101030
.
-
A régi X5 felnőttesebb talán, mint a régi, de nekem ez az egész X5-ML style nem tetszik, Mo-n ez egy kicsit maffiózós. -
igaz, rosszul fogalmaztam :D
hat vegyel akkor 1esbombit ami 6millional indul annyiert mar jol felszerelt avensist kapsz
ha neked az kell... menj es vegyel, de szerintem egy okos ember tudja merlegelni melyik eri meg jobban :) -
"vagy szerinted az a stilusos ha tomegautod van?"
Igen erős paradoxon ez egy toyotás szájából :D
Megse tudom számolni hány Yaris, Corolla, Avensis furikázik az utakon. Mindhárom életem legborzalmasabb esztétikai élményeim köze tartozik, de főleg a kis felfújt zsírzsák, a Yaris. -
hm. ezen bizony nagyon nagyot tudnánk vitázni :)
én bizonyos okok miatt toyotas vagyok. az most mindegy h miért, nem ide tartozik, de a lényeg h egyatalan nem unalmas. a vilag jelenlegi legmegbizhatobb autoit gyartja, és szerintem nem az a stilus amit a bmw vagy a merci kepsivel... vagy szerinted az a stilusos ha tomegautod van? abban a varosban ahol en lakom, minden 10. auto uj kasztnis 5ös bmw vagy E-s merci...nem hiszem h akkor van stilusod ha olyan autod van mint a tobbi sznobnak... szerintem. de te tudod :) -
Viszont 10x stílusosabb.
toyota nálam az unalom szinonímája. -
új toyota camry hybrid (2007)
nekem tetszik. elegáns, szolid, és 9millió. egy azonos tudású merci/bmw 2x ennyi és 3x annyit fogyaszt
-
ZsirosKenyer #49073 nagyon eredeti.. -
JYeti #49072 Designosnak designos, csak nem szép :P Ha úgy vesszük a Shangyong is tele van designel, csak eszméletlen ronda.
Inkább a konkurenciára szavazom
Nekem a régi tetszik jobban tetszik élőben, az újat még nem láttam.
-
Az új Peugeot design egy köpet. -
szvsz meg tokre designos. szepnek nem szep de picassot se aze szeretik me photorealistick kepeket rajzolt.
sajatos design is lehet "szep" -
szvsz meg tokre designos. szepnek nem szep de picassot se aze szeretik me photorealistick kepeket rajzolt.
sajatos design is lehet "szep" -
206>all:D annyira nemis csunya ha megnézed a többit a kategóriájában:D -
Borg #49067 Ez akár az új Shangyong is lehetne :D -
JYeti #49066 Ez télleg ilyen csúnya lesz ? Mondjuk sose értékeltem sokra a Peugeot designét.
-
jolvanna..csak egy kicsit soknak tunt -
mibe fájt?
évente 3x ha rakok be képet, uram 'bocsát, hogy kihasználom az 1 üzi/10 kép lehetőséget...;) -
simán:DDDDD -
ennyi kepet aze nem kellet volna -
kulso nezetrol beszeltunk az egy dolog hogy fejlettebb meg faszabb dolgok lesznek benne.
-
Ehh, nagyon tetszik neked ez a bajusz-matyi... :P
Összeakasztanád vele a bajszodat, mi? :))) -
-
[Walaki]D`Lair #49058 meg komolyabb hajtáslánccal :) -
ja.. mindketto kupe.. de azert a gt-r sokkal mereszebb dizajnnal fog rendelkezni.
-
aha.. kar hogy a spy videon v6 hangja van a gt-r nak plusz valszeg nem manualis valtos hanem f1 fele kormany mogotti valtoja lesz. ezt is hallasbol lehet csak felismerni de meg mindig tutibb mint a hulye v8as igeretek.
-
jól néz ki! -
DJ BP #49054 azért ez nem krumpli :DDD -
Az lehet, de külsőre 1 kategória. -
[Walaki]D`Lair #49052 Hát azért ez 1000x jobb lesz mint a 350Z :))) -
Nem lesz ez rossz meglásd! Valóban klasszikus forma az R34, de ebben is bízok! -
annak mi értelme, hogy csinálnak egy 350Z-t csak más teljesítménnyel? Szerintem jobb volt az alap sedan forma, és a sportos coupé felépítés. -
[Walaki]D`Lair #49049 Nissan Skyline GT-R35 kémfotókon -
Ezek a valaha készült legocsmányabb autók listáján előkelő helyen szerepelnek.. =D -
Borg #49047 japán belpiacos ökörségek :) -
Ez egy Honda Beat, és rendkívül csúf ;D
Wikipedia article
De van itt még pár furcsa szerzet ;D
-
Borg #49045 talán a lökös meg a fényszóró részben hondából van, de a többi... -
A legfurább honda amit valaha láttam...
-
Borg #49043 Azért mert van 500 másik topik, amibe el lehet takarodni a labdakergetős ökörséggel.
És másik 500, amit feldobhatnál autós témában, és nem lenne off itt. -
Nem mindegy, ha úgy sincs más téma?
Ezt soha nem értettem, hogy miért zavarja az embereket 2 dolog: egyik a normális vita másik az, ha offolunk, mikor nincs más téma...
Kicsit olyan túlbuzgóság jele ez :D -
Borg #49041 Mostmár jó lenne ha nem offolnátok. -
ok, nekem mind1