101030
.
-
mikor láttad, melyiknél? -
meg 40 ezer Ft 200 dodó, nem 400 :) -
hol élsz te? :) Mekiben 3 napért 15 ezer? 20 napért 100ezer? Nem hiszem :) -
szvsz kurva draga.... persze hogy atvitt ertelemben olcso!
bertino: hidd el.. kuuuuurvara erzodik ez a mani meg idekint is.
otthon 15 ezer.. amiert mekiben dolgozol 3 napot.. idekint meg 400 ert dolgozol 4 napot... szal nem vagom miert lenne jobb... -
Borg #48596 Ez most csak átvitt értelemben olcsó, ugye?
Nekem ugyanez a móka 1,5 éve 15k volt. -
Megvan a cikk.
Még fejlesztés alatt van, és _elvileg_ teljesíteni fogja az ottani normákat.
Kíváncsi vagyok hogyan fogják kigáncsolsni az amcsik ha sikerült nekik :) -
Ha jól tudom a Honda új dízele lesz az első amit beengednek? -
egeh... azzal ellentétben, hogy itt megérzik az emberek ezt az összeget, ott meg mintha fagyit enni mentek volna... -
a gumik feltetele eleg olcso lett::D:D:D
atszamolva mondhatni 40 ezerert raktak az autora meg allitottak be a dolesszoget meg szettartast meg minden ilyen okossagot -
ja mar latom.. fordulatszam mero meg shiftpoint bizbasz...... letepnem a helyebe...
mindegy.
-
az fordulatszam mero? nem is neztem... miert nincsen fordulatszam meroje az rx7 nek? -
A oszlopra ritkán raknak fordulatszám mérőt ;) -
szvsz csaka szarnnyal van a baj de nagyon.. nomeg a turbomerovel... ekkore buzisagot csak amics dogokbe szoktam latni altalaban... szvsz sokkal sportosabb es menobb az amit az A oszlopra tesznek fel.. kisebbek is ennel -
nagyon gáz az autó külseje
a spoiler meg aza szárny:( -
emiatt már 2 perce csak pislogok
a marha, és még büszke is rá -
Te is jól lekorlátoznád a pepsi kóla ivását, ha coca kóla gyárat vezetnél :D -
Az rendben van, én csak a kommentedre reagáltam. -
nekem egyik se kéne -
Csak a Passat az nem Peugeot. :) -
Borg #48581 Egyébként a VW szériában csak a legerősebb dízelekhez (meg Touareg+Phaeton) adja a részecskeszűrőt, tehát minden dízelmotorból a legnagyobb LE-s változathoz. A többihez csak rendelhető... -
Borg #48580 Amúgy az amerikai piacra gyártott Merci 300SD-ben már volt 1985-ben részecskeszűrő, csak olyan rövid élettartama volt, hogy ki is vonták nemsokkal utána. De végülis az is gondozásmentes volt :) -
Korlátozzák a diesleket? -
Azt megnézem.. Persze ha a vastagnyakú tulaj szétcsippeltette mer úgy durva, és a hidegmotor padlógáz kombináció a kedvence, akkor lehet.. -
Borg #48577 Francia részecskeszűrős autókról volt szó, nem VW-ről.
Amúgy mindez csak marketing duma, ugyanis ha olyan tiszta lenne, akkor amerikába vihetnék őket. Ennek ellenére még a merci legújabb Blue Dieseljét sem fogják valszeg engedélyezni ott...
Mondjuk ez is lol, amerika a legnagyobb környezetszennyező, a kiotoi egyezményhez se csatlakoztak, de azért a dízeleket jól lekorlátozzák... -
annyira túl teljesítik,hogy a zsír új 8 millás passat fekete füstöt húz előzéskor... -
Ami új autó és ennyire kormol, azzal valszeg történt egy apróbb baleset.. Van egy ismerősöm, aki ment x kilométert benzinnel, na azóta hetente le kell kaparni a lerakódást a kocsi seggéről.. -
Megy a rendőrnek is a 20-as :) -
Borg #48573 A dízel tipok bal hátulja is ezért szokott fekete lenni :D -
De, ha láthatóan ennyit kormol, akkor igazán bevonhatnák a zöldkártyát. Ez olyan, minthogy hiába mutatja be a jogsit bárki is az még nem mentesíti a kreszben foglalt szabályok alól. -
Megállítják, csak ott van az érvényes zöldkárya amit a tulajdonosnak postán küldenek 20 ezerért, olyan műhelyből amit még soha nem látott az autó. -
Láttam ma egy viszonylag új Mitsubishi kisbúszt, ami úgy kormolt, hogy kb már 2 centi korom volt lerakódva a "csomagtartó" ajtókon. Nagyon durva volt. Rendőrök nem állítják meg az ilyet? -
Először volt bennük gondozásmentes részecskeszűrő és híresen kevésbé kormolnak mint a többiek.
"A Peugeot és a Citroën összesen 500.000, részecskeszűrővel ellátott gépjárművet értékesített 2000 májusa óta, amikor a 2.2 literes Peugeot 607 dízel bevezetésekor a csoport legelőször és világújdonságként kínálta ezt a berendezést. Azóta – és az autógyártás történetében először – a dízelmotorral felszerelt járművek részecske-kibocsátása a nullához közelít. A működési elvéből fakadóan egyébként is gazdaságos és kis emissziójú dízelmotor károsanyag-kibocsátását ez az újítás még jelentősebb mértékben csökkenti, így a részecskeszűrős dízelmotorok messze túlteljesítik a jelenleg érvényes előírásokat."
Durr. -
Peugeot környezetbarát diesel reklám elég lol
közben meg kormolnak mint atom... -
le kellett volna egyből nyomni őket, nem töketlenkedni... -
közöld ezt a zöldekkel, meg a ,,megyeriekkel", évek óta csak akadályoznak... -
Meg a 4-es metro, meg az m0-ás, meg útfelújítások meg a .... :D -
Az jó lenne.
Öröm lenne autózni pesten
Talán ha a Megyeri híd elkészül lehet haladni:) -
Na majd Demszky 5. nekifutásra csak összehoz valamit :D -
Lassan gázálarcban lehet csak átmenni pesten:(
Hiába lesz Hondánk vagy BMWnk ha állunk a dugóban:( -
elég jó hot hatchek, mellesleg konkurenciájuk később lett csak az újautó piacon (206RC, Fiesta ST),