101030
.
-
SZVSZ ezerszer inkább az a szar japán, ami nem esik szét alattam, meg nem zörög. Az meg hogy hogy néz ki ízlés kérdése, nekem tetszik. -
mivan???
"Már hogy lenne Yaris koppintás egy Golf kategóriás autó?"
-
loal:D:D:D:D hat most mondd azt hogy a jaguarhoz hasonlit.... JEEZUSOM!!!!!!!
igen.. fasz-szemem van biztosan!!! -
Tiszta hülye vagy. Már hogy lenne Yaris koppintás egy Golf kategóriás autó??? :D
Ezekután nekem ne gyerek az "alfa koppintós szoveggel" mert képen talállak röhögni, már ne haragudj. -
most akkor ezt hogy is erted? :D
toyota utan elojon a fiat egy majdnem ugyanolyan autoval... ami mar persze szep.
el is hiszem.. ilyen peres felnivel meg egy elso generacios yaris is allatul nez ki. -
Semmi köze a két autóknak egymáshoz. Valakinek falába van, neked CSOCSO faszemed :D -
iken..pisztos es hiaba van mar egy eve a buborek yaris.. azt is a fiatrol koppintottak... -
Hát igen a nullá mellé nem nehéz nagyobbat alkotni :D -
Szerintem is sokkal stílusosabbak a mai toyoták mint eddig valaha, de ezt magyarázhatod ICramnak élete végig szerintem :D -
Pff és engem ugattok le, hogy "alfa koppintás"
Semmi köze ehhez a japán szarsághoz. -
A Toyota koppintott a Fiatról, nem kérdéses :DDDDDD (hiába jelentették be előbb az Aurist, kémkedtek a japók! :)) -
szvsz nem hasonlit ra.. azert tettem be az aurist mer formaja ugyan az.. de a mostani yaris is ugyan ez a buborek.... az egy dolog hogy mas lampa meg beomlok... szep is lenne ha meg azok is ugyan ugy neznenek ki.
szal nem ertem hogy lesz egy dizajntalan toyotabol olasz uhbazmeg!...nohdemindegy.
erre a toyotara nagyon raragadt a dizajntalan szo.. meg ha nem is az. mer szvsz nem az!
-
Nekem más autó ugrik be az elejéről:
-
DJ BP #49106 Minősége? ehhez képest mindenki szidja, hogy zörög... -
DJ BP #49105 hát a fiat jobban fest :DD -
ezen mi az olasz neked??? a ket auto ugyan az csak mas beomlovel es lampakkal...
amugy meg a yaris is igy nez ki kb ( marmint a kisebbik amerikai)
szal nemtom hogy akkor most egy szaros kis fiatnal hogy jon ez a HU BAZE NAH EZ OLASZOS UBERBEFOSAS!!! fiat logot nem lattad volna akkor hallhattunk volna egy jo nagy fikazast!!
amugy meg inkabb yaris marcsak kinezetre is!!!!! az auris meg mg durvabb.. -
-
Veszik mint a cukrot, jó motorok, jó futómű, jó váltó és a minősge is jó. -
Eléggé szép, bár azaz első lámpa kicsit fura nekem, de a formavilág nagyon olaszos, tehát jó :) -
Borg #49100 Mert annak milyen vonala van? (a külsőn kívül) -
MAjd kiderül követi-e a Grande Punto vonalát:) -
Borg #49098 Nem néz ki rosszul. Remélhetőleg nem örökli a stilo "minőségét". -
Fiat Bravo
-
szerintem is szép. és nem nagyon találok olyan autot a mai autok kozt ami jobban tetszene. -
Borg #49095 Ajaj, ezért a kijelentésért ugatott le múltkor DanielT :)
Tudd meg hogy a BMW ezerszer különb és kész. -
DJ BP #49094 megkérdezhetem sokaktól, hogy mi ezen a stílustalan, megfordítva mitől stílusosabb egy BMW 5? Ez a Lexus IS sztem egy ütős formatervvel rendelkezik, nem értem a stílust hol kéne keresni, szép, ennyi. -
Ehh.. Ha ez a cikk eljuthatna nagy tömegekhez, az összes focus ott rohadna el a kereskedésekben ;DDD -
DJ BP #49092 ha benzinest veszel, akkor is max. másfélszer fogyaszt annyit, egy dízel meg talán kevesebbet is... amúgy ha presztízs nem érdekel jó vétel, nem mondom, hogy szar autó, mert az nem igaz. Kicsit unalmas, szürke, presztízshiányos, ezeken kívül nincs vele semmi baj szvsz -
Borg #49091 Átvernek ahol tudnak - na nem mintha sok új lenne a cikkben -
Ez nem teljesen igaz.
Már több teszt bebizonyította, hogy a modern dízelű mercik/bmw-k ugyanolyan teljesítményre és fogyasztásra képesek mint a lekszász hibridjei, egyedül a károsanyag kibocsájtásban jobbak. -
JYeti #49089 BMW 5 + S Merci
Nem lenne semmi bajom a Lexussal, ha végre megtalálnák a saját stílusukat, és nem a már meglévő top modelleket legóznák össze.
Elég nagyot ütött, hogy a minőségre mentek rá, az európai prémium gyártók(pl Mercedes) kicsit elbízták már magukat, de sztem 1-2 év, és nem lesz köztük minőségbeli különbség (gondolok az E,S Klasse elektronikai hibáira, meg a botrányos szervízhálóra), van elég gógyi a német fejesekben, hogy észbekapjanak (a Mercedesz most nyár végére hirdette a kampányát, hogy újra a minőség lesz a no.1 a megcsorbult nívó helyreállítása miatt). -
szép, de stílustalan szvsz -
Ennek sincs stílusa, de nem csúnya. A Lexus keresi identitását, 2 modellváltás során akkorát változnak az autóik, hogy teljesen más márkanév alatt is mehetnének. Ez mondjuk a többi japánra is igaz.
-
amelyik toyota fikazo erre azt mondja h ez csunya az elmehet
nesztek szép autó
-
Valóban nem látsz sok Toyotát, mert nem veszed észre őket :D Ki kapja fel a fejét egy Mazdára, Toyotára, vagy a többi A-ból B-be autóra? Vannak, ócsók, megbízhatók, kész. Érdektelenek. -
Eszembe nem jutna Bimmert venni. :P -
most nincs hangulatom flamelni, pedig jot lehetne :)
mindenkinek az tetszik ami tetszik, nem szolok bele, en csak beraktam par kepet. ^^ -
Borg #49082 Akkor most tegyél be a szériamodellről is, ne csak a bemutató darabról.
Vagyis arról, amelyiken se fényezett műszerfal elemek, se bazinagy alufelnik, se semmi nem lesz.
Na az pontosan akkora unalom - ha nem nagyobb -, mint az összes eddigi kommersz toyota. -
Nekem sem lesz ilyen autóm, és nem azért, mert nem forgalmazzák :D -
na akkor hamár ennyire tetszik icramnak, teszek be még toyotát
új auris, a corolla utódja. japánban nemsoká az utakon itthon még várhatunk rá sajna