101030
.
  • I.C.ram
    Tökmindegy. Szerintem akkor is gyökér sport :P Már csak Árpa Attila miatt is...
  • csabush
    20kg műanyag páncél:D elég tájékozott vagy az a védőcucc jó ha 5kg, de sztem még annyi sincs... Hogy honnan tudom? hogy én is amerikai focizom:P
    A rugby az fos sztem, azok nem normálisak és még annyira se lehet követni a játékot kívülről mint az amerikai focinál.... Na de ne offoljuk szét a topicot
  • DanielT
    Akkó' nézzed azt.
  • G_ArchAngel #49036
    a rugby az alap, ebből lett az amerikai foci, ami jóval durvább, ezért kellett a védőfelszerelés, de a rugby a férfiasabb sport...

nem mindegy, hogy 80-100kg-os ír gyerekek szaladnak egymásnak, akik ismerik a fairplay-t, vagy 150kg-os afroamerikaiak bedrogozva...:)
  • Taranov
    Hogyhogy ilyen kevés kilométer van benne?
  • DanielT
    Nah, a tájékozottságnak ezen a szintjén asszem ne folytassuk tovább a vitát :D

Egyébként hasonló a 2 sport, csak az amerikai foci mind szabályaiban, mind játékmenetében sokkal-sokkal korszerűbb.
  • I.C.ram
    Nem ismerem, de tuti van valami különbség. Vagy ha nincs, akkor sokkal tökösebb az európai változat, hiszen ott még védőruha sincs :D
  • Kit--Kat
    de voltaképpen ugyanaz, nem?
  • I.C.ram
    Akkor meg már inkább a Rugby. Ott legalább nincsenek ilyen cicanadrágban a játékosok, és nicns is rajtuk 20 kg műanyag páncél :D
  • REAKTOR
    Sziasztok ,bocs a spamért eladó a bmw e36 m3 am. Ha érdekel valakit 1.9 től kezdődik itt meg lehet nézni.http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=834158&command=ugras&screenwidth=1024
  • DanielT
    Abszolút OFF ezért nem folytatnám, csak annyit mondanék, hogy valószínű nem ismered elég behatóan az amerikai focit. Ha szeretnéd akkor persze beszélhetünk róla :)
  • DanielT
    LOÁL :D ÁLCA!! :DD
  • G_ArchAngel #49027
    az amerikai foci egy stratégiai akciójáték, az európaiak hajlamosak lenézni, mert nekünk csak a brutalitása tűnik fel, a finoman összehangolt mozgások nem...
  • Taranov
    Pedig nem olyan egyszeru az amerikai foci, mint amilyennek látszik. Egyszer próbáltam játszani a Madden NFL-lel, de mindig lefújták, mert szabálytalan voltam. Nem tudtam, hogy vannak szabályok :D
  • Kit--Kat
    amerikai foci ám a sport:DDD
  • [Walaki]D`Lair
    Meg a rózsaszín fejléc...
  • I.C.ram
    Valahogy nem szeretem, mikor két tök más sportágat kevernek egymással. Számomra az amerikai foci nem szól másról gyorslábú négerek egymásnak rohanása. Kicsit agyatlan sportnak tartom :P Erre a legjobb bizonyíték, hogy Árpa Atilla nagy kedvence :D

Akkor már inkább Rugby...
  • GregSB
    Azért ezek a feszes cicanadrágok se semmik, hamár buzulásról van szó :DDDDDD
  • DanielT
    Tény. Soha nem szerettem, soha nem tudtam, soha nem is akarok tudni focizni. Jobb szeretem a keményebb sportokat. Ha már football, akkor legyen amerikai.

Ott így szeretik egymást a játékosok, ez jobban bejön mint a gól utáni focistabuzulás :D
  • Kit--Kat
    :DDDDDDDDDDDDDD
  • I.C.ram
    Arra, hogy ő sosem tudott focizni, és egyszer a nagyok jól meg"bikázták" a kapúban, és azóta nemzőképtelen :P
  • Kit--Kat
    Mire gondolsz???
  • DanielT
    Focisták. Puziak.
  • Kit--Kat
    én mindkettőben imádom őket, és tisztelem -.-
  • Taranov
    Mindenkiben dúlnak az érzelmek és az indulatok :)
  • SötétBarom
    Én csak a romákat nem kedvelem, de szerencsére ők nem gyártanak autót, és nem is fociznak..
  • I.C.ram
    Én pl imádom a digó autókat, viszont rühellem a focijukat :D
  • I.C.ram
    Fékezésénél/kanyarodásnál ez pont a kárára válhat...
  • Count Adyn
    Utálom a franciákat mégis pözsóm van:D
    Utálom a németeket mégis MS-drukker vagyok:))
  • Taranov
    Bennem nincsenek ilyen előítéletek, a németekkel szembeni antipátiám is csak az elmúlt években alakult ki annak köszönhetően, hogy a magyarországi német-pártiak talán a legagresszívabb emberek közül kerülnek ki.
  • G_ArchAngel #49009
    én csak az F1-ben rühellem a franciákat, az angolokat meg minden területen kedvelem, a digókat meg csak autóban és fociban utálom:)
  • Taranov
    Magyarország még mindig német gyarmat, szóval tényleg fölösleges megvédeni az olaszokat az alaptalan vádaktól.
  • Taranov
    :DDDD
  • Kit--Kat
    Még is mind2ben nyernek folyamatosan, no de ezt kár lenne tovább vinni...
  • G_ArchAngel #49005
    ja, Monica Bellucci is olasz, mégis megrépáznám:)

nem minden szar, ami digó, csak amit autónak és focinak akarnak eladni:)
  • Kit--Kat
    De az olasz!!!
  • DanielT
    Na ez jó :DDD
  • desigo
    Akkor el kell menni a roncstelepre télen és meg kell nézni,hogy az összetört autókon milyen gumi van.
    Na olyat nem szabad venni
  • DanielT
    Olyan hülyék azok mint a segg és rohadtul szarnak rá, hogy neked jó vagy sem. Amiből a legtöbb van a raktáron az lesz épp a legjobb.

Magyarázhat nekem a gumis, hogy mi a legjobb, én tavaly elolvastam 300 cikket és fórumot, majd megrendeltem ami a legjobb volt.
  • desigo
    Szerintem azért érdemes elmenni gumis műhelyekbe is.
    Ott van elég tapasztalatuk a szerelőknek és ha kifogsz egy normálisat akkor az nem a legdrágábbat akarja rádsózni.
    Műhely meg lassan már minden sarkon van...