101030
.
  • DanielT
    Baszki dobjál fel témát amiről lehet beszélni.
  • DJ Bee18
    Baszki, nyissatok a sajátban BMW-HONDA topicot....
  • SötétBarom

Ezzz jóó. ;D
  • DanielT
  • DanielT
    Egy BMW -s vallomása.

"Én úgy szoktam, hogy a levágottcsövű shotgun száját épphogy jelzés szinten kivillantom a leeresztett ablakon, miközben a sportdobot is túlhörgő pitbullom az anyósülés felől riogatja a 90 éves néniket....némelyik szívrohamot is kap....

Néha egy-két labdáért szaladó gyereken átmegyek, sőt, ha van időm, vissza is tolatok, aztán padlóegyben szétkapartatom a beleit a sárvédőmön....

Előzni nem szoktak meg engem, mer nem lehetséges.

Egyszer egy tájper erősködött, de dobtam ki pár aknát, aztán nem jól szlalomozott 170-nél....

Utálok mindenkit, mert BMW-m van. Tőlem még Csak Norisz is fél.

Csak Norris BMW-s pólóban alszik, mióta megtudta, hogy BMW-m van.

Mindenkit utálok, de főleg a nem BMW-seket.....mégha nagy melle is van, meg jól nézki egy nő, akkor is utálom, ha nem BMW-je van....mert agresszív vagyok.

Azelőtt, mielőtt nem volt BMW-m, nem voltam agresszív.

GreenPísz aktivista voltam, s szívószállal ittam föl a tengerekre kiömlött olajat, hogy így mentsem a halakat. Öreg nénik cicájáért másztam fákra, meg bevásároltam a gyermekváros lakóinak. Decemberben Mikulásnak öltöztem.

Mióta BMW-m van, utálom a mikulást is. A macskákról nem is beszélve. Azóta már a halakat is utálom, s a meggyilkolt nem BMW-autók motorolajával szennyezem az óceánokat.

Mert BMW-m van....."
  • DanielT
    A témához kapcsolódóan ajálnlom, hogy olvasgassatok el pár hozzászólást. Minél többet annál jobb.
  • ZsirosKenyer
    Aki ilyen meg is érdekli. Van jópár ismerősöm akinek jobb, újabb autója van mint nekem de ettől függetlenül nem irigylem és nem is utálom mert szerencsétlen egy ember.
  • DanielT
    És szerinted én neked, meg nekik akarok megfelelni?

Az ember mindig talál rá okot, hogy valakit utálhasson, ha úgy érzi, hogy valamiben jobb nála vagy több van neki. Természetes emberi reakció. Csak bizonyos intelligenciaszint felett már képesek felülemelkedni ezeken a dolgokon. Te még nem jutottál el ide, de majd idővel!
  • Borg
    Igy van, csak igaza van. Bár hogy a BMW az indok, az még sántíthat is.
  • DanielT
    "akinek egy kicsit is rendbevan az önbizalma szarik rá hogy milyen autód van hidd el!"

Csak remélni tudom, hogy sok ilyen ember van. Ilyen van, ilyen van. Kész. Ettől se rosszabb se jobb ember nem leszek.
  • SötétBarom
    Inkább "gyökér" mint gyökér. Attól, hogy szerintem faszkalap, még nem hinném hogy komplexusos típuzs lenne, aki attól érzi magát faszacsávónak, ha z4-e van..
  • ZsirosKenyer
    Az izmosnak? pont te szidod mindig hogy mekkora gyökér. ennyit rólad
  • ZsirosKenyer
    igen, sok embernek van komplexusa amiatt. A sok EGYSZERŰ szerencsétlen átlagembernek.
    Józsi megy a kis suzukijával, útközben rádudál egy bmw hogy menjen már. Hazaérvén beül a sarokba.
    Az asszony kérdezi:
    -Józsi - hát mi a bajod???
    -Semmi, semmi - és közbe Józsi arra gondol hogy hol szúrta el.. miér' nincs szép bmw-je vagy mercije.
    Lotus, aston martin? Kell a francnak, a béemvétől majd felnéz rá a szomszéd Margitka, és hajalndó elmenni egy körre a mekdonácba! Feleség, gyerekek? kit érdekel, hajt a vadászösztön!

Ezeket az embereket csak sajnálni tudom, persze drukkolok nekik hogy egyszer eljutnak a mennyországba és lízingelnek egy 15 éves példányt a jó öreg "hárombetűsből".

Ezek lehet hogy tényleg felnéznek egy bmw tulajra, de akinek egy kicsit is rendbevan az önbizalma szarik rá hogy milyen autód van hidd el!
  • SötétBarom
    Szép kis vitát hoztatok össze..

Ez a Z4 csak a komplexusos gyökerek autója szöveg annyira szánalmas, hogy iszonyat.. Jó is szép is.
    (Halkan megjegyzem az izmosnak is volt egy, ő pedig nem a száni kategóra, sem pedig a gyökér )
  • DanielT
    "Erre jössz te aki képtelen megérteni hogy vkinek nem az az életcélja hogy buta sznobnak nézzék meg utálják."

Aki engem a BMW miatt utál és köcsög sznobnak néz az egy nagyon-nagyon okos, művelt és kicsit sem komplexusos ember ám.
  • [Walaki]D`Lair
    A BMW Z4 Coupé szerintem nagyon jól néz ki, és nem igaz, hogy a motorja nem pörgős, nézd meg a képeket, ott van, 7000 fölé pörög...azért az nem rossz egy 3 literes sor6-tól :)

De újfent, műszakilag az S2000 a csúcsabb, mégha igencsak barátságtalan is a futóműve sokak szerint...
  • ZsirosKenyer
    Most nem elsődlegesen az autó minőségéről volt szó, hanem a tulajokról. Nem tudom hányszor kell még leírnunk hogy a bmw igenis jó autó (bár nem a legjobb), ettől függetlenül vannak olyanok akik mégis mást vennénk annyi pénzből mitn amennyit kérnek egy iylen "német csodáért".
    Erre jössz te aki képtelen megérteni hogy vkinek nem az az életcélja hogy buta sznobnak nézzék meg utálják, és ezért nem képes áldozni +2 millával többet egy autóra, mikor álmai gépét kevesebbért is megkapja.
  • DanielT
    "Csak annak lesznek komplexusai egy autó láttán akinek a saját önbecsülésével is gondjai vannak."

Így van. Mint mindennel az életben. Ezen kellene felülemelkedni és meglátni az esetleges valódi okait amikor valaki nem egy tahó paraszt és valamiért mégis BMW-t vesz.
  • DanielT
    El van olvadva a cikkíró a kocsitól, a teljes nemzetközi sajtó, a BMW kaszálja be évek óta a legjobb motor díjakat, erre jön a Magyar komplexus és fikázza a sok köcsög büdös barmot, vicsorog rá a szélső sávból, aztán amikor összejön rá a pénz és vesz egyet elsőként tol le minden "kis pöcsfejet" az útról.

• ZsirosKenyer
    Csak annak lesznek komplexusai egy autó láttán akinek a saját önbecsülésével is gondjai vannak. Jöhet nekem akármilyen autóval akárki ha emberileg egy gyökér akkor nem lesz komplexusom hidd el.
  • DanielT
    Ugyanmár barátom. Ez a hiszti amit csináltok, csak a kisebbségi komplexust hangsúlyozza.

Mustang képek múlt héten tőlem a Tuning Topikban #7368
  • ZsirosKenyer
    persze vicces látni egy bmw tulajt amikor azt veszi észre az arcodon hogy nem nézel fel rá. Ez nekik egyenlő a megsemmisüléssel :D
  • franc0
    Megpróbálom flémmentesen összefoglalni mire gondolnak a BMW-ellenesek

Tegyük fel van 10 millió forint a kezemben, és úgy döntök elmegyek autót venni.
    Ha én nem BMW szalonba megyek, akkor a következő lehet az oka:
    - szeretek különcködni (mivel Mo.-on jelenleg státusz-szimbólum téren a BMW a vezető sztem)
    - értek az autókhoz, más vezetési élményt keresek, mint amit egy BMW ad

csak közben néhányan elfeledkeznek arról, hogy ez visszafelé nem ekvivalens.
  • DanielT
    Nem mintha neked magyarázkodnom kellene, de láthattad volna hány képet linkeltem róla a Tuning topikban.
  • ZsirosKenyer
    Na, ezen ennyit kellett gondolkodnod? :D

zárjuk le a témát! Különböző emberek különböző ízléssel. Ez teljesen normális.
  • DanielT
    Új Mustang iszonyatosan tetszik például.
  • ZsirosKenyer
    Sopron. Nagyon aláz a hangja..
  • DanielT
    Én abszolút a gyári híve vagyok. Ha sportosabb kell, akkor gyári sportosabb verzió. Kivételt képez néhány nagyon elit tuningcég.
  • franc0
    hol láttál Mustang-ot? én még egyet se láttam :c
    350Z viszont favorit (y)
  • DanielT
    Te csak tudod számomra mi létezik.

• franc0
    utakon persze láttam már többször is, előzött is már meg egy
    mondjuk én egy drága stock autótól nem esek hasra. pénzt kézbe vesz, bemegy szalonba, megvesz. akinek van léje meg tudja csinálni :D najó, a Gallardo azért felkelti az érdeklődésemet :)

viszont ha egy igényesen customizált autót látok, arra ráizgulok azért.
    jameg a sárga M3-asokra :)
  • Punker
    mert a CRv az szerintem nem való terepre max a magyar utakra, az accord meg nem limo az én értékrendem szerint :)
  • DanielT
    Olcsó szar autókban ugyanekkora büdös parasztok ülnek, csak nem merik megtenni, mert nem jó az embléma hozzá a kocsi orrán. BMW -vel és semmivel sem szabadna ezt megtenni, de sajnos ez van.
  • ZsirosKenyer
    "Nem azt nem hiszem el. Természetesen sok más jó autó is van, hogy a fenébe ne lenne! "

Ilyenkor persze rögtön helyeselsz hogy dedede van sok más szép autó is, közben pedig az tesz szánalmassá hogy valójában számodra csak egy létezik.
  • Punker
    na most elásom magam végleg, de lövésem nincs milyen járgányokról beszélsz :)
  • ZsirosKenyer
    "Mert a BMW-s az nem szeret sőt nem is tud vezetni, csak egy pénzes köcsög fasz :DDD"

Többségében így van. Vmelyik nap pl. Sopron legszűkebb utcájában jön vmi csoró egy 13 éves 5-ös bmw-vel, amit 1 milláért vett meg és 2 évig spórolt a gyárban, jött vele szembe vmi spanja és leálltak pofázni úgy hogy közben állt a forgalom.

Ezek után megvárta amíg mindenki bepöccen és dudál, ekkor úgy gondolta az lesz a legjobb ha padlógázt ad egy intés helyett, majdnem nekicsúszott a szembeforgalomnak..Gondolom a hátsó-kereket sem nagyon érzi a ladákon felnőtt jóember..
  • DanielT
    Én meg azt mondom, hogy mindhárom kell. :)

Limuzinnak egy Honda Accord, sportkocsinak egy Honda S2000, off-roadnak meg egy honda CRV!

Meg is vannak egy BMW árából :DD
  • Punker
    ti mi a f@szról vitáztok? csak 1 b@lfasz vesz sportautó, limo vagy offorad járgány a többi csak baromság.....

[jöhet a kőzápor ]
  • bertino
    RX-7 nálam nagyon powa
  • Borg
    Nyugodtan behelyettesíthetsz egy MX5-öt is az S2000 helyére, vagy RX7-et, 8-at, stb. Van bőven.