101030
.
-
Tökmindegy. Szerintem akkor is gyökér sport :P Már csak Árpa Attila miatt is... -
20kg műanyag páncél:D elég tájékozott vagy az a védőcucc jó ha 5kg, de sztem még annyi sincs... Hogy honnan tudom? hogy én is amerikai focizom:P
A rugby az fos sztem, azok nem normálisak és még annyira se lehet követni a játékot kívülről mint az amerikai focinál.... Na de ne offoljuk szét a topicot -
Akkó' nézzed azt. -
G_ArchAngel #49036 a rugby az alap, ebből lett az amerikai foci, ami jóval durvább, ezért kellett a védőfelszerelés, de a rugby a férfiasabb sport...
nem mindegy, hogy 80-100kg-os ír gyerekek szaladnak egymásnak, akik ismerik a fairplay-t, vagy 150kg-os afroamerikaiak bedrogozva...:) -
Hogyhogy ilyen kevés kilométer van benne? -
Nah, a tájékozottságnak ezen a szintjén asszem ne folytassuk tovább a vitát :D
Egyébként hasonló a 2 sport, csak az amerikai foci mind szabályaiban, mind játékmenetében sokkal-sokkal korszerűbb. -
Nem ismerem, de tuti van valami különbség. Vagy ha nincs, akkor sokkal tökösebb az európai változat, hiszen ott még védőruha sincs :D -
de voltaképpen ugyanaz, nem? -
Akkor meg már inkább a Rugby. Ott legalább nincsenek ilyen cicanadrágban a játékosok, és nicns is rajtuk 20 kg műanyag páncél :D -
Sziasztok ,bocs a spamért eladó a bmw e36 m3 am. Ha érdekel valakit 1.9 től kezdődik itt meg lehet nézni.http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=834158&command=ugras&screenwidth=1024 -
Abszolút OFF ezért nem folytatnám, csak annyit mondanék, hogy valószínű nem ismered elég behatóan az amerikai focit. Ha szeretnéd akkor persze beszélhetünk róla :) -
LOÁL :D ÁLCA!! :DD -
G_ArchAngel #49027 az amerikai foci egy stratégiai akciójáték, az európaiak hajlamosak lenézni, mert nekünk csak a brutalitása tűnik fel, a finoman összehangolt mozgások nem... -
Pedig nem olyan egyszeru az amerikai foci, mint amilyennek látszik. Egyszer próbáltam játszani a Madden NFL-lel, de mindig lefújták, mert szabálytalan voltam. Nem tudtam, hogy vannak szabályok :D -
amerikai foci ám a sport:DDD -
[Walaki]D`Lair #49024 Meg a rózsaszín fejléc... 

-
Valahogy nem szeretem, mikor két tök más sportágat kevernek egymással. Számomra az amerikai foci nem szól másról gyorslábú négerek egymásnak rohanása. Kicsit agyatlan sportnak tartom :P Erre a legjobb bizonyíték, hogy Árpa Atilla nagy kedvence :D
Akkor már inkább Rugby... -
Azért ezek a feszes cicanadrágok se semmik, hamár buzulásról van szó :DDDDDD -
Tény. Soha nem szerettem, soha nem tudtam, soha nem is akarok tudni focizni. Jobb szeretem a keményebb sportokat. Ha már football, akkor legyen amerikai.
Ott így szeretik egymást a játékosok, ez jobban bejön mint a gól utáni focistabuzulás :D
-
:DDDDDDDDDDDDDD -
Arra, hogy ő sosem tudott focizni, és egyszer a nagyok jól meg"bikázták" a kapúban, és azóta nemzőképtelen :P -
Mire gondolsz??? -
Focisták. Puziak. -
én mindkettőben imádom őket, és tisztelem -.- -
Mindenkiben dúlnak az érzelmek és az indulatok :) -
Én csak a romákat nem kedvelem, de szerencsére ők nem gyártanak autót, és nem is fociznak..
-
Én pl imádom a digó autókat, viszont rühellem a focijukat :D -
Fékezésénél/kanyarodásnál ez pont a kárára válhat... -
Utálom a franciákat mégis pözsóm van:D
Utálom a németeket mégis MS-drukker vagyok:)) -
Bennem nincsenek ilyen előítéletek, a németekkel szembeni antipátiám is csak az elmúlt években alakult ki annak köszönhetően, hogy a magyarországi német-pártiak talán a legagresszívabb emberek közül kerülnek ki. -
G_ArchAngel #49009 én csak az F1-ben rühellem a franciákat, az angolokat meg minden területen kedvelem, a digókat meg csak autóban és fociban utálom:) -
Magyarország még mindig német gyarmat, szóval tényleg fölösleges megvédeni az olaszokat az alaptalan vádaktól. -
:DDDD -
Még is mind2ben nyernek folyamatosan, no de ezt kár lenne tovább vinni... -
G_ArchAngel #49005 ja, Monica Bellucci is olasz, mégis megrépáznám:)
nem minden szar, ami digó, csak amit autónak és focinak akarnak eladni:) -
De az olasz!!!
-
Na ez jó :DDD -
Akkor el kell menni a roncstelepre télen és meg kell nézni,hogy az összetört autókon milyen gumi van.
Na olyat nem szabad venni
-
Olyan hülyék azok mint a segg és rohadtul szarnak rá, hogy neked jó vagy sem. Amiből a legtöbb van a raktáron az lesz épp a legjobb.
Magyarázhat nekem a gumis, hogy mi a legjobb, én tavaly elolvastam 300 cikket és fórumot, majd megrendeltem ami a legjobb volt. -
Szerintem azért érdemes elmenni gumis műhelyekbe is.
Ott van elég tapasztalatuk a szerelőknek és ha kifogsz egy normálisat akkor az nem a legdrágábbat akarja rádsózni.
Műhely meg lassan már minden sarkon van...