101030
.
-
Mindenki azt vesz amit akar, tőlem nyugodtan veheted a felsoroltak bármelyikét vigyél el egy körre én is megteszem cserébe :) -
ZsirosKenyer #48399 Nem csak gazdag köcsögöt jelent, hanem szerencsétlen balféket aki ettől azt hiszi hogy igazi férfinek nézik, közben ha kiszáll az autójából egy gyík.
Presztizs-autó..hmm. Hát az nekem nem presztizs hogy mindenki szar sznobnak néz.
Ha gazdagnak akarok tűnni veszek egy nsx-et, s2000-t, 350z-t, eclipse spider, lotus elise, soroljam? Egyszerűen nem lenne képem végigmenni az utcán egy oylannal mint az. -
Nem azt nem hiszem el. Természetesen sok más jó autó is van, hogy a fenébe ne lenne!
Itt ezekről a szövegekről van szó:
"És milyen érdekes, a mustangot egy szelíd arcú szemüveges emberke vezette, akin látszott hogy élvezi az út minden percét."
"Egy S2000 sofőrjének arcán nem az önteltségtől ül kaján mosoly. Ő élvezi amit az autó technikailag, és élményben nyújt."
Ezeken csak röhögni tudok :D Mert a BMW-s az nem szeret sőt nem is tud vezetni, csak egy pénzes köcsög fasz :DDD -
Perszeperszepersze. Már megint egy HONDA győzi le a BMW-t milyen hiteles :DDDDD
-
ZsirosKenyer #48396 Nem tudom miért olyan hihetetlen elhinni hogy vannak olyanok akik mégha lenne pénzük sem bmw-t vennének 
egyszerűen komolyan nem értelek
-
Borg #48395 Persze. Aki meg benne ül, az egy sznob pénzeszsák, akinek nemhogy izlése, de még technikai érzéke sincs - csak pénze.
És ezért tényleg lehet utálni. Én is utálni fogom érte.
Csak hogy elmagyarázzam: Egy S2000 sofőrjének arcán nem az önteltségtől ül kaján mosoly. Ő élvezi amit az autó technikailag, és élményben nyújt. A BMW-s meg a presztízst maga köré képzeli, meg hogy mindenki mennyire oda van érte, és ettől vigyorog. -
Erről szól a cikk is. A BMW -s gazdag köcsögöt roadsterrel imádják gyűlölni. Ez van, az autóval jár. Itthon. Az irígyek. Ez van. -
ZsirosKenyer #48393 Ha jól emlékszem mintha vmelyik nap láttam volna ilyet osztrák rendszámmal.
Mögöttem jött, belenéztem a tükörbe megláttam a hűtőmaszkot és elfogott a kilátásátalan unalom. Eközben észrevettem a tulaj arcát, aki mintha azt mormolta volna magában: "hehe mindenki engem néz, én vagyok király hehehe". A sofőr iránt érzett szánalom hatására inkább visszaszegeztem a tekintetem az útra és azon gondolkodtam hogy miként szorulhat valakibe ennyi önbizalomhiány.
Nem sokkal később a tükörben feltűnt egy bordó zsír új mustang, majd pedig egy fekete 350z. Na itt már nem tagadom hogy szorított a hólyag. Szépek voltak! És milyen érdekes, a mustangot egy szelíd arcú szemüveges emberke vezette, akin látszott hogy élvezi az út minden percét. -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nyomjad! :DD -
Borg #48391 Hát. Azon kívül, hogy BMW, ennek sincs sok erénye.
Élményautóhoz nem túl élénk a motorja, a 3 liter max nyomatékból autózik, és nem pörgésből. És abból sem igazán csúcsrajáratva. Lehet hogy ez a világ egyik legjobb motoroja, de nem egy roadsterbe.
A futómű furcsán billegősre sikeredett, pedig egy ilyen roadsternek pont az lenne a lényege, hogy feszes, stabil, alacsony súlypont.
A belső BMW-sen dizájnmentes, de ez még megbocsátható lenne, ha tényleg vérbeli roadster lenne.
A külső meg... izléseken ugyan nem érdemes vitatkozni, de szerintem egyszerűen ocsmány. Más jelzőket felesleges aggatni rá.
Ja, és amíg az S2000 2 millával olcsóbbért jobb élményt nyújt, sőt, a 2 literes motorjából hozza ezt a gyorsulást, addig nincs is min vitatkozni :) -
LOÁL :D Azt a nagyon csúnya elejét meglátod amikor szemben állsz vele és levizeled a lábad a gyönyörtől/félelemtől ha a tükörben látod meg :D Képeken felét nem adja vissza mint amikor mellette állsz és látod a valódi arányait. -
ZsirosKenyer #48389 az eleje nagyon csúnya, oldalról ötös, a hátulja meg mondjuk 3 pont... -
Rohadtul extravagáns, élőben kell látni, elképesztően kilóg a többi autó közül és tényleg tátott szájjal nézik az emberek. Nomeg a bajszuk alatt elmormolt "akurvaanyád" és hasonló megjegyzésekkel :D -
Jó cikk :)
Egyébként nekem valahogy a Z4 formája nem jön be annyira, vagy csak furcsa, hogy szokatlanul merész.
De a 6 másodperc az rendben van :) -
"A Z4 a legszánalmasabb, legnyomorúságosabb, legkiábrándítóbb autó, amit valaha vezettem. Ronda, kelletlen, félresikerült egy vasdarab, nem is értem, ki ad ezért akár egyetlen forintot is."
Totalcar BMW Z4 cikk -
hétvége, Császárerdő, leszek a bíró :) -
[Walaki]D`Lair #48384 Nem -
hát igen. Ez a pálya inkább kedvezett az RCnek mint a Mininek, meg a csaj se vette komolyan. De akkor is keményen lépdel a kisautó. :) -
A csaj kb végigröhögte az egészet:)
a vége nagyon jó :)))))))) -
tudja a halál:D -
75-ösben még Boxer volt, nem? -
itt a végeredmény :)
HPI Cyclone RS vs. Mini Cooper S GP na? ki lesz a győztes?
-
Az se lenne rossz.... de szerintem sem nagyon bírná az Alfa. -
[Walaki]D`Lair #48377 Nincsenek...mondjuk én nagyon szemezek az Alfa 75-el ilyen célra, csak kétségeim vannak affelől, hogy bírná-e a kiképzést :) -
Alfas drifterek vannak? :D -
[Walaki]D`Lair #48375 Röhögni fogsz, de mondok egy példát:
volt olyan drifter, aki 3x cserélt hengerfejet idén nyáron, mert az E30 motorjai nem bírják...volt aki 2x...meg volt akinek a komplett motor szétment...a 20 éves Toyota Corollák, meg bírják mintha az lenne a világ legtermészetesebb dolga, hogy leszabályozáson pörögnek...(igaz a corolláknak meg a difije gyenge...) -
Hú ma láttam gyönyörű Alfa Romeo Spider-t ( a régit). 2.5 v6 nyam, nyam :D
hogy kicsit semlegesítsem a BMW-Honda párost :D -
igen igen, nekem is -
Loál :D Annyival de annyival jobb :DD -
[Walaki]D`Lair #48371 Nekem is, csak műanyag kerékkel :D:D -
nekem ilyenem volt, ugyhogy pszt -.- -
[Walaki]D`Lair #48369 És még így is a BMW kéne...hogy miért?
Ezért:
-
[Walaki]D`Lair #48368 Nem azt mondom, hogy a bímer szar, ez a kedvenc 3-as szériám, de műszakilag a civic a jobb :) -
Borg #48367 Dehogynem. De jobbhíján érvelni kellett valami mellett a BMW-nél, az meg mimás lehet mint a sznobság :) -
[Walaki]D`Lair #48366 Az eszébe sem jutott senkinek, hogy a HONDA motorja műszakilag fényévekkel modernebb és jobb mint a BMW-nek? :) -
ZsirosKenyer #48365 eleve miért a civiccel lett összehasonlítva?
egy accord-dal vagy egy legend-del kellett volna.. a civic köztudottan inkább egy átlag népautó.. -
szoljatok, ha meguntátok az offot :| -
Minden másnap ;DD -
Mert ez olyan gyakran megtörténik a való életben ugye? :DD -
Ha ez a hasonlat helytálló, az azt jelenti, hogy te vagy a sznob, kigyúrt szöszi jürgen típusu arc, és borg a kis csökött karatés, aki összerugdal