101030
.
-
[Walaki]D`Lair #48720 -
akkor mar inkabb ez:
-
[Walaki]D`Lair #48718 Ha arra gondolsz, hogy rózsaszínes, akkor csak a kép szar, valójában piros :))) -
A SMART-nál még csak gyanakodtam... most már majdnem biztos vagyok valamiben :PPP -
[Walaki]D`Lair #48716 -
[Walaki]D`Lair #48715 Nekem pont így tetszik és pont ezért ez a kedvencem :)) -
[Walaki]D`Lair #48714 Mazda RX7 FC
-
de ellenetek máááá az atombomba se segítene
akármi van, ti mindig kihámozzátok belőle, hogy a honda így jó az egyik szerint, a másik szerint, meg, hogy így szar...
olvass vissza, mindenből csak arra tudtok gondolni, hogyan tegyetek keresztbe a másiknak :D:D:D:D
:( -
Felni, felirat:
-
[Walaki]D`Lair #48711 -
Rakj be képet. Dobj be témát. Ne várd el, hogy mi szórakoztassunk. Ha nem tetszik ami itt megy változtass, ugyanannyi jogod van mint itt bárkinek, írj, linkelj, tegyél érte, hogy ne ez a "szétcseszett légkör legyen". -
[Walaki]D`Lair #48709 Févörit porsém, kéne kategóriás :)
-
tuningba meg uez... ^^ -
képzeld el kurva nagy trauma, hogy mikor anno még betettem favba ezt a remek kis topicot annak idején, franko kis képekkel láttak el a felhasználók
két hete bazmeg képzeld el, kurva nagy trauma, hogy folyton ennek a két szánalmas arcnak a rivalgását kell szemmel követnem, holott képek már mondjuk azt, hogy nincsenek is
egyetlen egy témáról társalognak bazmeg hetek óta és igen, kurva unalmas olvasni
szóval igen, van arcom beírni, hogy kurvára sikerült szétcseszniük itt a légkört, ugyhogy gratula nektek
röhögj, ki nem szarja le ? -
[Walaki]D`Lair #48706 HÁHÁHÁHÁ :D:D:D:D -
[Walaki]D`Lair #48705 Nekem ez a legrégebbi fav topikom, sazl igen...;))) -
Ezt úgy mondjátok, mintha olyan rohadt nagy lelkitraumát okozna itt bárkinek is, hogy kiveszítek a favból :D Az ilyen jellegű hozzászólásokon mindig jót röhögök. -
Borg #48703 Naja, ez olyan lenne mint Civic-ben a szívódízel ::D:D:D:D -
[Walaki]D`Lair #48702 Ez igaz...viszont akkorsem tudnék más motort elképzelni egy Mazda RX szériába, csak a rotor-motort...:DDD -
Borg #48701 Én nem mondtam, hogy nem jó... csak vannak bőven jobbak is nála ma már, hagyományos megoldással. -
[Walaki]D`Lair #48700 Ez nekem is megfordult a fejemben amúgy... -
[Walaki]D`Lair #48699 Nem tudjátok ti, hogy mi a jó :PPPP -
megint csak a flém
elmehettek oda bakker
-fav -
Borg #48697 Mert segget csinálnának a szájukból, ha kimondanák, hogy egy fejlesztési zsákutca volt :) -
Borg #48696 Szerinted azt nagy dobra fogják verni, ha meghibásodott egy DSG? Ugyan honnan értesülnél róla? Főleg hogy még garban van szinte az összes DSG-s autó...
Az meg hogy meglépték, még bőven nem igazolja, hogy tartós is lesz. Ott a TSI is, kompresszor + turbó, mikor tudjuk, hogy egyiket sem tudják igazán hosszú távra tervezni. A legtöbb km-t még mindig szívódízel, szívóbenzines viszi el meghibásodás nélkül.
Szal majd nézzük meg újra, amikor 4-5 évvel a gari lejárta után lesznek :) -
Mer' egy fos konstrukció :) -
Hú, ez azért nagyon erős volt :D -
[Walaki]D`Lair #48693 Ez ugyanaz, hogy miért csak a mazda gyárt Wankel motoros autót... -
[Walaki]D`Lair #48692 ja már én is kezdem megszeretni...bár sose kéne....:)) -
"...nem rakott oda technikailag senkinek, csak meg mert lépni valami olyat, amit mások még nem."
Ha mások nem merték eddig meglépni, az valszeg azért van mert nem tudták eddig technikailag megoldani hogy tartós legyen, szal ezzel igencsak ellentmondtál most magadnak :)
Az élettartama pedig... amint kikerül a netre az első hír, hogy meghibásodott a DSG valamelyik fócvágenben visszaszívom amit mondtam :D -
Borg #48690 Azért ennyire szignifikáns különbség nincs a DSG, és egy sport automata váltó között.
A videó, amelyen a 6gang MT vs DSG van is csalóka, mivel a 6 gangos váltó ki tudja milyen hosszú vagy rövid gangokkal van 1-3-ig. Manuális váltóból is lehet olyat csinálni, ami elkalapálja a DSG-t, csak megfelelően rövid gangok kellenek bele (+ magas redline a motornak). -
Az szép ótó. -
Borg #48688 Milyen rég óta? 2004 végén jött be egy Golf speciális szériába, néhány darabbal. 2005-től pedig először az R32-ben szériában. Szal a piaci élete lényegében 1-1.5 év körül van. (mint ahogy az SH-AWD-nek is) -
És ebben az a nagy dolog, hogy egy Golfhoz rendelheted meg, amikor a nem kicsit nagyobb presztizzsel meg gőggel rendelkező márkákba (Mercedes, BMW) csak olyat kapsz ami 100 évet gondolkodik a váltásoknál. (nem az M5 váltójára gondoltam nyílván) -
Borg #48686 Nem fikáztam egyiket se, de a gyengébbek kedvéért elmondom mégegyszer.
A DSG-vel odarakott a piacnak a VW. Ez volt a kezdő kiejelentés, nem tőlem. Én erre mondtam, hogy nem rakott oda technikailag senkinek, csak meg mert lépni valami olyat, amit mások még nem. A DSG kupplung rendkívül bonyolult szerkezet, és így elég nagy a meghibásodási esélye is. Magyarán az élettartama megkérdőjelezhető.
Felhoztam erre egy másik példát, a Honda SH-AWD-jét, ami ugyanebben a cipőben jár, vagyis még nem tudni, mennyire lesz tartós.
De ettől még ugye kettő messze nem ugyanaz, ugye. -
Hát pedig bizony ez az első közép-kategóriás autóba is rendelhető olyan automata váltó, ami gyorsabb a kézi váltónál. És már jó ideje a piacon van, de meghibásodásról nem volt hír. -
[Walaki]D`Lair #48684 Sosem volt még komoly baja a kocsinak, csak ilyen kis olasz autós mókák, hogy leesett a bal első hangszoró rács, meg nem mindig megy fel rendesen az ablak...csak ilyesmik... -
Szerencsétlen... van neki ezek szerint elég baja, ne bántsd már.
-
[Walaki]D`Lair #48682 Oszt társamat is mindig húzom hülye poénokkal, mert Alfa 145-öse van:DDD -
aflasbol sosem eleg:D:D:D