101030
.
-
DJ BP #48959 terep+kombi egyből is megoldható, Merci GL, vagy Range Rover :DDD -
kell 1 járgány terepre, 1 pici a városba közlekedni meg 1 kombi kölköket vinni vásárolni utazni, azt kész sz@r sportautóra meg hasonló f@szságokra nem költenék illetve vennék az árából 1-2 palack jófajta alkoholt, az biztos ha annyi lóvém lenne hamarabb vennék 50 k $-ét egy piát meginni mint hogy autóra költsem. -
DJ BP #48957 Schumacher állítólag 50 autó férőhelyű mélygarázst épített :DD -
Alábecsülöd a megfelelő méretű garázsról alkotott képemet :DD -
annál nagyobb pincét szeretnék :) -
A garázs alatt :DD -
dehogynem egy jó kis borospince :) -
DJ BP #48952 a lényeg, te úgy, én így, és mindkettőnknek így jó :) -
De tudod mit? :) Valóban boldogabb lennék egy Rollsal a garázsban, mert akkor teljesülne az a feltétel, hogy csak 1% -a a vagyonomnak, ami már nem lenne egy elviselhetetlen anyagi helyzet :D -
Eléggé furcsán értelmezed a mondandómat ha ez jött le belőle :D -
DJ BP #48949 de veled ellentétben, ezt nem érzem problémának, nem hiába mondom ezt, nekem így TETSZIK, ezért nem érzem sivárabbnak az életem, mivel tudom magamról, hogy semmivel se lennék boldogabb, ha másképp gondolkodnék. Mert ugye ez csak elméleti sík.
Eszerint a gondolatmenet szerint, jelenleg te vagy boldogtalanabb, mert nincs meg a Rolls a garázsodban :DDD -
1. Az igazi boldogság természetesen nem ezen múlik
2. Én nem a topiklakókról beszéltem, hanem általánosságban.
3. Nem szabad úgy hozzáállni, hogy ez így is marad, vagy soha nem lesz jobb. Mert ha igen, akkor valóban úgy is lesz. -
DJ BP #48947 Nagyon sivár élet lehet az amikor az ember kizárólag a funkcionalitása miatt használ vagy vesz meg valamit.
Sztem kevés ember van itt (inkább nincs), aki nagy értékű funkcionalitáson túli dolgokat engedhet meg magának, és sokan mégis boldogok. Te olyan, én meg ilyen vagyok. És sztem mindkettőnknek megfelel az élete ilyen szempontból :) -
Nagyon sivár élet lehet az amikor az ember kizárólag a funkcionalitása miatt használ vagy vesz meg valamit.
Egy gyönyörű autókból igényesen válogatott garázsnál egy férfiember számára kevés vonzóbb tárgyi dolog létezhet :) -
DJ BP #48945 én is, csak ha csak úgy feleslegesen van, akkor már hidegen hagy :) -
Ez még változhat. Én nagyon szeretem a szépet és a minőséget. -
DJ BP #48943 biztos velem van a gond, nem vagyok gyűjtő típus :)) -
Mert egy csodálatos autóipari műremek, egyedülálló múlttal és felmenőkkel és ha megtehetem, akkor szeretnék belőle egy darabot. -
DJ BP #48941 minek? :)) -
Ha lenne annyi pénzem, hogy egy Rolls kb 1%-át tenné ki a teljes vagyonomnak, akkor valószínúleg én sem járnék mással, ha nem is minden nap de a garázsban biztosan ott állna. -
Olvasd át még1x, a pahetonos részt nagyon félreértetted. -
DJ BP #48938 a Rolls tulajok között biztos több a sznob, a külsőség kereső, Pheatonra is igaz amit mondott, sztem a tulajaikra másként tekintenek, mint az S merci tulajokra -
DJ BP #48937 tudom én, alukarosszéria miatt -
jobb volt nelkuled :C -
Ez a Phaeton-buzi összefüggés, a Maserati fikázása meg a Rolls Royce sznobozása teljességgel nevetséges. -
Az, hogy kanyarokban kisebbnek érződik, az az alacsonyabb súlyának tudható be.
Jajj, már látom, hogy most jön az, hogy Borg a súlyra értette, hogy kisebb :DDDD -
DJ BP #48933 érdekes is lenne, ha kisebb volna, mikor ugyanaz a kategória, ugyanazon ár... Az igaz, hogy kanyarokban állítólag kisebbnek érződik, de az csak érzés -
DJ BP #48932 jaajj, most mit kell belekötni? miért, hogy beszélgessenek egy ilyen szituban? Magánéletben, ismerősökkel hogy szoktál beszélgetni? -
Az az alapvető probléma, hogy egyszerűen nem vagy tisztában tényekkel és adatokkal. Már megint.
"Max az S8 long változata illene oda, de az A8 kisebb a másik kettőnél."
Sorban hosszúság, szélesség, magasság.
BMW 7: 5029 mm,1902 mm,1492 mm
Mercedes S: 5076 mm,1871 mm,1473 mm
Audi A8: 5051 mm,1894 mm,1444 mm
Tehát az A8 hosszabb mint a 7-es BMW és szélesebb mint az S Mercedes.
Na gyerünk, magyarázd ki, hogy nem így értetted, hogy kisebb. Meg egyébént is.
Amiben nem ér fel az előző kettőhöz az megintcsak a presztízs, de minden másban nagyon jön fel az Audi.
-
Milyen közönségesek ezek az emberek...
Azért azt hiszem, hogy ilyen stílussal nem tudtak volna üzletet kötni senkivel. -
Borg #48929 A 7-es az A8 és az S sem egyértelműen egy kategória. Max az S8 long változata illene oda, de az A8 kisebb a másik kettőnél.
Az A8-al viszont egy kategóriában ott van a lexus, a honda (acura), nissan (infinity) + a számtalan amerikai gyártmányú luxus limuzin. -
DJ BP #48928 de nekem eleve nem kéne ilyen bálna. Talán R-osztály S6 kombi ha családom van , S6, ha nincs, vagy megnézném még a Lexus GS hibridet. De olvashattuk, a milliárdos élete nem jelenti a paradicsomot, csak ha lottón nyeri, talán akkor. Amúgymeg munka, munka, munka, alvás... Tudom, ismerek egyet, presztízsbálna egyika van neki (5-el kezdődik a motorjelzés, előző még csak 3-assal :D), nagy villa, de csak dolgozik mint állat. Többször átgondoltam, ilyen élettel nem tudnék élvezni igazán semmit, elég lenne egy Honda Legend :DDD, a mellé talán ennyi meló társul :)) -
DJ BP #48927 hát nem kerülnek kétszerannyiba. Lexus, Phaeton pár millával olcsóbb tán, több konkurenst hirtelen nem tudok, talán Jaguár XJ. Én eleve nem értem ezt a presztízst, én azt venném, amelyikben jobban érzem magam. Pl. én beülnék efgy S-be, meg egy új LS-be. Talán picit innen jobban tetszik az S, de amilyen meghibásodásokat hallottam róla, én a Lexust választanám -
A Lexus simán hozza azt amit a másik 3 nagy, kivéve azt a 2 nem elhanyagolható dolgot, hogy nincs stílusa és nincs múltja. Nagyon jó autók. De nagyon jó autót annyi pénzből másik márka is tudna csinálni. Csak nem fizetném ki értük. Meg más sem.
-
Öööö.. Az egyetlen probléma, hogy a lexust nem ismerik el, nem annyira sznob mint a többi.. De több példát nem tudsz mondani szerintem..
Az összes prémium márka tradícionális európai autó. BMW, Mercedes, Audi, Jaguar, Rolls, Bentley .. stb.
Ha írsz nekem hasonló kategóriájú autót, mint a 7es, az S vagy éppen A8, akkor könnyebb lesz megértenem, mire gondolsz.. A lexusnak pl köze nincs ezekhez a bálnákhoz.. -
Borg #48924 Az egy dolog, de nem istenítik agyon a semmire fel, mint európában. Legalábbis nem jobban, mint más prémium márkákat/modelleket.
Plusz nem fizetnek ki érte feleslegesen 2x annyit, mint az ugyanannyi luxust nyújtó más modellekért, csakmert BMW vagy merci van ráírva. -
A presztízs kérdés ott indul, hogy olyan márkának, aminek nincs veterán modellje, presztízse sincs.. pont. -
DJ BP #48922 azért ott is szeretik, vagy csak szerették, sok filmben hallasz Merciről, BMW-ről, talán több embert hagy hidegen ez az embléma dolog -
;DDDD
Nice. -
Ó, ugyan te még nem vagy itt régen, de téged is könnyű felismerni a presztímárkákhoz való viszonyodról és az előző kommentedhez hasonló magyarázkodásról :DD