101030
.
  • DJ Bee18
    mikor láttad, melyiknél?
  • DJ Bee18
    meg 40 ezer Ft 200 dodó, nem 400 :)
  • DJ Bee18
    hol élsz te? :) Mekiben 3 napért 15 ezer? 20 napért 100ezer? Nem hiszem :)
  • CSOCSO
    szvsz kurva draga.... persze hogy atvitt ertelemben olcso!

bertino: hidd el.. kuuuuurvara erzodik ez a mani meg idekint is.

otthon 15 ezer.. amiert mekiben dolgozol 3 napot.. idekint meg 400 ert dolgozol 4 napot... szal nem vagom miert lenne jobb...
  • Borg
    Ez most csak átvitt értelemben olcsó, ugye?

Nekem ugyanez a móka 1,5 éve 15k volt.
  • GregSB
    Megvan a cikk.

Még fejlesztés alatt van, és _elvileg_ teljesíteni fogja az ottani normákat.
    Kíváncsi vagyok hogyan fogják kigáncsolsni az amcsik ha sikerült nekik :)
  • GregSB
    Ha jól tudom a Honda új dízele lesz az első amit beengednek?
  • bertino
    egeh... azzal ellentétben, hogy itt megérzik az emberek ezt az összeget, ott meg mintha fagyit enni mentek volna...
  • CSOCSO
    a gumik feltetele eleg olcso lett::D:D:D

atszamolva mondhatni 40 ezerert raktak az autora meg allitottak be a dolesszoget meg szettartast meg minden ilyen okossagot
  • CSOCSO
    ja mar latom.. fordulatszam mero meg shiftpoint bizbasz...... letepnem a helyebe...
    mindegy.

• CSOCSO
    az fordulatszam mero? nem is neztem... miert nincsen fordulatszam meroje az rx7 nek?
  • Tufa
    A oszlopra ritkán raknak fordulatszám mérőt ;)
  • CSOCSO
    szvsz csaka szarnnyal van a baj de nagyon.. nomeg a turbomerovel... ekkore buzisagot csak amics dogokbe szoktam latni altalaban... szvsz sokkal sportosabb es menobb az amit az A oszlopra tesznek fel.. kisebbek is ennel
  • desigo
    nagyon gáz az autó külseje
    a spoiler meg aza szárny:(
  • franc0
    emiatt már 2 perce csak pislogok

a marha, és még büszke is rá
  • I.C.ram
    Te is jól lekorlátoznád a pepsi kóla ivását, ha coca kóla gyárat vezetnél :D
  • DanielT
    Az rendben van, én csak a kommentedre reagáltam.
  • desigo
    nekem egyik se kéne
  • DanielT
    Csak a Passat az nem Peugeot. :)
  • Borg
    Egyébként a VW szériában csak a legerősebb dízelekhez (meg Touareg+Phaeton) adja a részecskeszűrőt, tehát minden dízelmotorból a legnagyobb LE-s változathoz. A többihez csak rendelhető...
  • Borg
    Amúgy az amerikai piacra gyártott Merci 300SD-ben már volt 1985-ben részecskeszűrő, csak olyan rövid élettartama volt, hogy ki is vonták nemsokkal utána. De végülis az is gondozásmentes volt :)
  • SötétBarom
    Korlátozzák a diesleket?
  • SötétBarom
    Azt megnézem.. Persze ha a vastagnyakú tulaj szétcsippeltette mer úgy durva, és a hidegmotor padlógáz kombináció a kedvence, akkor lehet..
  • Borg
    Francia részecskeszűrős autókról volt szó, nem VW-ről.

Amúgy mindez csak marketing duma, ugyanis ha olyan tiszta lenne, akkor amerikába vihetnék őket. Ennek ellenére még a merci legújabb Blue Dieseljét sem fogják valszeg engedélyezni ott...

Mondjuk ez is lol, amerika a legnagyobb környezetszennyező, a kiotoi egyezményhez se csatlakoztak, de azért a dízeleket jól lekorlátozzák...
  • desigo
    annyira túl teljesítik,hogy a zsír új 8 millás passat fekete füstöt húz előzéskor...
  • SötétBarom
    Ami új autó és ennyire kormol, azzal valszeg történt egy apróbb baleset.. Van egy ismerősöm, aki ment x kilométert benzinnel, na azóta hetente le kell kaparni a lerakódást a kocsi seggéről..
  • DanielT
    Megy a rendőrnek is a 20-as :)
  • Borg
    A dízel tipok bal hátulja is ezért szokott fekete lenni :D
  • I.C.ram
    De, ha láthatóan ennyit kormol, akkor igazán bevonhatnák a zöldkártyát. Ez olyan, minthogy hiába mutatja be a jogsit bárki is az még nem mentesíti a kreszben foglalt szabályok alól.
  • DanielT
    Megállítják, csak ott van az érvényes zöldkárya amit a tulajdonosnak postán küldenek 20 ezerért, olyan műhelyből amit még soha nem látott az autó.
  • I.C.ram
    Láttam ma egy viszonylag új Mitsubishi kisbúszt, ami úgy kormolt, hogy kb már 2 centi korom volt lerakódva a "csomagtartó" ajtókon. Nagyon durva volt. Rendőrök nem állítják meg az ilyet?
  • DanielT
    Először volt bennük gondozásmentes részecskeszűrő és híresen kevésbé kormolnak mint a többiek.

"A Peugeot és a Citroën összesen 500.000, részecskeszűrővel ellátott gépjárművet értékesített 2000 májusa óta, amikor a 2.2 literes Peugeot 607 dízel bevezetésekor a csoport legelőször és világújdonságként kínálta ezt a berendezést. Azóta – és az autógyártás történetében először – a dízelmotorral felszerelt járművek részecske-kibocsátása a nullához közelít. A működési elvéből fakadóan egyébként is gazdaságos és kis emissziójú dízelmotor károsanyag-kibocsátását ez az újítás még jelentősebb mértékben csökkenti, így a részecskeszűrős dízelmotorok messze túlteljesítik a jelenleg érvényes előírásokat."

Durr.
  • desigo
    Peugeot környezetbarát diesel reklám elég lol

közben meg kormolnak mint atom...
  • DJ Bee18
    le kellett volna egyből nyomni őket, nem töketlenkedni...
  • DJ Bee18
    közöld ezt a zöldekkel, meg a ,,megyeriekkel", évek óta csak akadályoznak...
  • I.C.ram
    Meg a 4-es metro, meg az m0-ás, meg útfelújítások meg a .... :D
  • desigo
    Az jó lenne.
    Öröm lenne autózni pesten

Talán ha a Megyeri híd elkészül lehet haladni:)
  • I.C.ram
    Na majd Demszky 5. nekifutásra csak összehoz valamit :D
  • desigo
    Lassan gázálarcban lehet csak átmenni pesten:(

Hiába lesz Hondánk vagy BMWnk ha állunk a dugóban:(
  • DJ Bee18
    elég jó hot hatchek, mellesleg konkurenciájuk később lett csak az újautó piacon (206RC, Fiesta ST),