101030
.
  • DanielT
    Ugyanolyan egyesélyes meccs lenne mint a BMW és a Honda között :) Egy Civiccel életében nem történt még ilyen megtisztelő dolog, hogy egy 323-assal szerepelt egy összehasonlításban, mégha csak jelképesen is :DD
  • SötétBarom
    Nemtudom látta-e valaki azt a south park epizódot, ahol kis barátaink bunyót rendezett a két idióta részvételével, és lehetett fogadni.. Na valami ilyesmit kellene összehozni Borg meg DanielT között.. (lehetőleg valami félreeső helyen, és életre halálra.. )

• DanielT
    Jah. Mekkora egy szarkupac az a BMW. A belseje is unalmas kocka német a sznobizmus porával körbefingva :DD
  • DanielT
    Jah. Mekkora egy szarkupac az a BMW. A belseje is unalmas kocka német a sznobizmus porával körbefingva :DD
  • Borg
    Főleg mivel a user tesztekben a 323i 12 lityit eszik minimum, míg a VTI 8-9 között. És akkor még nem toltuk egyiket se.
  • [Walaki]D`Lair
    +3 sebességes automata váltó...
  • SötétBarom
    KELL bele.. :)
  • GregSB
    Van benne GPS (vagy DVD-playa?)!!! :DDDD
  • SötétBarom
    Ha ugyan annyiba kerülne, akkor bmw kéne.. De így

Amugy ez a 8.6os átlagfogyasztás a bömösnél nekem elég gyanús
  • DanielT
    Jajjjjj.......
  • Borg
    94-ös Suzuki Swift GL belsője

Tök sok köze van hozzá, tényleg.

Szal akkor emberünknek fogalma sincs mit beszél, és egyátalán nem objektív a belsők leírása.

De természetesen, a 2x anyniba kerülő, egyel fiatalabb generációs BMW belsője modernebb, és "szebb", mint a 96-os Civic-é :D Vajon miért nem 96-os BMW-vel lett összehasonlítva?

Mondjuk kétségtelen, hogy lesz akinek megér 2x annyi lét, hogy legyen egy igénytelen műfa berakása, meg egy németesen kocka műszerfala, netán világos tónusú belsője :) Csak ugye attól, hogy a formavilág más, még nem jobb. Innentől meg már csak stílus kérdése, ami különböző.
  • DanielT
    "Odabent a kabinban ásításra ingerlő unalom fogad. Átlagos japán autóbelső a kilencvenes évekből, alig nívósabb, mint az első Mi Autónk valamely jobban felszerelt példánya. Plüssülések, tipikus tömeggyártott japán bajszok, kormány, kilincsek, kapcsolók, műszerek, és persze a Civicben is akad még tolókar a fűtés-szellőzés kapcsolótömbjében, pedig ez '96-ban már nagyon nem számított divatos megoldásnak."

Most, hogy így egy szintre hozták egy 15 éves Suzuki Swifttel a belső színvonalát, már is meg vagyok győzve, hogy tulajdonképpen kurvajó, csak nem annyira sznob az érzés :DDDD
  • DJ Bee18
    hát azért jóval minőségibb :), még mai szemmel is egész jó, szemben a Hondáé jóval régibbnek hat. De ugye a kettő nem egy árkategória, úgyhogy még szép, hogy jobban néz ki
  • DanielT
    Aha :)
  • Borg
    Attól hogy világos színű, meg egy gagyi műfabetét van benne, még semmivel sem különb ergonómiailag a műszerfala, mint a Hondáé. Max érzetre sznob, a Honda meg nem.
  • DanielT
    "Szal pl a belső... hát kinek hogy :) A 6gen nagyon angolos, korántsem tetszetős, de a BMW-ről sem lehet jobbakat elmondani."

Csak ezeket ne mondanád :))
  • Borg
    Az enyém meg egy laza 4 évvel idősebb :P

De jó a leirás. Leszámítva a szubjektív részeket, mert ugye a cikkírónak is BMW-je van. Szal pl a belső... hát kinek hogy :) A 6gen nagyon angolos, korántsem tetszetős, de a BMW-ről sem lehet jobbakat elmondani.

Nekem egyik sem igazán a zsánerem külsőre, VTI-ből se sedant vennék, meg nem is 6gen-t. De hamár homár, akkor mindenképp a VTEC-es :)
  • DanielT
    :DDDDDDDDDDDDD

Az enyém egy laza 6 évvel fiatalabb :)
  • DJ Bee18
    na nézzünk egy kis boxot :)))

A kék sarokban Borg, a piros sarokban DanielT
  • Punker
    nem kell egyesével, sima acdsee-vel is gond nélkül kijelölöd mindet és resize.....
  • CSOCSO
    ::D:D:D:D:DD en is akarok olyatD:D:D:D smart meg purszkolo.lemegyek a south beachre es remisztgetem az emberek.
  • [Walaki]D`Lair
    Akkorákat néztek az emberek, húzkodták le az ablakot, hogy jobban hallják :)))
  • GregSB
    Szerintem meg nem lusta, inkább szélesebb látókörű :P
    Elég sok fórum automatikusan átméretezi a képeket hogy ne csessze szét az oldalt, és az nem tökmind1, hogy egy 400kb-os képet linkel be 100kb-os helyett, amikor úgyis mindenkinek bródbendje van már?

Persze rá lehet mondani hogy lusta, de akkor ilyen alapon vegyük ki az összes smiley-it, URL meg IMG makrót is, merthát ezeket is be lehet írni mind kézzel ugyebár :)
  • desigo
    nah kiváncsi vok rá:)
  • [Walaki]D`Lair
    Na kész a lefújószelep a smartba...valami embertelen mekkorákat prüszköl...istenkirály, sokkal dinamikusabb tőle a gép, hamarabb pörög a turbó, szinte eltűnt a turbólyuk...videó a napokban :)
  • fifi
    elég vicces, hogy be akarsz rakni valamit és képtelen/lousta vagy otthon átméretezni, és utána betenni... :P
  • Borg
    Képet nem tagekkel kell méretezni, mert attól az még 3MB marad. 2006-ban is :)
  • I.C.ram
    Mondjuk elég vicces, hogy 2006ban nem lehet képet átméretezni egy fórumon...

Ezt továbbítsd a feletteseidnek :D
  • I.C.ram
    Na igen.. ezt nem fogom megcsinálni :P
  • Borg
    letöltöd, átméretezed, feltöltöd, berakod
  • I.C.ram
    Akkor beszoptam? :(

Találtam pár zsír képet, de 1600-asok... és nincs kedvem egyesével méretezgetni őket.
  • Borg
    UBB kóddal sehogy.
  • I.C.ram
    Valaki mondja már meg légyszi, hogy hogyan lehet képet átméretezni itt kóddal? Biztos van rá valami TAG, vagy hasonló.
  • I.C.ram
    Engem nem zavar egyik sem, de ha tudom magamról, hogy én is olyan vagyok, mint akit basztatok állandóan, akkor inkább csendben maradok :P
  • Kit--Kat
    hehhe:D
  • Count Adyn
    Hja a szülő ad rá pézt :D
  • Rewillton
    köszönöm, csak mert nekem mindenki azt mondja és hogy csak szülői engedéllyel lehet lesz csak letenni a jogsit!
  • DanielT
    A kérdésedre a válasz b+.
  • Rewillton
    mi nem?
  • DanielT
    Nem.