101030
.
-
Ugyanolyan egyesélyes meccs lenne mint a BMW és a Honda között :) Egy Civiccel életében nem történt még ilyen megtisztelő dolog, hogy egy 323-assal szerepelt egy összehasonlításban, mégha csak jelképesen is :DD -
Nemtudom látta-e valaki azt a south park epizódot, ahol kis barátaink bunyót rendezett a két idióta részvételével, és lehetett fogadni.. Na valami ilyesmit kellene összehozni Borg meg DanielT között.. (lehetőleg valami félreeső helyen, és életre halálra..
)
-
Jah. Mekkora egy szarkupac az a BMW. A belseje is unalmas kocka német a sznobizmus porával körbefingva :DD -
Jah. Mekkora egy szarkupac az a BMW. A belseje is unalmas kocka német a sznobizmus porával körbefingva :DD -
Borg #48356 Főleg mivel a user tesztekben a 323i 12 lityit eszik minimum, míg a VTI 8-9 között. És akkor még nem toltuk egyiket se. -
[Walaki]D`Lair #48355 +3 sebességes automata váltó... 

-
KELL bele.. :) -
Van benne GPS (vagy DVD-playa?)!!! :DDDD
-
Ha ugyan annyiba kerülne, akkor bmw kéne.. De így 
Amugy ez a 8.6os átlagfogyasztás a bömösnél nekem elég gyanús
-
Jajjjjj....... -
Borg #48350 94-ös Suzuki Swift GL belsője
Tök sok köze van hozzá, tényleg.
Szal akkor emberünknek fogalma sincs mit beszél, és egyátalán nem objektív a belsők leírása.
De természetesen, a 2x anyniba kerülő, egyel fiatalabb generációs BMW belsője modernebb, és "szebb", mint a 96-os Civic-é :D Vajon miért nem 96-os BMW-vel lett összehasonlítva?
Mondjuk kétségtelen, hogy lesz akinek megér 2x annyi lét, hogy legyen egy igénytelen műfa berakása, meg egy németesen kocka műszerfala, netán világos tónusú belsője :) Csak ugye attól, hogy a formavilág más, még nem jobb. Innentől meg már csak stílus kérdése, ami különböző.
-
"Odabent a kabinban ásításra ingerlő unalom fogad. Átlagos japán autóbelső a kilencvenes évekből, alig nívósabb, mint az első Mi Autónk valamely jobban felszerelt példánya. Plüssülések, tipikus tömeggyártott japán bajszok, kormány, kilincsek, kapcsolók, műszerek, és persze a Civicben is akad még tolókar a fűtés-szellőzés kapcsolótömbjében, pedig ez '96-ban már nagyon nem számított divatos megoldásnak."
Most, hogy így egy szintre hozták egy 15 éves Suzuki Swifttel a belső színvonalát, már is meg vagyok győzve, hogy tulajdonképpen kurvajó, csak nem annyira sznob az érzés :DDDD -
hát azért jóval minőségibb :), még mai szemmel is egész jó, szemben a Hondáé jóval régibbnek hat. De ugye a kettő nem egy árkategória, úgyhogy még szép, hogy jobban néz ki -
Aha :) -
Borg #48346 Attól hogy világos színű, meg egy gagyi műfabetét van benne, még semmivel sem különb ergonómiailag a műszerfala, mint a Hondáé. Max érzetre sznob, a Honda meg nem. -
"Szal pl a belső... hát kinek hogy :) A 6gen nagyon angolos, korántsem tetszetős, de a BMW-ről sem lehet jobbakat elmondani."
Csak ezeket ne mondanád :)) -
Borg #48344 Az enyém meg egy laza 4 évvel idősebb :P
De jó a leirás. Leszámítva a szubjektív részeket, mert ugye a cikkírónak is BMW-je van. Szal pl a belső... hát kinek hogy :) A 6gen nagyon angolos, korántsem tetszetős, de a BMW-ről sem lehet jobbakat elmondani.
Nekem egyik sem igazán a zsánerem külsőre, VTI-ből se sedant vennék, meg nem is 6gen-t. De hamár homár, akkor mindenképp a VTEC-es :) -
:DDDDDDDDDDDDD
Az enyém egy laza 6 évvel fiatalabb :) -
na nézzünk egy kis boxot :)))
A kék sarokban Borg, a piros sarokban DanielT
-
nem kell egyesével, sima acdsee-vel is gond nélkül kijelölöd mindet és resize..... -
::D:D:D:D:DD en is akarok olyatD:D:D:D smart meg purszkolo.lemegyek a south beachre es remisztgetem az emberek. -
[Walaki]D`Lair #48339 Akkorákat néztek az emberek, húzkodták le az ablakot, hogy jobban hallják :))) -
Szerintem meg nem lusta, inkább szélesebb látókörű :P
Elég sok fórum automatikusan átméretezi a képeket hogy ne csessze szét az oldalt, és az nem tökmind1, hogy egy 400kb-os képet linkel be 100kb-os helyett, amikor úgyis mindenkinek bródbendje van már?
Persze rá lehet mondani hogy lusta, de akkor ilyen alapon vegyük ki az összes smiley-it, URL meg IMG makrót is, merthát ezeket is be lehet írni mind kézzel ugyebár :) -
nah kiváncsi vok rá:) -
[Walaki]D`Lair #48336 Na kész a lefújószelep a smartba...valami embertelen mekkorákat prüszköl...istenkirály, sokkal dinamikusabb tőle a gép, hamarabb pörög a turbó, szinte eltűnt a turbólyuk...videó a napokban :) -
elég vicces, hogy be akarsz rakni valamit és képtelen/lousta vagy otthon átméretezni, és utána betenni... :P -
Borg #48334 Képet nem tagekkel kell méretezni, mert attól az még 3MB marad. 2006-ban is :) -
Mondjuk elég vicces, hogy 2006ban nem lehet képet átméretezni egy fórumon...
Ezt továbbítsd a feletteseidnek :D -
Na igen.. ezt nem fogom megcsinálni :P -
Borg #48331 letöltöd, átméretezed, feltöltöd, berakod -
Akkor beszoptam? :(
Találtam pár zsír képet, de 1600-asok... és nincs kedvem egyesével méretezgetni őket. -
Borg #48329 UBB kóddal sehogy. -
Valaki mondja már meg légyszi, hogy hogyan lehet képet átméretezni itt kóddal? Biztos van rá valami TAG, vagy hasonló. -
Engem nem zavar egyik sem, de ha tudom magamról, hogy én is olyan vagyok, mint akit basztatok állandóan, akkor inkább csendben maradok :P -
hehhe:D -
Hja a szülő ad rá pézt :D -
Rewillton #48324 köszönöm, csak mert nekem mindenki azt mondja és hogy csak szülői engedéllyel lehet lesz csak letenni a jogsit! -
A kérdésedre a válasz b+. -
Rewillton #48322 mi nem? -
Nem.