozatgyártásról volt szó, ugye, de ez már legyen mellékes. -
Szép lehet, én szombaton miskolcon búza tér utáni kis utcák közül vhol meg akartam fordulni, ugye padka végig, szűk utca, volt egy kocsibejáro ahol ien döntött volt a padka(40 fok kb), fel még ment is de lefele jövet a pözsó 206 orr felakadt és a padka igy kb leszedte a rendszámtábla alatti elemet. Valami 12 fülecske tartja, ebből 8-9 kiakadt és lógott kb a kocsi eleje grr. Szerencsére sikerült viszapattingatni de megizzadtam, + aza hang amikor a padka kaparta le áá:/ -
Jah, jó lett volna ha az új belsejét kicsit egyedibbre csinálják. Még a kormány is a BMWből való :( -
Nekem a régi jobban tetszik sokkal :) -
Nagyon szép az új!:) Főleg az eleje. Ehhez persze megfelelő alap is kellett:) -
Ez volt ami a 8as BMWre épült:
Ez pedig az új:
-
Nem, amiről te beszélsz az a 8as BMW-re alapult és nem prototípus volt, gyártották. Ez az újabb, a 6os BMW-n alapszik. -
Ahogy CSOCSO mondaná: "Tiszta futurika" :D -
Uhh, állatul néz ki, jöhet egy ilyen :) -
Valaki nyisson már egy "Megbízható szerelők" vagy hasonló nevű topikot. (én elvből nem nyitok egyet sem) Különösen kényes téma amikor van valami gond az autóval, hogy olyan helyre vigyük ahol megbízhatóan javítanak és nem lehúzás.
Onnan jött az ötlet, hogy hétvégén lereszeltem az egyik felnimet egy padkán (kereszbe csúszás után durr neki oldalt, rohadt csúszós díszburkolat grrr) és kb 40 centi hosszan konkrétan hiányzott a felni pereme. Elmentem ma a felniklinika.hu javítóhoz, ahol úgy megcsinálták, hogy még mindig nem hiszem el! 8500 ft volt az egész centírozva.
A másik jó hely a horpadas.hu ahol szintén nagyon szépen dolgoztak már nekem, igaz, ez egy elég drága dolog, egy 4*4 centis kis benyomódást olyan 27,000 körül javítottak, de legalább szépen.
Szerintem mindkettő bárkivel előfordulhat és nem árt, ha tudja, hogy hova érdemes fordulni.
-
tudtommal nem lehet -
Helo,tudom nem a témához tartozik de lenne egy kérdésem van egy szakmám és leszeretném tenni az autószerelő szakmát és hallotam ojat hogy az autoszerelő szakmához már éretségi kell ebből mi az igaz?? lelehet tenni éretségi nélkűl is??
kőszőnőm a segitséget előre is -
Á, senki nem előzött meg senkit. A Hondát meg nem is fogják soha :DDDDDDD
"BMW has already gained more than 100,000 miles experience, driven on public roads, with the world’s first hydrogen powered car, the 750hL. It used a 204 horsepower V-12 engine to accelerate from zero to 100 kph in 9.5 seconds and to reach a top speed of 226 kph. The CO2 emissions are zero.
In 2001, BMW used the CleanEnergy World Tour to call attention to the technological and potential consumer benefits of hydrogen powered luxury vehicles, and also initiated discussions with government officials and the fuel industry about infrastructure. BMW is working toward the goal of having at least one hydrogen fuel station in each of the major EU cities by 2005, with a larger network phased in by 2010."
"BMW H2R Sets Nine Hydrogen World Speed Records" -
Borg #48178 "Ennek, és a hidrogénkutak hiányának köszönhető, hogy a Hydrogen 7-est, bár több százat készítenek belőle, egyelőre nem vásárolhatja meg bárki, egyelőre csak a gyártóval való megállapodás alapján használhatja a típust néhány kiválasztott."
Akkor hát ennyit a sorozatgyártásáról :)
A Honda a public beta tesztet hirdette meg lényegében 2008-ra, míg a BMW-nél ez baráti alapon is csak a zárt körű tesztnek nevezhető. Szal senki nem előzött meg senkit egyelőre. -
egyedi autó az is, ez is, nyilván ugyanannak az orosz faszinak csinálta az a:level -
Nyilván, mert az votl a prototípus.
amúgy volt ennek a Volgának egy lebutotítottabb változata is, amiben asszem csak valami 140 körüli LE-s motor van. De szinte ugyanúgy néz ki. na az valami 5-6 milláért kiáltották ki :D -
"szinte megszólalásig ugyanúgy néz ki, mint a 2001-ben bemutatott Volga V12 Coupé"
Coupé=/=Roadster :) -
Hidrogén is brümmöghet :) Mivel a hidrogén belsőégésű motoroknál a hidrogént égetjük el, azaz kap oxigént ugyanúgy mint ahogy a benzines autók. csak itt nem a szénhez kapcsolodnak az oxigén atomok, hanem a hidrogén, azaz lesz co2, co helyett h2o azaz víz, mint kupufogó gáz :) Tehát az elve szinte ugyanaz. Csak mást égetünk, nem benzint. -
Ezt így látatlanban nem jelenteném ki :). Szted mennyit kérnek majd egy ilyen hidrogénüzemű gépért?? :) -
[Walaki]D`Lair #48172 Igen? BMW M6? télleg baromi régi...:DDDDD -
ez már rohadt régi. kb 3-4 éves. -
az mire nem elég? gondolkodás nélkül megvenném -
ZsirosKenyer #48169 addigra felnősz és nem akarsz brümmögni -
Épp most néztem, ez gyönyörű.. kéne =) -
Volga 6os BMW alapon
Nekem bejön :) -
Elkéstek.
LOL. BMW. LOL.
:DDDD -
persze ettől még ugyanugy lehetnek brümmögős autók majd
-
pedig benzin nincs örökké és idővel elfogy -
Inkább világvége, de nem akarok brümmögésmentes autókkal járni.. Egész gyermekkoromban brümmögtem, mosmá igaziból is tok brümmögni, EZT NE VEGYÉÉÉK ELLL!

-
A hidrogénnel működő FCX-ben egy 129 lóerős teljesítményre és 256 Newtonméter nyomaték előállítására képes motor van, ezzel maximum 160 km/órás sebességet tud elérni az autó,á
:DDDDDDDD -
Borg #48161 Erről van szó.