101030
.
-
"Nem is értem hogy veszik ezeket a szarokat."
"Elég nagy igénytelenség szerintem, ha valakinek nem számít a külső, ha megteheti anyagilag"
Már megint a saját izlésed szerint szeretnéd átformálni az emberiséget :P
Kíváncsi lennék meddig bírnád ha egy szigetre kéne költöznöd, ahol csak olyan emberek élnének akik mindenben ugyan azt szeretik amit te. Szerintem 3 nap után sírva úsznál el onan, mert nem lenne mit fikázni :DDDD -
Jó neked A-ból B-be számít, nekem nem csak ez... Mondjuk nem értem, hogy mit keres egy olyan ember ebben a topikbna, aki gyakorlatilag tök érdektelen a külső iránt... és igenis erre remek példa a nők. -
Arról nem tehetek, hogy képtelen vagy felfogni a mondandómat. Tényleg nem érted, hogy miről beszélek?
Nálam egy autó ronda, akkor = "szar". Nekem számít a külső is. Elég nagy igénytelenség szerintem, ha valakinek nem számít a külső, ha megteheti anyagilag, hogy válasszon, márpedig a Toyota nem Dacia Logan kategória. -
DJ BP #48797 hagyjuk már ezt, autóról beszélünk, nem nőkről, inkább egy minőségibb fekete beltér, de ne zörögjön és ne essen szét... -
DJ BP #48796 Ki beszélt itt technikai tartalomról. Csak a külsőről volt szó.
Hát épp erről beszélek ember, hogy csak a forma miatt leszarozod, meg hogy ki vesz ilyet. Nem mindenki feltűnősködő, trendi autób*zi, aki csak játszik vele... -
Imádom mikor oda-vissza megerőszakolján a szavaimat...
Ki beszélt itt technikai tartalomról. Csak a külsőről volt szó.
Amúgy nálam épp olyan fontos a külső, mint a belső. Hagyjuk már ezt a kamu szöveget, hogy csak a belső kisugárzás számít :D Persze az is, de a külső is fontos.
Kivel élnél szívesebben. Olgával a bajor hentessel, vagy egy csinos lánykával, aki esetleg kicsit ügyetlenebbül főz :) Sőt nem is ügyetlenebbül főz, hanem mondjuk ritkábban. :) -
DJ BP #48794 azért nem szar csak a csomagolás miatt...
akkor innenntől kezdve mondhatjuk, hogy az Alfa egy kalap szart se ér, anélkül, hogy te bármit szólhatnál, ha már csak a forma miatt szarnak nevezed, amikor a műszaki tartalom sokkal fontosabb szvsz -
Hát ezek közül igazán csak a 1st gen Celica kéne... többi számomra hányadék.
Amúgy meg a mai toyotákról beszéltem.
De az a durva, hogy minden kategóriájánál hozze ezt a konstans unalmat. Toyota Hilux is iszonyat unalmas a Nissan pickupjához képest. -
A képen szereplő összes autó unalmas. -.-
-
Ez egy sima óriáskigyó, ahogy látom. Kérédés, hogy hogy a rákba került ez egy kocsiba??? Mert, hogy amerika útjain nem terem meg az 100... Valamelyik faszfej gazdi nem vigyázott rá, és kiszökött valószínűleg. -
Toyota az utolsó nagy márka, akitől kocsit vennék. Az unalmasság nagymestere. Nem is értem hogy veszik ezeket a szarokat. Ehhez képest egy Lacetti Masreti Quattroporte... -
80-as évek :) -
Kellemesen jellegtelen.. Az előző pedig nem volt rossz, sőt .. -
DJ BP #48787 hát az -
Borg #48786 Bemutatkozott az új Corolla Japánban... méghogy a Civicnek aggódnia kéne.. nem gyengén unalmas lett.
-
én is így vagyok vele -
Hát ez elég durva
Megszívta a kígyó és a gazdája is... -
Az autó nagyon nem teccik, ellenben a reklámfigurák ütnek ;D -
egész jó, ebből a ,,Grande" bandából inkább ez kéne, de inkább egy picit használt Focust vennék szvsz -
no comment -.- -
Borg #48780 Új Corsa
totalcar.hu, vezess.hu -
Borg #48779 Habzott neki ja, de már fékeztem a habzáson. -
mintha par hsz eltunt volna :) -
habzik a szad? -
Borg #48776 Szerintem ez a téma nem hiányzik senkinek, de főleg nekem nem.
Aki akar úgyis visszanézheti, hogy hogy gyorsítja a nyomaték az autót fordulatszám nélkül :DD
(persze ha banra hajtasz, nyugodtan állj neki a ferdítésnek újra) -
Borg #48775 Akkor sem értem, hogy hogyan tudta álló helyzetben produkálni. Mert ha menet közben ereszti el, akkor még azt mondom rendben van, túl fel volt töltve, és ahogy melegedett a víz felnyomta, és kifolyt... de így... -
LOL! Ne égesd már magad barátom, megnézzük ki tud nagyobb faszságot visszaidézgetni a másiktól? Na? Akarod? -
Háffigyelj. Totál le lett szárítva a kocsi motortere. 2 órán át változó terheléssel járt a motor folyamatos megfigyelés alatt. Légszűrőház kipakolva, burkolóelemek, stb, hogy tökéletesen belátható legyen minden. Porszáraz maradt végig, semmi szivárgást nem lehetett megállapítani sehol. Ja, és maga alá úgy folyt a víz, hogy a tartály oldalán lefolyt, összegyűlt a lenti légterelő/burkoló tálcában és egy egy lyukon kifolyt a földre. Egyenlőre ez a helyzet, figyelek, hogy jelentkezik -e megint.
Mindazonáltal, ha el akarnám titkolni az autó hibáit akkor vajon beírtam volna ezt az egészet? Gondolkozz egy icipicit. -
[Walaki]D`Lair #48772 Hát én rohadt módon utálom a kígyókat...najó azért a halálukat nem kívánom... -
Borg #48771 Spekulációkba nem szerettem volna belemenni, hisz láttunk már pár új fizikai törvényt irányából :D Szal ki tudja... -
ZsirosKenyer #48770 valszeg a vízpumpája repedt meg csak nem vallja be ^^ -
Borg #48769 Már bocsi, de ezt totális bullshit.
Ha te a kiegyenlítő tartály (felül lévő) kupakját nem csavarod vissza, attól még az autó nem ereszti el LEFELÉ MAGA ALÁ, ÁLLÓ HELYZETBEN az összes vizét.
Ha a kiegyenlítő tartály azért kiegyenlítő tartály, hogy legyen benne hely, amit kitölt a víz, ahogy melegszik a motor. Magyarán ha nyitvahagyod a kupakját, akkor is csak úgy tudna vizet kinyomni rajta, ha a kiegyenlítő részt is feltöltötted vízzel, és nem volt hova mennie a kitágult forró víznek.
Ha van a kiegyenlítőtartályban hely, tehát legfeljebb max-ig van csak töltve, akkor még nyitott kupaknál MENET KÖZBEN sem szabadna víznek kilépnie, mert van hova tágulni. Nemhogy álló helyzetben tócsát csináljon maga alá. -
nem vagyok 1 kígyó barát, de most azért szádba lépnék....... -
[Walaki]D`Lair #48767 Meg is érdemli, rohadt kígyó....még az ékszíj is szakadt miatta...rohatt...>.< -
szegényke, melegedni mászott be? -
[Walaki]D`Lair #48765 Pfejj bazz... -
OMFG !!!!
-
Nah, jelentem megvan a hiba oka. Most jöttem a szervízből és kiderült, hogy sajnos tipikus BMW hibáról van szó. A probléma akkor jön elő, amikor a tulajdonos nem csavarja vissza rendesen a hűtőfolyadék betöltőnyílásának tetejét (miután kb 1 év után visszatöltötte a max-ig
hiányzó kb fél decit).
Hát ennyi volt. Hoppábocsánat.
-
na kezdődik... -
Borg #48761 Ajjaj, a dojcse übertechnik...