101030
.
-
video mikor lesz man?????? latni/hallani akarom!!! -
[Walaki]D`Lair #48519 Akkor még nem volt benne BOV, de télleg kergettem :P -
ZsirosKenyer #48518 hamár Tavria, akkor itt van egyik ex-munkatársam ex-gépe: TAVRIA
(bár ez inkább a tuning autó mánia topikba való) -
[Walaki]D`Lair #48517 Én a Jaguar E-Type-ot :D:D:D -
Olckúl reklám a humoros & aranyosból =) -
ja. meg az egesz toyota hobelebanc:D -
Borg #48514 Az egy dolog, de akkor sem odavaló autó... amúgy mennyit megy 100-ra? -
Borg #48513 + scionista! :DD -
akkor meg se alljunk az elso helyig!!!
rohadjon meg az osszes alfas, hondas, bmw-s, ferraris!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
óriási... -
ZsirosKenyer #48510 A flamenek köszönhetően 2. a topik ;) -
kulonben is.... a mai vilagban mar a smartosok is bmw ket kergetnek az autobahnon lefuvoszeleppel........
Ok a legelszantabbak!!!:D -
6.0 W12? bmwt aláz :D amúgy nem hiszem hogy indulunk vele, nem lesz ilyen kategóriában autó. Illetve egy 2.0es crossfire tulaj akar vele versenyezni.. -
igen az 1.3D Unomat én is nehezen tudom elfelejteni... :D -
Borg #48506 Ennyi erővel a regata, ritmo stb is dízel kult :DD (bár emlékezetes korszak volt az tény) -
Borg #48505 Mit keres az egy gyorsulásin? -
CSOCSO ez nem így van. Attól még, hogy valaki kopasz, lehet normális is, nem muszáj, hozzá a gáz-üzemű bálna merci :D -
mindenesetre a totalcaron levo nemetet vagy japant cikkbol en a bmw-t valasztanam.. -
Nem csak ay osztrákoknál. Elmész Németországba, Angliába, Franciaországba mindenhol több BMW-t, Mercit látsz, és nagyrészt normális embereket a volánjaik mögött, nem kopasz vállalkozókat mint otthon :) -
de amugy is tok hulyeseg ez az egesz.. szerinted az a csako aki tarkopasz.. minden nap lejar a gymbe meg 200. e Ft-s nyokija telefonja van az hogy nezne mar ki egy 350z ben? meg s20000 ben?? hat eleg hulyen.. amugy meg orulje hogy azok a gyokerek inkabb bmw ket vasarolnak minthogy hondakat.. osztan johetne az hogy a kocsog hondasok olyanok mint a kocsog bmw sek... -
igy van! -
lentrol tekertem folfele.. az elso keprol es a hszrol azonnal tudni lehet hogy te irtad:D:D:D: -
ZsirosKenyer #48498 csak nem havi 100 ezerből törlesztik hanem 200ból.. -
USA-ban CSOCSO is pondrónak számít :D -
Szeretem a corradot, de nem érzem buzinak magam :)
Megy valaki az esti gyorsulásra? Úgynézki egy W12es phaetonnal megyek ki ^^ -
ZsirosKenyer #48495 még a bömöst is.. Itt a nyugati határszélen annyi bmw van hogy már majdnem lenyomják a suzukikat (kis túlzással). Persze főleg osztrák rendszámmal. Aki nem hiszi jöjjön el ide és számolgassa hány darab halad el 10 perc alatt az utakon.
Náluk nem akkor májer akinek az van, itt meg mindenki csurgatja a nyálát. :) -
nem volt 4 millam a kocsi nincs kifizetve.. lizing... ennyit fizethetnek egy alap suzukiert csak mondjuk nem 4 evig hanem csak kett ev erejeig..
-
egyetertek -
ZsirosKenyer #48492 Nem, de anyám pszichológus és régebben sok sztorit mesélt hogy mitől depressziósak az emberek. És hidd el rengeteg józsi szenved az anyagi gondok és a kapitalizmus nyomása miatt :) -
ZsirosKenyer #48491 persze ott JÚESZÉJ-ben könnyű pofázni a 4 milliós verdáddal! :) -
szerintem is uberjol nez ki a z4 a maga modjan... extravagans, egyes emberek de inkabb nok jol neznek ki benne... hiszen egy csajnak inkabb tudnek elkepzelni egy slk mercit vagy z4 bomit mint mondjuk s2000et...
amugy meg fiu letemre nem vennek mert ahhoz mar buzis... -
jaaaaj.. neeeeeee....
nem vedeni akarom oket de ez annyira gaaaaaaaaaz.. te ezt honnan tudod?? almodtad?? vagy a jozsi mondta neked miutan elbogta magat a 20 eves capa bmw jeben? -
"Nem csak gazdag köcsögöt jelent, hanem szerencsétlen balféket aki ettől azt hiszi hogy igazi férfinek nézik, közben ha kiszáll az autójából egy gyík. "
nah ez mar kezd egy kisse unalmassa valni=mikor mi "csoro pondrok" szolunk le olyan embereket akinel volt manija megvenni egy olyan autot.
persze ne ertsetek felre a csori pondro miatt de komolyan nekem mindig ez ugrik be mikor lefikaztok egy olyan embert aki vehetett volna mas autot...
-
diesel kult nálam = w123 merci, ford transit :D -
ez igaz, a dízel kultot talán nekik köszönhetjük, nem tehetnek róla, hogy lassan mindenkié csendesebb, és jobb is egyre több esetben :D -
de a bajor földműves zsebből megveszi passatot :D -
tömegeknek sem, legalábbis nálunk, az ára miatt -
,,kommunikálj olyan stílusban mint ami egy presztizsautó tulajához illik"
Miért? Sztem a kocsijához pont az a stílus illik :DDDD
[peace, csak vicc vót :)] -
Akkor is unalmas autó, de ez benne is van a nevében, hogy a tömegeknek való. -
Borg #48481 Nem kell szeretni őket, de azért technikát, meg kultot tudtak ők is felsoroltatni bőven. Elég csak a VR6-ra, a GTI-kre, vagy a TDI-re gondolni. Bár utóbbi felett már eljárt az idő. Viszont most a TSI is elég igéretes dolog, ha megbízható, és olcsó is lesz. Amire mondjuk egyre kevesebb esélyt látok :)