101030
.
-
VWt vagy a buzik szeretik :D -
Borg #48479 Az nem elég flame alap, mert a VW-vel csak neki van ennyire gondja :)
Az alfákat illetően, nekem alapvetően tetszenek, főleg az újabbak. A Brera főleg. Motorikusan sem olyan rosszak, de ami a minőséget, és a megbízhatóságot illeti, van még mit fejlődniük. Addig meg marad a Japán autó.
Nemistom ki mondta még anno, hogy igazán sportos kocsit csak a japánok meg az olaszok tudnak építeni, de igaza volt :PP -
És a VW?
-
ZsirosKenyer #48477 Szerintem meg inkább te feszülsz itt össze-vissza.
Ahogy Borg, én is leírtam jó párszor hogy ötös autó a bmw, hisz miért fikáznám azt ami tényleg jó, de ennek ellenére annyi pénzért NEM kéne.
Pár modell kifejezetten tetszik, de annyira nem hogy olyat vegyek.
Ahelyett hogy tiszteletben tartanád mások véleményed csak lolozol megállás nélkül mint vmi tizenéves idióta. Ha már bmw fan vagy kommunikálj olyan stílusban mint ami egy presztizsautó tulajához illik. (hehe)
-
Borg #48476 Inkább nézzetek Top Geart :) -
várjál, ha beleveszed a franciákat, garantált a hsz rekord :DDDD -
Hozzuk be az Alfát harmadiknak a "vs" vitába, és garantált lesz az évekig elhúzódó flémwar :D
Bayerische "überalles" Motor Werke vs Hájtek-VTEC vs Kúore Sportivo.
Na ki nyitja a topikot? :P -
,,A rendezvény befejeztével gyűjtést szervezünk Borg apánknak. Kérem aki teheti adakozzon."
Azért ezt nem kéne, ez már kicsit túlzás. -
narancssárga Porschét vinném ha lehet! 
(bal sor alulról a második) -
mentos-boy #48471 Hihi!
Tündérmackó...magamis hasonló kis csodával rendelkezem, persze az nem ilyen "fiatalos"...
-
Borg #48470 Érdekes, mégis te szólózol itt, meg írsz féloldalas monológokat a semmiről, személyeskedve. De én kaparok :D -
Hopp.. ZÖLD FÉHER PIROS vagy ha úgy tetszik, PIROS FEHÉR ZÖLD :D
[IMG][/IMG]
Ezek közül nekem bármelyik jobban kéne, mint a legtáposabb BMW vagy Honda... :P
[IMG][/IMG]
-
Van a francnak kedve 100 bmw vs honda hszt átolvasni :P -
Te is ilyen vagy a vw-el amúgy... -
"Lassan gurulok. Alig teszek meg néhány métert, amikor hallom, valami a hátam mögött rettenetesen üvölt. Belenézek a tükörbe, és látom, hogy egy hármas Golf jön eszement tempóban. A kipufogó nyilván nem gyári, sőt lehet, hogy egy kicsit lukas is valahol. A száguldva ordító fehér csoda gumijai egyszerre veszettül sivítani kezdenek, a baseballsapkás fiatalember kis híján összetöri magát a kanyar előtti féktávon. Végül kis szerencsével valahogy csak begyömöszöli elém az autóját.
Már látom is a cinikus pillantást, ahogy belenézek a visszapillantójába: Kevés vagy, köcsög! Nem veszem magamra, és természetesen nem kezdem el üldözni, amikor csikorgó gumikkal kilő az Izabella utcai lámpánál."
Pont ilyennek képzellek a kis pögös csodasziviked kormányánál. Lehet, hogy nem állsz le ilyennel gyorsulgatni, de az összes kommentedből ez jön le: bizonyítani mindenáron. -
Istenem mennyire szánalmas és nevetséges amit művelsz.
Beraktam egy cikket amin a cikkíró kizárólag lelkendezik az autóról. Erre te leírod, hogy igazából nem is roadster meg egyébként is egy szar. LOL
Tegnap másik cikk, ahol megpróbálod bebizonyítani, hogy minden a cikkben elhangzott és józan ész ellenére, tulajdonképpen még a beltere is szebb és ugyanolyan ergonómikus a Hondának, csak nem egy sznob fos. LOL.
Kettőnk közül nem én akarok bizonyítani meg kaparni hanem te.
De-de-de a Hondaaaaaa... brühühühühü az milyen jó. Persze. Neked. Meg a kategóriájában. Csak nekem mások az igényeim. És még sokaknak.
-
[Walaki]D`Lair #48464 A belső teret hűti, mert nincs más szellőzés...:) -
Most látom hülyén fogalmaztam meg a kérdést a #48454 végén. zal nyilván nem az érdekel hogy mi a funkciója, hanem hogy hova vezeti a levegőt? Onnan fentről gondolom nem a motor-térbe... -
Azért ez túlzűs, lásd be ;)
Egyedül a VolksWagent útálja tiszta szívből, én tisztán emlékszem hogy linkelt be ide Hondás képeket. -
Hölgyeim és uraim! Sajnálattal közöljük, hogy minden -eddigivel ellentétes állítás ellenére- az alább felsorolt autók nem minősülnek roadsternek.
Nagy a motorjuk, drágák is pföejj.
Vegyenek mostantól Mazdát és Honda S2000-ret.
Köszönöm a figyelmet.
A rendezvény befejeztével gyűjtést szervezünk Borg apánknak. Kérem aki teheti adakozzon. -
Borg #48460 Olyan nincs! Azt nekem se hitte el.
A lényeg, hogy ami nem BMW az szar, ami meg BMW az mindenben jobb, akkor is ha nem :) -
Ha én egyaránt kedvelem a BMW-ket meg Hondákat, akkor én skizofrén vagyok? :DDD -
Borg #48458 Semmi, ugyis jön mindjárt, hogy ez "nem autó" :) Bezzeg a BMW! Na az. -
Jó, ilyen alapon egy Hondás képet se rakhatnék be ide, mert az már tuti volt a Honda topikban :P -
Borg #48456 Természetesen, 3-4-5 literes motor, hajófutómű, egy vagon elektronika a kompenzálásra... mi más jellemzi még a sportos roadstert?
Ja, már eszembe jutott... a márkanév... -
Borg #48455 Rég, de ez voltmár, a másik topikban :) -
Na... rég volt kép :)

Egy láma kérdés: a légbeömlő milyen funkciót lát el az ilyen versenygépek tetején ? -
LOL, majd ő dönti el mi az igazi roadster :DDD Elképesztő mennyire szánalmas.
Te, Borg Mester!
A BMW Z4 M a 343 lóerős elég jó roadster? Vagy még ez sem?
Netán a 400 lóerős BMW Z8? Az sem?
A Z3? Az is egy szar ugye?
Fáj, hogy nincs rá pénzed? Ki nem szarja le? Attól még csak hülyét csinálsz magadból, ha egy autó nyilvánvaló értékeit nem ismered el. -
Borg #48452 Az ilyet gyűjtőnek hívjuk (zsebből vesz egy autót, csak mert megtetszik neki külsőleg), és valszeg van pár más kocsija is, és éppen ezért nem fog belemagyarázni valótlan dolgokat az autó jellemébe, tudásába. Hanem ő CSAK a külseje miatt veszi meg. És mint mondtam, azzal nincs is gond, ha az izlések különböznek. -
És mi van akkor, ha nem egy vérbeli roadsterre vágyik, csak megtetszik neki ez a kocsi (nem presztízs okokból), és megveszi? Akkor meg csak egy hozzá-nem értő birka lehet, aki miértnem az olcsóbb és vérbelibb roadstert vette.
Ez itt a baj, hogy nem kéne ezekkel a dolgokkal törődni. Az ő pénze, azt csinál vele amit akar, fikázás helysett inkább el kéne fogadni hogy emberek vagyunk és különbözünk egymástól. -
Borg #48450 Szeretnéd ezt belemagyarázni, de eddig sem sikerült. -
Borg #48449 Fiatalos megjelenés :DD -
Te, erre a szintű komlexusra és irígységre még nem írtak fel neked valamit? -
Borg #48447 Nem az a baj, ha neki az tetszik. Az izlések különbözhetnek.
Csak ne lásson bele olyat - csak azért mert BMW - amint nem tud. Ez az autó ugyanis messze van egy vérbeli roadstertől, súlyban, futóműben, motorban is. Ilyen formában pedig aki az élményt keresi, annak van jobb választás is. Persze aki csak a BMW márkával összeköthető presztízst akarja a segge alatt tudni, az vegye ezt. De őt meg akkor jogosan hívjuk sznobnak. -
Ja jó választás, csak azt nem értem, ha valakinek megvan rá a pénze, és megtetehi hogy megvegye a Z4-et az miért csak köcsög, paraszt ízléstelen sznob lehet?
Magyar-mentalitás rulez megintcsak. -
Borg #48445 Eddig is ebből volt flém :D Lényegében ugyanezt mondtam, kicsivel visszább.. -
Jó választás :) Vegyél belőle 4-et és még mindig marad pénzed 10 évig tankolni őket :)) -
kicsit más kategória :) -
Mennyibe is fáj a Z4?
Mert én inkább ezt venném, a többi pénzt meg elraknám szegényebb időkre :D
[reméli ebből nem lesz flém] -
te mindent véresen komolyan veszel...
[/IMG]
[/IMG]